Изисквания за регистрация на вегетариански ресторант

Думата е лейм....не леджит, бате. :) Нончо, аз съм виждал не сайт в адуърдс да се пестят пари. :)

А ти бате ще пропуснеш ли поне една възможност да докажеш колко си неадекватен???

Благодарение на темата на авторката, форумът ти ще се индексира и ще бъде полезна на хората, на които предстои откриване на хранително заведение. Какво правиш ти, обаче? Вместо да се радваш и подпомагаш предприемачеството, ти си се курдисал с хейтърите да плюеш. Няма да спечелиш уважението ми, докато не размърдаш поне веднъж тая единствена, леко извита мозъчна гънка.
 
Дрънкаме си...не знам какво точно те притеснява. Не поддържам хейта, но не мога да не се съглася с това, че контента е копи-пейст. Моите уважение към автора, но сме имали проблеми в такива ситуации. Самата идея, че е тук говори, че толерираме предприемачеството във всеки един вид. Колкото до заядливите (по-сериозните) коментари (като тоя), ако следиш темата, ще забележиш, че са махнати. Авторът може спокойно да репортва постове, които не намира за уместни в темата си. Моля те, при подобни коментари, задай си въпроса преди това има ли причина админите да оставят определени коментари тук.
 
колкот и да триеш тоя си остава тъп цървул и спамер.
Изсра се и повече няма и да влезе, дори сам си го призна.
 
Моля те, при подобни коментари, задай си въпроса преди това има ли причина админите да оставят определени коментари тук.

Задавала съм си този въпрос безброй пъти и единственият логичен отговор е, че не си адекватен в модерацията. Не ти е за първи път да ощетяваш потребител за сметка на хейтърите и съм го казвала многократно. И моля те, не използвай множествено число, говорейки за модерацията, защото знаем, че с нея се занимаваш само ти, при това неадекватно в повечето случаи. ;)

п.с. Моля те, щом ще модерираш, изтрий и останалите постове, които не са по темата, включително моите.
 
Вие работа нямате ли си? Човека поства материал(и), който може да бъде полезен направихте сапунка от това. Тия комплекси край нямат. Айде тия дето плюваха да дадат по един техен полезен пост, който не изтъква голямото им его.
 
Можем да си полафим и как през пости се поства материал. ;)
Или да включим и тричането? Само и само да не говорим по същество.
NB
Имам усещането, че тук нещо не е както трябва:
против нападането на авторката се изказаха основно месоядни
 
Можем да си полафим и как през пости се поства материал. ;)
Или да включим и тричането? Само и само да не говорим по същество.
NB
Имам усещането, че тук нещо не е както трябва:

Постът, част от който цитираш мистериозно липсва - репорт явно, ама за какво? Странното е, че постовете с хейт си стоят - Блинки, добре ли си?
Много неща не са както трябва в тая държава, така че ако имаш нещо конкретно предвид го давай, докато ''умния'' мародератор не е махнал въпроса.

п.с. Ние говорим по същество - темата е полезна, а хейтът ви - не. Ако някой говори за тричане, бягайки по периферията, това са едни хора, дето обсъждат вегетарианското хранене точно в тая тема. ;)
 
Или наследника на Банко има вече достъп до форума, или тъщата...
 
Или наследника на Банко има вече достъп до форума, или тъщата...
Бате, още някоя простотия....? :) После пак пишете колко е паднало качеството....колкото до нандито, на нея никой не може да и задоволи нуждите, но и който се е опитал сигурно е умрял прав, там е ясно положението...не се справя модерацията и всички ще умрем... :) :) :) Само не знам за какво и ти и пригласяш, ама явно така ви харесва да върви темата...ако автора прецени да даде репорти за постовете, които не иска тук. ;)
 
Последно редактирано:
колкото до нандито, на нея никой не може да и задоволи нуждите, но и който се е опитал сигурно е умрял прав, там е ясно положението...не се справя модерацията и всички ще умрем...

Забавен си. Важното е, че се опита да вдигнеш качеството с това изказване. Получи ти се и този път. ;)
 
Тази тема стана повод за дискусия, спорове, упреци, размишления и т.н. Благодаря на всички за изказаното мнение, вкл. и на негативните коментари. Уважавам мнението на всеки. Честно да Ви кажа в началото се дразнех от това, че не съм разбрана правилно с поствете си, но сега се забавлявам, като чета написаните коментари тук! Blinky няма да дам репорт на коментарите, както правих в началото.:). Давам го по-кротко, както ме посъветвахте. ;). Чудя се само, защо от толкова много постове, които публикувах има коментари точно под този за веганите и вегетарианците. :) Нанди ти си страхотна, много ми харесва начина ти на мислене, определено се отличаваш от тълпата и си една от малкото, които разбраха правилно присъствието ми тук. :)
 
Последно редактирано:

Горе