Идея за домейн за сериали/ тв / movies?

ReminD

Well-Known Member
Разбирам колко е тъп въпроса, можете да храните на воля в темата относно това, но нямам никаква идея за някакъв domain за България, който да комбинира тези неща.
 
Брандабъл и кратко или с ключови думички?
 
на nortrant предложението най-много ми допада, а не искам да ползвам tv/seriali в домейна, понеже може да се наложи да слагам секция за различни музикални изпълнители. A @sixking , ти трябва да ми дадеш 300 лева, за да ползвам този домейн на кирилица :D , не мога да си представя обикновен юзер да switch-ва езици, за да пише в urlbara, че и след това пак да switch-не , за да напише .com на латиница.

Иначе ми се въртеше нещо в главата от рода на piron.bg ( беше social bookmarking мрежа ) и се бяха заиграли с публикациите - "ковни" нова публикация. Иначе pukanki.bg ми се вижда супер, засега избрах 6 буквен .com - fansbg.com , далече е от това което исках, но впоследствие ще го сменя с нещо .bg

Идеята ми беше да измисля някаква заигравка с името на домейна и това да публикуват нова публикация, искаше ми се някакъв плод, и да се брандира.
 
A @sixking , ти трябва да ми дадеш 300 лева, за да ползвам този домейн на кирилица :D , не мога да си представя обикновен юзер да switch-ва езици, за да пише в urlbara, че и след това пак да switch-не , за да напише .com на латиница.

Отдавна не бях чел подобен Бисер, ама нали всичките ми посещения са от гугъл, Много го боли някой на какъв език е домейна. Класира се и това е ;)
Иначе, верно доста далеч от търсеното си взе домейн :D
 
Ами тези на кирилица стават за сателити, но на мен ми трябват хора, които ще се връщат в сайта и ще публикуват мнения, а няма да четат, не е много оферта да ги карам да сменят езици, особено ако има и пишещи от телефон.
 
Отдавна не бях чел подобен Бисер, ама нали всичките ми посещения са от гугъл, Много го боли някой на какъв език е домейна. Класира се и това е ;)
Иначе, верно доста далеч от търсеното си взе домейн :D
Ника и аватара ти ги свързвам със списък от най-тъпите домейни дето съм виждал тъдява.
 
  • Like
Реакции: Sky
Пуканките и на мен ми харесват, а това fansbg.com според мен е доста тъпо.
 
Някой да те е питал?
Еми като логнах преди няколко дена имах 15-ина бележки къде ме питат разни неща хората.

Един вид капацитет се явявам тука, очевидно.
 

Горе