Произведено в Русия

Статус
Not open for further replies.
@Blinky това форум за русофилска пропаганда ли е? Толкоз ли ти е през хуя, че го търпиш тоя?
Може спокойно да не четеш темата. Аз лично не го правя, не че не искам, просто не ми е интересна. Не намирам смисъл дори да влизам в спорове или каквото е било. А автора си пише по нея. Ти чувстваш ли се вече облъчен от тези неща? Не мисля, че трябва, но все пак питам. :)
 
Може спокойно да не четеш темата. Аз лично не го правя, не че не искам, просто не ми е интересна. Не намирам смисъл дори да влизам в спорове или каквото е било. А автора си пише по нея. Ти чувстваш ли се вече облъчен от тези неща? Не мисля, че трябва, но все пак питам. :)
A ти намираш ли за нормално сайта ти да се ползва за полиическа пропаганда от най-долен тип?
Смисъл за теб ОК ли това? Че по твоята логика ако почнем да си затваряме очите за всичко и не ми се мисли кво ще стане...
 
Производството на свинско се увеличи с 9,3% спрямо миналата година и в момента е 1,1 млн тона.

Z3VzaXlhYmxvbmkuY29tL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDE3LzAzL1JhenZlZGVuaWUtc3ZpbmVqLmpwZz9fX2lkPTEwNjQwOQ==.jpg
 
Експортът на зърно от Русия надмина миналогидшния с 42%. 42,3 млн тона.от началото на тази година.

c2RlbGFub3VuYXMucnUvdXBsb2Fkcy84LzcvODc5MTUyNDU3OTM4OV9vcmlnLmpwZWc_X19pZD0xMDY0MTQ=.jpg
 
A ти намираш ли за нормално сайта ти да се ползва за полиическа пропаганда от най-долен тип?
Смисъл за теб ОК ли това? Че по твоята логика ако почнем да си затваряме очите за всичко и не ми се мисли кво ще стане...
За това има такава секция. Нормално е за мен да не се следи ИТ форум само заради мега офтопик тема. Аз дори не разбрах, че има такава докато не потекоха репортите от нея. Бях видял в началото, че се създава, но чак пък пропаганда....изглежда като реклама на една държава....и какво означава да си затваряш очите? Тук да се изливат някакви сктиминги, от които човек с червеното тефтерче ти нарежда да приемеш неговата логика.
 
"Ура!!! Мы всё-таки обогнали наконец Украину. Последнее время было даже как-то обидно."

"В Сибири цена 5рублей уже. Себестоимость 5,5-6. Хопперов нет. Фасуют в мешки, чтобы хоть крытыми попытаться вывезти.
Про эти 'рекорды' чиновники предпочитают умалчивать."

"О каком качестве идет речь, если за последние 7 лет доля пшеницы 3 класса снизилась почти в 2 раза, а 4-го, наоборот увеличилась!"

strana, макар цялата ти информация да е само от едно изречение, тя е неточна. Ще те докладвам в Россотрудничество за неспазване на указанията. Експортът на пшеница по официални данни е достигнал 33 млн тона, а не 42, както твърдиш.
 
Последно редактирано:
Малкият и среден руски бизнес ще получи около 736 млрд рубли допълнителни доходи покрай Световното по футбол. Подготвянето и провеждането на първенството подсигуряват и 220 000 нови работни места.

4688221.jpg
 
Некои тук май не различават какво е пшеница и какво е зърно. Егати "предприемачите" ...

Зърнените включват и ръж, и овес, и царевица дори.

Экспорт пшеницы с начала сельхозсезона составил порядка 33 млн тонн, что на 43% выше уровня аналогичного периода прошлого года.
Экспорт ячменя достиг 4,7 млн тонн, что почти в 2 раза выше уровня аналогичного периода прошлого года.
Кукурузы экспортировано 4,4 млн тонн, что на 5% выше уровня аналогичного периода прошлого сезона.

Прочих культур вывезено 280 тыс. тонны, что на 43% больше, чем за аналогичный период прошлого сезона.
 
Я, прав си, зърнени си писал, моя е грешката. Благодаря за множественото число, знам че в Россотрудничество сте много вежливи. Само че тогава има друг проблем. Рекордният добив (рекордният експорт е следствие от него) не винаги е повод за радост. В случая просто трябва да се освободи място за новата реколта, за това и данните са за тонове, а не за парична стойност.
"«Избыток предложения порождает снижение цены. Нам нужно об этом подумать.» - сказал Путин на совещании по вопросам сельского хозяйства."

"Ведь зерновой рынок – это не только про количество, но и про качество. Например, в России до сих пор классность пшеницы оценивается только по клейковине, а белок – основная питательная составляющая – не учитывается. Кроме того, на государственном уровне отсутствует планирование севооборота: никто не анализирует и не прогнозирует реальные потребности как внутреннего (причем в региональной разбивке), так и внешних рынков в тех или иных культурах; на чем можно заработать за счет качества, на чем – за счет количества. Именно на эти вопросы должны даваться ответы в стратегии развития зернового рынка, но их там нет."
 
Данните са на Минсельхоз, а не на Россотрудничество. И да, става въпрос за износ на зърнени в други държави. Които освен количеството, гледат и качеството.

Множественото число е щото сте еднообразни и скучни, не ви различавам особено. Общи характеристики: невежество, русофобия и комплексарщина. Некои дори знаете руски и цъкате по укрофорумчетата за "идейки". А, и "предприемачи" се самонаричате.
 
Образовай ни, сега ти е паднало. Кажи как при себестойност 5,5-6 се продава за 5. Това го е писал сибирски жител . По народност не знам какъв е - може и китаец да е, със сигурност не е украинец. Па ако и на на него не вярваш - виж самият товарищ Путин ти казва че от свръхдобив цените падат. Пак ти казвам - забележи че дават данни за тонове, а не за парична стойност, що ли?
 
Уфф, Путин доста ви комплексира явно... Многоръкият Шива едва ли не... Сигурно лично яха комбайна и оди да мели.

Данните са на Министерството на селското стопанство на РФ. Отнасят се за износ на зърнени. Много лесно се сравняват с данните за внос на държавите-вносители на зърнени

Ми досадни сте ми с вашите повтарящи се глупости - толкова ли не се усещате колко сте жалки с това постоянно подлайване след кервана?
 
Държавният глава на Русия лично обясни че свръхпроизводството е проблем. Още ли не можеш да вденеш?
Понеже си алфа, то би трябвало ти да ги знеш тези неща, защо въобще питаш.
 
Ние тук сме се събрали всите полуфабрикати, нито знаеме, нито нищо...
 
И? Какво трябва да вдена?

Ми правилно е обяснил човекът. Затова се търсят пазари, затова се строят складове, затова се строи инфраструктура, затова се подготвят високоскоростни товарни влакове за новите магистрали, затова се разширява товаропотока по Северния Морски Път и хиляди други неща, които просто нямам време да ви описвам подробно тук.
 
Влизам за 2-3 минути в този форум да постна по темата и то само, когато съм в България. Самият форум не ме интересува особено, освен неговата добра индексация и добра ергономичност - чисто технически. Това привлича повече читатели на темата от търсачките.

Понякога, ако ми е кеф, мога да се погавря с някой тъпак за по-дълго. Ти къв си, че ми светиш? Чий го крепиш в тема със заглавие "Произведено в Русия"? Ми избивай си комплексите другаде, успокой се, поразходи се, пий една бира...
 
Влизам за 2-3 минути в този форум да постна по темата и то само, когато съм в България. Самият форум не ме интересува особено, освен неговата добра индексация и добра ергономичност - чисто технически. Понякога, ако ми е кеф, мога да се погавря с някой тъпак за по-дълго. Ти къв си, че ми светиш? Чий го крепиш в тема със заглавие "Произведено в Русия"? Ми избивай си комплексите другаде, успокой се, поразходи се, пий една бира...
Забрави думичката цървул, май треба те пенсионираме ми се струва...
 
Статус
Not open for further replies.

Горе