Facebook - промени и новости

Напоследък от 5-6 дни като се опитам да споделя един пост от едната страница на другата не ми дава. Изписва ми следното:
Sorry, the privacy setting on this post means that you can't share it on PAGE name's timeline.
Някой има ли идея как да го оправя? Преди нямаше такова нещо, а не си спомням да съм променял нещо по страницата и настройките и.
 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textmeinc.textme

Някой да знае по-добро подобно приложение или сайт за смс-и? Пратих няколко заявки за смс код за потвърждаване от чешки номера, но нямам все още съобщение с код. Имам и други приложения с персонални номера от САЩ и Канада, но Фейсбук на тях не ми праща. Руснаците са обрали номерата от свободните сайтове, които намерих. :D
Трудно ще се получи така. Аз преди пробвах с виртуални номера, но ефект нямаше.
 
Напоследък от 5-6 дни като се опитам да споделя един пост от едната страница на другата не ми дава. Изписва ми следното:
Sorry, the privacy setting on this post means that you can't share it on PAGE name's timeline.
Някой има ли идея как да го оправя? Преди нямаше такова нещо, а не си спомням да съм променял нещо по страницата и настройките и.

Не знам за това, но напоследък фейсбук смята за СПАМ ако пуснете примерно 1 артикул в три групи, или три поста на стената си един след друг, не знам защо така, но е пълен ужас.
 
Как е положението при Вашите фейсбук страници днес?
Не мога да разбера внушавам ли си или пак правят нещо. Сутрешните ми постове са силни, а днес буквално "нищо".
 
Има си огромен срив в рийча. Странното е, че някои домейни минават по-добре от други в една и съща страница. При вас също ли е трагично днес и вчера?
 
При мен ретроспекцията за по следните 3 дни показа, че на няколко поста просто рийча беше 'ограничен'.
Феновете ми са от цял свят и си лайкват другите постове, но няколко все едно не го 'видя' никой.
Към колегите - преди около месец ме бяха сринали до такава степен, че постовете ми ги виждаха по 4-5 човека (при нормално за мен 200-500 рийч). Повтарям виждаха, а не лайкваха. Бях се притеснил, тъй като сега развивам страницата и подготвям сайт към нея, та си позволих бюджет за промотиране. Дето се вика - платих си и след 2 дни всичко се оправи. Не мога да преценя, дали си внушавам, но на 2 пъти изпадах в тази ситуация. :)
 
Последно редактирано:
Да, буствам снимки и купувам фенове.
Наблюденията ми са, че като бустна снимка по-бързо се възвръща активността на страницата. Иначе по отношение на плащането - за каквото платя, това получавам. Няма спад в платените публикации.

По отношение на рийча - последните дни е някаква каша. Постовете ми от 14-ти, получиха рийча си на 15ти... някаква страшна каша е. Явно нещо правят..
 
Нещо тоя бууст май разваля работата. Или са ми праснали рестрикция на рийча на домейна. Ако е това с домейна, някой знае ли колко време са такъв тип наказания?
 
Само че рийча не е съвсем на нула, а е намален с 80%. Т.е. някаква частична рестрикция. На какво може да се дължи?
 
По-скоро месец-два, то никой не знае с тия нови алгоритми и щуротии където измислят, но като цяло рийча си е нормален, просто наказват домейните. Купуваш 100 домейна и въртиш яко :D
 
При теб щом казваш, най-вероятно е добре рийча. Но не навсякъде е така. При мен от 1 седмица върви само надолу. Събота и неделя са ми най-силните дин, а този уикенд беше най-голямата трагедия от както работя страницата.
Мисля да изчакам още седмица и да пробвам стария изпитан трик с промотиране на 1 снимка.
 
Наказаха ми домейна, точно една седмица. В момента вече е наред, най-вероятната причина е спам или кликбайт. Но кой от всичките постове е така не е ясно, имат нов алгоритъм от 14.02 и са безкомпромисни, даже и пари да им даваш за бууст.
 
И при мен е надолу. Все още е окей, ако статията е атрактивна и привлича кликове, но определено има разлика с това, което се случваше досега.
 

Горе