Facebook - промени и новости

Е какво очакват някои, които пускат изфабрикувани шитни за новини или съдържание, което няма нищо общо с личния интерес на потребителя.
Промяната е изключително добра за всички онези, които ще имат личен или индивидуален подход към таргета си, предоставяйки им стойност.
 
Последно редактирано:
Ако имате НАТУРАЛНА страница с фенове главно от ЖЕНИ - можете да ми я предложите на лично :)
 
Този тип промени, които се задават не са нещо ново и друг път са се случвали, винаги има начин да се нагоди, сори но страници за без пари не е редно да се продават, в един момент някой ще измисли по какъв начин да заобиколи
промените, после ще има нови промени и така. А от промените ще има и хубави неща, сайтовете отново ще печелят пари :) защото рекламодателите ще се пренасочат отново към гугъл и най-накрая тая гад Фейсбук ще започне да
гълта въздух...
 
Мога ли да публикувам във ФБ група с профила си на ФБ страница, а не с личния си профил и откъд да го променя?
 
Днеска за първи път ми излезе един прозорец, при опит да споделя един линк в който от фейсбук сигурноста ме призовават да премахна линк, който сперед тях бил несигурен? Като преди 2 мин го бях споделил на друга страница успешно в последствие беше премахнат 1-2 мин след споделянето му. :D

Това с съобщението е нещо ново, преди просто триеха сега може уж да ги уведомиш, че линка е сигурен, някой пробвал ли е това и какъв е бил резултата? Аз просто сложих друг линк, че не вярвам и да пиша дали ще има файда!
Но ми се вижда като цензура малко това, какво значи им се вижда несугурен, че то това е субективно нещо как ги преценяват тези неща незнам! Става май обратното преди имаше цензура в телевизиите сега в интернет ще е по-голяма!
 
Някой днес има ли проблем с публикуването на снимки? Изписва ми: "Вашата заявка не може да бъде обработена. Възникна проблем с тази заявка. Работим за възможно най-бързото му отстраняване". С линковете няма проблем.
"
 
От сутринта при мен е така. Виждам, че има нова опция на мястото на бутона за качване на снимки/видео сега има фото/видеоалбум. Ако се създаде нов албум, тогава снимката излиза на стената. Много е сложно и се надявам скоро да се оправи.
 
Само при мен ли във Fb рийча доста е паднал или и други имат същия проблем? И в страници и в групи си е доста надолу в сравнение със миналата седмица, миналите 2 седмици или месец. :)
 
Само при мен ли във Fb рийча доста е паднал или и други имат същия проблем? И в страници и в групи си е доста надолу в сравнение със миналата седмица, миналите 2 седмици или месец. :)
От последните 4 месеца е така при мен...
 
Скоро пак се ядваха нещата, но вчера и днес е доооооста надолу. Опитах със буустната публикация - разбира се няма проблеми. Като плащаш всичко е на 6. До преди седмица групите и страниците си вървяха, но на нова статия, която съм сигурен, че ще направи посещения - бам поне 3-4 пъти надолу. Луда работа е. :(
 
Същото е и при мен. От 1.02.2018 трафикът е двойно по-нисък. Въпросът е дали е временно или ъпдейта вече действа. Дано да е първото и нещо да пипкат.
 
Нали въвеждат нов алгоритъм, който пак да ни цака. Новините вече остават най-накрая, семейството било най-важно за Зукито :D
 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textmeinc.textme

Някой да знае по-добро подобно приложение или сайт за смс-и? Пратих няколко заявки за смс код за потвърждаване от чешки номера, но нямам все още съобщение с код. Имам и други приложения с персонални номера от САЩ и Канада, но Фейсбук на тях не ми праща. Руснаците са обрали номерата от свободните сайтове, които намерих. :D
 
Последно редактирано:

Горе