Модули за Opencart

Даване на права в Opencart 2.3

1. Системни > Настройки > Потребители > API
2. Създай нов или задай име на вече съществуващ. Примерно "My IP"
3. Генерирай API
4. Активирай
5. Избери "IP адреси" от таб-а по-горе
6. Добави IP адресите си
7. Запази

8.Отиди на "Настройки > Списък с магазини > Редакция на магазина > Опции > AIP потребител
9.Избери API потребителя "My IP" и Запази

10. Системни > Потребители > Групи потребители и задай права на желаните опции/модификации
11. Запази

Мисля, че на някой все пак ще му бъде полезно така, както и на мен е било :)
 
Здравейте,
Ровя из нета да намеря свестен модул за правене на промо кампании. В един прозорец да въвеждам продукти и да виждам цялото инфо за тях, а не да обхождам стоки. Някой използва ли нещо подобно?
 
Не мога да покажа, защото е в главата ми :). Винаги ми е било в тежест да правя промоциите (special), защото пада едно обикаляне по стоките и редакция.
Представям си по-скоро модул в който да изброя стоките и да посочвам цени, сортиране, допълнителни етикети, например. Да ми визуализира намалението в процент и стойностно и т.н. Накратко, да се улесни процеса по въвеждане на стоките на промоция.
 
Налага ми се да направя редирект на над 15000 индексирани страници. Човекът, който се занимава със сео-то на сайта иска линковете от /името-на-стоката да станат /вида/името на стоката. Като инфо разполагаме с това в базата и лесно може да се генерират новите адреси. Не може да се обвържат с категориите, че там пък е страшно.
Някой натоварвал ли е толкова много функциоята redirect на Complete SEO Package или друг модул и мислите ли, че това ще забави много зареждането на страниците?
 
Здравейте колеги,
имам сайт със opencart 1.5.6.4, купих си тема, която много харесвам, успях да изгладя почти всички проблеми, но с един май няма да се справя, затова ви моля за помощ. Инсталирах модула на Speedy, който сам по себе си работи, но проблема е, че когато започнеш да пишеш име на улица, предложенията за имена излизат в горния ляв ъгъл на страницата, който всъщност не се вижда, защото името на улицата се въвежда във долния край. Със default темата няма такива проблеми. Та въпроса ми е има ли някой, който може да оправи проблема с темата ?
 
Здравейте,
Някой да е наясно как мога да накарам opencart при плащанките да си изкарва автоматично град по пощенски код?
Например въвеждам пощенски код 1000 и се попълва автоматично София, или пък въвеждам пощенски код 1784 и се попълва гр. София, кв. Младост 1.
Пък и обратното.
Мерси предварително!
Поздрави!
 
Здравейте
Не мога да се преборя с callback-а на модулте за разплащане на epay.bg и paypal standard. Версията е Opencart 2.3
В epay е за callback url е сложен https://моят_домейн/index.php?route=extension/payment/epay/callback и след разговор с тях ми потвърдиха, че изпращат статус.
В paypal съм слоцил и return url до success страницата и в IPN - https://моят_домейн/index.php?route=extension/payment/pp_standard/callback.
И двете влизат като Missing order. epay успях да го докарам да влиза със статус на изтекъл срок на плащане, но това не е ОК.
Някой да се е сблъсквал с подобен проблем? Поне да знам, дали е хроничен проблем на новата версия и как да се боря...
 
всичко при екстезнза и на паъпал работи нормално - проблема е някъде при теб - на не си минал скоро на https ?
 
Здравейте,
Имам въпрос относно поръчването на изчерпан продукт. Давам количество 0 на даден продукт, като искам да се вижда от посетителите, но да не може да се поръчва. Но дори и тогава може да се добавя в кошницата. Как може да се направи така, че да не може да се поръчва. И отделно има ли начин да се добави някакъв бутон, чрез който да бъдеш уведомяван ако даден продукт който е изчерпан е зареден отново и е в наличност? Става дума за версия 2.3.0.х
 
Потърси в сайта на опенкарт има модули за това.
Има модул който сменя текста на бутона купи и го деактивира при изчерпана наличност.
И за 2рия ти казус има модул когато продукта не е наличен, клиента може да си остави емайла и след зареждането сървъра да му изпрати емайл с крон задача
 
Здравейте,
Някой да се е сблъсквал с това Divido Product Page Calculator???
Става въпрос за опънкарт ...
Направо съм матиран ...
 
Здравейте, бих искала да Ви питам за съвет, какъв payment module да инсталирам за OpenCart version 1.5.6.4, който да има плащане с easypay, epay, master card, visa electron и cash on delivery. Има ли такъв, който да обединява различните видове плащания?
 
Здравейте, бих искала да Ви питам за съвет, какъв payment module да инсталирам за OpenCart version 1.5.6.4, който да има плащане с easypay, epay, master card, visa electron и cash on delivery. Има ли такъв, който да обединява различните видове плащания?
https://opencartforum.com/files/file/997-oplata-plyus/
 

Горе