какво са направили с wordpress-a?

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
толкова лесен ми беше да си пиша на wordpress-a какво са направили с новия ъпдейт? Харесва ли ви новата визия за писане... от семпло сложно станало.. ужс.. хич не е на добре
 
Учи най добре Рахманинов редактора (или там както се казваше:)), че само на това ще се цъка в бъдеще.
 
Добре закво само ревете за новия Wordpress. На менн редактора ми е идеален. Перфект е.
 
Добре закво само ревете за новия Wordpress. На менн редактора ми е идеален. Перфект е.

Защото едвам са се научили да управляват нещо и сега всичко отива в коша - трябва наново да се учи :D Че и срок са им дали до 2022, а всички знаем как не обичат срокове.

И на мен Гутенберг ми харесва. Отдавна исках да направят нещо по въпроса с билдерите.
 
Може да си инсталираш Classic Editor плъгина за да махнеш новия едитор.

"Classic Editor" работи перфектно. И понеже скоро се занимавах с въпроса, ако ползваш "justify" подравняването на текста има плъгин, който ти връща бутона "Re-add text underline and justify" .
 
Мен ме е страх да ъпдейтвам, не знам какво да очаквам и не искам да знам.. Въобще не объчам Builder-и и прочие..
 
ей, съсипаха я тая държава......
 
Откакто открих разширението Гутебнерг, се чудех каква е ползата от стандартния редактор и защо това не е основния... Е, явно далеч не съм бил единствен. А пък ретроградни възгледи много, колко хора ореваха форумите, когато спряха поддръжката на Windows XP, как ще се разделят с любимата си, вече пълнолетна операционна система...
 
А пък ретроградни възгледи много,
Представи си, че има хора, които предпочитат работят с конзола и да редактират конфигурационни файлове вместо да търсят къде е съответния чекбокс измежду 10 таба в претрупано gui.
За ламерите това лайно е перфектно, но за човек, който разбира е пълна изгъзица.
 
За ламерите това лайно е перфектно, но за човек, който разбира е пълна изгъзица.
Като написах това в другата тема за wordpress 5, бях оплют, че не харесвам нововъведенията и прогреса..
Ей го предният пише глупости, само и само да трупа мнения...
 
Ха уж млади хора, уж предприемчиви, а пък такава ретроградност в токсични нива... Разработчиците са оставили възможност за избор на каквото ти трябва... Не виждам какви са предимствата на класическия редактор, който от опростяване направо беше обеднял с едничката цел да бъде ориентиран точно към тази група потребители, която изтъкваш, пред Гутенберг... Същото беше и когато излезе версия 4, както и 3. А за тези неламерски настроени, уж големи "разбирачи", интересно ми е Вие графична среда ли ползвате или текстов интерфейс на операционната си система?
 

Горе