На първо място в Google -книгата

KaCKaTa

Member
Здравейте, преди няколко дни попаднах на тази книга в книжарници orange, а вчера ми изкочи и в нета. Искам да попитам дали някой я е прочел вече и има ли някакви отзиви за нея. Аз от скоро се интересувам от темата и искам да попитам по-запознатите тук какво мислят за нея и заслужава ли си да се прочете.

Ето и линк към книгата:

https://optimystica.com/на-първо-място-в-google
 
http://www.hobo-web.co.uk/best-seo-tools/

Ок аз прочетох всичко за СЕО , но разбрах само , че се използва за искарване на сайта ти в по предни позиции в търсачките.Но не разбрах как действа точно.Това нещо като съвкупност от трикове ли е или какво?И как да го направя?
Преди 10г. беше разбрал всичко за това. За 10г. поне не усъвършенства ли техниките, а не да публикуваш книга с Out-of-Date info, която със самото ѝ отпечатване и дори замисляне да бъде като книга, е out-of-date?

Иначе мирише на SEO тема за позициониране на току-що излязла книга за закупуване, техника за привличане на купувачи. Незнайно защо обаче липсва дигитална PDF версия за продан.
 
Иначе мирише на SEO тема за позициониране на току-що излязла книга за закупуване, техника за привличане на купувачи.

Май май има нещо такова...

Иначе книгата е малко ала-бала и разтягане на локуми. Оня ден я разгледах в Orange и според мен спокойно може да бъде заменена с 2-3 по-яки статии от нета.
 
Аз пък си мисля, че сте много далече от истината. Не целя никаква реклама на книгата с този си пост. Както виждате не съм влизал във форума през тези 10 години. Започнах подготовка за обучението си. След това 6 години изучавах дентална медицина и през цялото това време съм се занимавал изцяло с това. Просто физически не ми оставаше време да се занимавам със SEO. Сега може би ми се налага и затова реших да вляза и да чета из форума, защото смятам, че няма друг такъв в България. В момента също нямам нищо общо с онлайн бизнеса. Опитвам се да разработя дентална практика. Малко ми е странно, че е нужно да споделям половината си живот във форума, но не искам някой хора да ме смятат за леке и винаги съм се старал да бъда коректен особено с хора, които са коректни към мен. През последната седмица успявам да отделя време да чета из форума и смятам, че тук има именно тези коректни хора. По темата, все пак благодаря, че споделихте, че книгата не си заслужава. Честно казано сериозно се бях замислил да си я купя.
 
Ние използваме в работата си всички 222 техники, препоръчани в нея и
А на корицата пише 252?! Защо не използват останалите 30? Дали 12 % от книгата е боклук?

Честно казано сериозно се бях замислил да си я купя.
За медицината да купуваш книги е правилно. Но за SEO - не.Още докато се пише книгата, много неща са остарели. В Мрежата има страшно много информация, за всеки един конкретен проблем. Плюс безплатни тестови инструменти.
 
Ние използваме в работата си всички 222 техники, препоръчани в нея и
А на корицата пише 252?! Защо не използват останалите 30? Дали 12 % от книгата е боклук?


За медицината да купуваш книги е правилно. Но за SEO - не.Още докато се пише книгата, много неща са остарели. В Мрежата има страшно много информация, за всеки един конкретен проблем. Плюс безплатни тестови инструменти.

Така е, прав си, но всички стигаме до извода, че Огнян Младенов си прави реклама и иска да вземе линк за книгата си. Не е това начина, Оги много ни пада в очите.
 
И малко оффтопик, ама се загледах в блога.... добре, може ли такава идиотска новина да публикуват?

https://optimystica.com/yahoo-си-сменя-името-на-altaba

Не, yahoo няма да се казва altaba, а ще си остане yahoo. Инвестиционната часта на Yahoo, която няма да се купи от Verizon, ще се казва Altaba.
 
Ако някой си мисли, че правя целенасочено реклама на книгата с този си пост много се е заблудил и не мисля повече да се оправдавам. Смятам, че нормалните хора са ме разбрали.

@ops5 Умните хора си записват ;)

@GeorgeG Благодаря много за информацията

Мисля, че ме отказахте да си купя книгата. Благодаря за съветите на всички ще бъде вече малко по скиптично настроен към този тип БГ литература. Ако админите преценят нека закрият темата.
 
  • Like
Реакции: ops5

Горе