Афилиейт линк към propeller

СЕО БГ

Well-Known Member
Всеки може да се регистрира свободно в propeller, но предлагам свой линк, цъкайте по желание де :)
Линка: https://publishers.propellerads.com/#/pub/auth/signUp?ref_id=n8r

Пропелер адс е набиращо популярност решение за монетизация на сайт, афилиейт възможности и разни други. В момента на сайт с 3 000 реални посещения месечнои генерирам около 10 долара и то като не ползвам пълните възможности на платформата. Генерираните 10 долара са само от Нотификейшън реклама, демек реклама от браузър известия. Принципно предлагат и поп ъндер, не много любим вид за рекламиране, аз позлвам Интерестиал поп ъп, който е малък поп уп прозорец във сасмия сайт ( jQuerry ), който показва 2-3 рекламки, от него вадех по още 10-15 долара месечно от същия трафик, но го махнах, за да се фокусират потребителите върху сайта. За по-големи сайтове все още в БЕта период имат вече и банер адс. Не съм тествал, за съжаление изискванията на бета позлването са да има сайта минимум 10 000 трафик ( означава, че за повечето опцията не е достъпна ).
И да, имат български реклами. Разбира се, както и адсенс, така и тези повечко плащат при трафик от сайтове на английски :)

Ползвам ги от 3 години и съм доволен, минимален праг за изтегляне 10 долара, препоръчвам ако не позлвате пейпал, да трупате повечко и да си зададете по-голям праг ръчно за да не ви се губят печалбите в такси по другите разплащателни методи.
 
Колега минимума е 25$ за теглене, аз съм там от май 2014 и мога да кажа че се плаща редовно първите дни от следващия месец. Тоест плаща се със месец назад. Аз на ден да изкарвам по няколко долара, но има и дни когато се изкарва по 10-15 долара.
 
Даже и аз не съм бил прав, минимума е 5 долара, скоро са го сменили миналия месец беше 10
9601948H.png
 
Бреее ти ме разби, вярно е така. Е преди беше 100$, после 25$ и аз от тогава не съм го пипал.
 
Да много спадна, интересно е, че чат пат удря висок рейт
impresion CPM
32525.98$8.444
А това е от трафик със средо по 3000 уникални посещения. Нещо тегавее.
 
Да много спадна, интересно е, че чат пат удря висок рейт
impresion CPM
32525.98$8.444
А това е от трафик със средо по 3000 уникални посещения. Нещо тегавее.
На същите посещения 2 доалра за този месец................. Предния месец и п опредните средно между 10 и 15 долара месечно взимах от тях и толквоа от адсенс, този месец само от адсенса имам 13 евро на единия сайт.
А на сайта на мой клиент, едва 0,44 цента, 2 000 посещения UK натурален трафик месечно.........
На мой сайт със до тук 7 000 посещения за седмица 0, 20 цента ?!?!?!?! о.О Еф да уат ?!

Има и още нещо ниви гугъл от месец насам не искат да пускат Google Ads рекламите ми никъуде въпреки че са одобрени заради злонамерен код pus service ?! Единствения пуш, който еимам на сайта е пт пропелера ....На всичките ми сайтове до един които са с пропелер е така.
Мисля си че е време да сменям щатите...Тия ще умират прави
 
Последно редактирано:
Като се замисля и при мен е така, реклама от Г не се показва и ми гърми че има злонамерено а само popup на propeller ... май ще ги спирам за седмица две ама то от къде да изкарвам егати хах освен popads.
 
Като се замисля и при мен е така, реклама от Г не се показва и ми гърми че има злонамерено а само popup на propeller ... май ще ги спирам за седмица две ама то от къде да изкарвам егати хах освен popads.
да, на мен ми пратиха даже линк и тоя линк е точно в кода на пропелер, сега гледам че са го сменили домейна ама..... П.П. На ме нми спряха поп ъп адса интерестиал където е, понеже новите изискваняи са сайта да има 10 000 уникални дневнни посещения и ми пратиха имейл че повече няма да се показват в мои сайтове поп ъп интерестиал о.О а поп ъндер не ми се ползва че много грозно да му се невиди.
Аз директ ги спирам :(
 

Горе