Adnow vs Mediavenus?

Adnow vs Mediavenus?

  • Adnow

    Votes: 9 33.3%
  • Mediavenus

    Votes: 9 33.3%
  • Друга (посочи я в поста си)

    Votes: 9 33.3%

  • Общо гласове
    27

Emi4a

Active Member
Здравейте,
според вас кой е по-добрия вариант? Mediavenus мисля, че имат по-висока цена на клик, но по-малко интересни реклами...нямат пейпал, но пък минимума за теглене е по-малък и се изпълнява всяка седмица. Кое от двете бихте ползвали или ползвате в момента?
 
В AdNow не са сериозни плащат когато им скибне имам 24 долара над 1 месец вече си стоят там и не ми плащат
 
Средната цена на клик е 0,06-0,07 цента на клик
понякога и повече а при AdNow съм забелязал че е 0,03
 
Adnow са измекяри, работих с тях половин година и после изведнъж импресиите според тяхната статистика спаднаха с над 30%. Пратих им засечка от 3 различни тула - отговорът беше, че потребителите започнали да използват адблокъри и други подобни алабализми.

Е теглих им една майна ...
 
Моята гледна точка е че не са сериозни! Е, и за MediaVenus още не съм твърдо сигурен че са читави преди седмица взех първите 20 долара сега събрах още 54 ще видим там да не ми направят нек'ви номерца
 
Mediavenus се свързаха с мен, искаха да рекламират в моите сайтове, но аз категорично отказах - за сега не желая да се възползвам от услугите им.
 
Честно казано Mediavenus плащат с една идея повече и са редовни, но самото обслужване е на много ниско ниво или просто на мен ми се падна скапан "мениджър". На клик плащат по-добре от Adnow, но Adnow имат по-добро обслужване и на импресии плащат по-добре. Аз лично съм по-доволен от Adnow и заради това се върнах при тях.
 
А някоя друга подобна мрежа няма ли?

Днес от 1500 уникални посещения и 2300 импресии имам:

MediaVenus - 43 клика, печалба $0.72 CTR 2.05
Adnow - 29 клика и 14 от други източници, печалба $0.81 CTR 1.16%

Adnow рекламите са поставени на по-добра позиция в сайта според мен. На клик се пада има няма по 2 цента :( ... то като ги пресметна в Етаргет толкова ми даваха пак 0.05лв/клик
 
Последно редактирано:
Работих с mediavenus на импресии с предварително предплащане. 2 месеца добре, после сопа, че нямали продажби. То няма как да имат продажби, защото след като цъкнеш на линка те препраща към супер измислена статия, мината през гугъл преводач и е фейк. След 2-а месеца прекратихме взаимоотношения.

Работил съм с adnow на същия принцип. Отначало ударни цени, после пак сопа, пак поради същите причини. Вече си мисля, че това са едни и същи собственици, които перат пари и не предлагат никаква услуга. Сега пак пробвам adnow, но на клик и за сега е добре, рекламите им поне вече са адаптивни за разлика от mediavenus, плащанията вярно ги бавят, но това важи и за двете рекламни мрежи.

Моят съвет е да ползвате Easyads и Etarget ако става въпрос за български сайтове, плащанията са редовни, няма невалидни кликове, рекламите са нормални и общо взето няма ядове.
 
Adnow са измекяри, работих с тях половин година и после изведнъж импресиите според тяхната статистика спаднаха с над 30%. Пратих им засечка от 3 различни тула - отговорът беше, че потребителите започнали да използват адблокъри и други подобни алабализми.

Е теглих им една майна ...

Това и при мен се случи, разбрахме се за 150к. импресии, аз им направих 250, а според тяхната система били отчетени 100к. Пълен смях.
 
Аз с български фирми не препоръчвам да се работи, имам съмнения, че не отчитат кликове.
 
Никой не отчита правилно кликовете и импресиите. Всеки гледа да измами. Истината е в директната реклама. А пък ако се работи с Mediavenus, Adnow или други такива, се гледа кои не лъжат много и са коректни в плащанията.
 
Преди 2 години пробвах където каквото можах да намеря, ама почти нищо читаво. Да кажем нещо по-добро от адсенс не съм намерил. Ако някоя нова мрежа е излезнала през това време и плаща добре, ще е хубаво да я открием :)
 

Горе