Афилиейт линк към propeller

Dafa Web

Active Member
Всеки може да се регистрира свободно в propeller, но предлагам свой линк, цъкайте по желание де :)
Линка: https://publishers.propellerads.com/#/pub/auth/signUp?ref_id=n8r

Пропелер адс е набиращо популярност решение за монетизация на сайт, афилиейт възможности и разни други. В момента на сайт с 3 000 реални посещения месечнои генерирам около 10 долара и то като не ползвам пълните възможности на платформата. Генерираните 10 долара са само от Нотификейшън реклама, демек реклама от браузър известия. Принципно предлагат и поп ъндер, не много любим вид за рекламиране, аз позлвам Интерестиал поп ъп, който е малък поп уп прозорец във сасмия сайт ( jQuerry ), който показва 2-3 рекламки, от него вадех по още 10-15 долара месечно от същия трафик, но го махнах, за да се фокусират потребителите върху сайта. За по-големи сайтове все още в БЕта период имат вече и банер адс. Не съм тествал, за съжаление изискванията на бета позлването са да има сайта минимум 10 000 трафик ( означава, че за повечето опцията не е достъпна ).
И да, имат български реклами. Разбира се, както и адсенс, така и тези повечко плащат при трафик от сайтове на английски :)

Ползвам ги от 3 години и съм доволен, минимален праг за изтегляне 10 долара, препоръчвам ако не позлвате пейпал, да трупате повечко и да си зададете по-голям праг ръчно за да не ви се губят печалбите в такси по другите разплащателни методи.
 

rutera

Active Member
Колега минимума е 25$ за теглене, аз съм там от май 2014 и мога да кажа че се плаща редовно първите дни от следващия месец. Тоест плаща се със месец назад. Аз на ден да изкарвам по няколко долара, но има и дни когато се изкарва по 10-15 долара.
 

rutera

Active Member
Бреее ти ме разби, вярно е така. Е преди беше 100$, после 25$ и аз от тогава не съм го пипал.
 

rutera

Active Member
Да много спадна, интересно е, че чат пат удря висок рейт
impresion CPM
32525.98$8.444
А това е от трафик със средо по 3000 уникални посещения. Нещо тегавее.
 

Горе