Избори за Народно Събрание 11 юли 2021 г.

Ще гласувам за:

  • ГЕРБ – СДС

  • ИМА ТАКЪВ НАРОД

  • БСП ЗА БЪЛГАРИЯ

  • ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ

  • ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

  • ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН

  • БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ

  • БЪЛГАРСКО ЛЯТО (Божков)

  • АТАКА

  • ВЪЗРАЖДАНЕ

  • РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ (Цв. Цветанов)

  • Всички са маскари. Няма да гласувам!

  • Друга партия

  • БОНУС ПАРТИЯ: ЛЯВ СЪЮЗ ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА - ЖАН ВИДЕНОВ


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Ко ли ще стане ко чиче Бойче подкрепи тоя кабинет.. аз така бих си изиграл картите. Като ше е цирк.. :)
 
Дали има толко акъл? :) Ама ти вече го светна :D щото ще е хубав ход/фейс. Ако е сигурен, че друга партия няма да подкрепи проекта, тогава ще го направи гаранция, не щото го иска, а за да се опита отново да спечели фейк фейс, въпреки, че аз не мога да повярвам, че вече някой му верва на тоя, дори платените вече не верват ахахах
 
Каза, че няма да го подкрепи. То оставаше и да го. :)
Е тоо каза, че е построил и половинка милиард км. магистрали. Мрежата ше кипне от първосигнални коментари, особено в таа жега всекви налудничиви конспирации че се изпишат.
 
Ако ги подкрепи ще е автогол и за двете страни. Ще предизвикат доста протести. :)
Затуй намекнах... като ше е цирк
 
До тук! Само с тая "пресконференция" загуби за няколко минути, още поне 20% привърженици.
Не си разбрал каква е 'тая пресконференция'. :)
Беше направено в стил 'Шоуто на Слави'. Публика бяха водещите политици на ГЕРБ.
Както каза Борисов - говориш глупости, а ти ръкопляскат.
 
Леле! 12 хил. страници са предложили в Брюксел за Зелената сделка.
Ако се приеме, край с нас. Цена на емисиите за автомобилите, отопление и т.н.
 
Президентът има всички основания да бъде щастлив от служебния кабинет. Той се радва на невиждана популярност сред масите, с изключение разбира се на мафията и нейната фен-база от превъзбудени лелки. :)
Гърция другата седмица получава първите милиарди от плана за възстановяване, а ние не сме го подали още. Парите свършват, бюджета не е актуализиран, цените нагоре. Популярността ще е до време.
 
Не си разбрал каква е 'тая пресконференция'. :)
Беше направено в стил 'Шоуто на Слави'. Публика бяха водещите политици на ГЕРБ.
Както каза Борисов - говориш глупости, а ти ръкопляскат.

Ти не си разбрал, или не си гледал.. или още си на надница.. :) бах тоя бюджет :D

Куцата постановка с ръкопляскането - остави, той за повече акъл нема ;) Държанието виж, държанието.. няма такова поведение и в колумбийските картели, няма такава жлъч, ирония, сарказъм, гавра, непукизъм и ултра неандерталско грандоманство.. все едно по време на лов за динозаври :D:D:D Това е публично, пред Цяла България, сметай чиче тоя ако те гепса в тесното, ще ти изхруска костетата за секунди :)
Как мое сте такива балъци, та той на вас го слага, ежедневно, постоянно.. Чак ми е жал колко сте преебани, се разрева секи момент :)
 
Ако ги подкрепи ще е автогол и за двете страни. Ще предизвикат доста протести. :)

Да, сред държавните служители... те вече тролят навред, а сметай ако верно турат Василев, тва дет са гледаш като коментс по дира, ще ти се стори глъч на дечица от катерушката ;)

Почнете да мислите със своите глави, стига сте поддавали на жалко тролене.. Сега ли беше момента да спомена и аз като някои видни бизнесмени у форумот - "ама не е ли тва форум за предприемачи" :p
 
Да, сред държавните служители... те вече тролят навред, а сметай ако верно турат Василев, тва дет са гледаш като коментс по дира, ще ти се стори глъч на дечица от катерушката ;)
Точно пък, когато Малкият Мук беше в правителството и дойдоха преди 20-тина години, държавната администрация не беше докосната. А тогава имаха не 60, а 120 депутати.
 
Да бе да, я провери преди да се изказваш, виж колко е била кат бройка, виж сега колко е ;) Немаш грам спомени според мен, в момента просто преписваш тролски мнения, каквото и всъщност правиш изобщо в тая тема още отначало...преписваш, копираш, ровиш из целия нет, цитати даваш.. изобщо да беше станал копирайтър некаф, да има реална полза от теб, щото за трол не ставаш :)

И кво общо има бройката депутати..? Цялата държавна администрация в момента е гербаджийска, ще спориме ли.. :)
Иначе тва са грамотни хора, почти всички работят на компютър, пък всички си клатят краката..сметай кат гепнат дир-а, кво се случва :D:D:D
 
Не си разбрал каква е 'тая пресконференция'. :)
Беше направено в стил 'Шоуто на Слави'. Публика бяха водещите политици на ГЕРБ.
Както каза Борисов - говориш глупости, а ти ръкопляскат.
То на него само от глупак надолу му ръкопляскат... Тука сте жив пример 5-6 човека, ама кво да се прави...
 
А сега им го бодна, защото предложи ЕКСПЕРТЕН кабинет,
Ама кое му е експертното на неговия експертен кабинет, бе пиле шарено? Никито Василев? Тоя гном, дето още при царя се осра до ушите с приватизационните схеми? Тоя същия, дето смята, че постната пица на Дянков било добър бюджет? Кирил Петков казва "ако не се краде, пари има", а тоя ще започне с "пАри нема, действайте".

Освен това да се опитваш " да боднеш" тия, от които си зависим, говори или за дебилизъм или за кофти схема. Зависим е от тия, които нарича "статукво". Трябват му гласовете на още 60 депутати, за да реализира безумния си проект, което няма да стане. Не и при неговото арогантно поведение. И точно това му е целта - да не съставя правителство, ама да си измие ръцете с реакцията, която умело и умишлено предизвика.
Много си наплашена, много объркана, щом и от Славчо се уплаши...зарежи, не ставаш вече за гранде трол
Не съм наплашена - прозорлива съм. Искрено ти завиждам за ентусиазма, с който приемаш тъпите ходове на тиквун-славун. Аз тоя вискомерен селяндур (и аз съм от село, имам друго предвид) никога не съм го харесвала. И да, шоуто му е на ниво късните комиици. ;)
 
Както казах преди няколко страници - избори до дупка. Друг вариант няма. Нека да видят кавалите, че ще са последна дупка, а не незаменими, за каквито се имат.
 
Всичко общо отдавна е взето нандолини ;)
Тоя няма нищо общо нито с Дянков, нито с осраните приватизации. Изобщо не си в час! Провери по време да двете единствени тогава големи приватизации, какъв е бил тогава, тая за бтк и тая за булгартабак. И ти ровиш и дерзаеш из нета май май, определно това не са твои мнения аааа ПРЕПИСВАЧКА такава :D:D:D
 
Според мен се разиграва цирк. Накрая ще се предложи да се излъчи служебното правителство и ще се подкрепи от всички. Целта е да има парламент, чрез който да разкарат касета, че да могат да го сложат чевъртит на тиквун :)

Даже и да не стане така, служебното правителство пак ще има още няколко месеца, което е добре. Общо взето полезен ход на гроб няма. :) Така че, нещата изглеждат добре.

Нанди, не възприемай Славчо като някаква алтернатива, няма начин до управлява. Славчо е инструмент да се държи тулупа далеч от власт. За сега си върши работата, факт е че ако не беше той, сега не ми се мисли какво щеше да е. Всичко е Ок :)
 

Горе