Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Изчакай да чуеш за това как след ваксина, започваш да привличаш метални предмети
Аз от малък мога да си залепвам метални предмети по тялото. Бабите на село бяха супер впечатлени като наредя лъжиците по гърдите си. Сигурно са си мислели, че съм супер герой. Никога не съм издавал тайната си, но просто се потя доста и всичко залепва.
 
Factchekovete ги заеби, съвет.

Виж домейна, от говермента е, статията дето я даваш води към същия линк.

Ако видиш таблицата има графи за една доза и пълноваксинирани. Това което съм дал са стойностите от пълно вакснатите

Ясно, сега преглеждам по-подробно документа, и точно на 22 ра страница, да не би да гледаме различни неща , я поясни

d3ee2371c30aedf365ff175858865670.png


Аз ли не мога да се оправя, че ми се вижда че всички случаи на неваксинирани са в повече отколкото ваксинираните.
 
Тва е да, случаите са повече, ама смъртноста е по-малко. На 23 страница последната графа.
 
Новото видео на Цанов, показващо разврата в църквите. Ще направя паралел с Корона ситуацията.

Църквите са свято място. Просто не се случва да си помислиш, че там може да се случва нещо гнусно. Хора на религията да се окажат педофили, малтретиращи момчета и момичета? За такова нещо ние в БГ чухме покрай онова с Баба Гуси, но аз лично бях чел за такива неща още преди това в разни конспирации. И това поведение веднага ми щракна не само като възможно, а и като очаквано. Очаквано в психологически смисъл. Облечи един мъж в рокля, прати го на откъснато място с други мъже с рокли... какво може да се очаква, святост?

Ако един манастир може да е място с толкова разврат, каква е логиката един парламент да е по-чисто място? И то не само един, а почти всички по света, при изключително спорна причина. Колкото и да се правят на светци... а вече знаем какви са тези дето се и обличат като светци... какво остава за обикновените парламентьори, които по начало са известни с любовта си към властта и парите. То е толкова очевидно, че на много хора им блокира common sense-a.
 
RNA, дето се разпада за под минута ли е ГМО-то, дето ще ни порастнат от него по още една ръка и трето око на челото, и ще развиеме автоимунни заболявания? То доматите във Фантастико имат по-голям шанс да го постингат това от тая ваксина.
Да да.. точно така.
Може да видите, че не съм антиваксър, но това е пълна глупост.
Лично съм търсил хора със странични ефекти от България и съм се свързал с тях да ги разпитам подробно. Ей сега мога да ти дам 10-20 човека със проблеми след ваксина. Някои получават иглички, изтръпване на ръце и крака, виене на свят, шум в ушите вече в продължение на 5 месеца. Някои вдигат температура 37.1 - 37.3 около 3 месеца + други неврологични симптоми, жена която казва, че веднага след ваксината получава иглички и на 10-тия ден парализа - диагноза в болницата Гилен Баре.
Дали доматите причиняват това ?
 
Ясно, сега преглеждам по-подробно документа, и точно на 22 ра страница, да не би да гледаме различни неща , я поясни

d3ee2371c30aedf365ff175858865670.png


Аз ли не мога да се оправя, че ми се вижда че всички случаи на неваксинирани са в повече отколкото ваксинираните.
Вярно не съм спал и съвсем не знам какво гледам, ама как ги изчислявате тия неща ?
Не ни ли трябва - процент заразени с ваксина и какъв процент от тези са починали и процент заразени без ваксина и какъв процент от тях са починали ? Тука виждаме само смъртността, но ако 80% от населението е неваксинирано, а 20% ваксинирано, нормално е неваксинираните смъртни случаи да са повече
 
Междудругото тука вече всички ме знаят като проваксър, но утре ако имам време ще разгледам по смъртност от Ковид тези над нас и под нас в класацията колко процента ваксинация имат.
Съмнявам се, че ще има държави с по-висока смъртност или приблизетална на нашата, а ще имат по 40-50% ваксинации, но утре ще проверя освен, ако някой не си направи труда преди мен.
Освен това този министър на здравеопазването хич не си свърши работата. Трябва да има по-строги мерки иначе няма как да пречупим кривата и точно средата на септември такъв пик ще има, че ще ни стане лошо. Вече няма ремдезивир официално както го казвах още преди седмица, няма места по болниците и настаняват хората в коридорите в най-добрия случай, а дори в тежко животозастрашаващо състояние в някои градове ги връщат вкъщи, защото няма място, НО според здравния министър няма нужда от по-строги мерки и всичко е под контрол. Ние самите трябва да настояваме за по-строги мерки, защото сме държава без ваксини и държава без добро болнично лечение, без лекари, без места в болниците и единствено мерките ни останаха. Тоя министър е срам и позор за здравеопазването и както всички ги плюеха от щаба на ГЕРБ се справиха 1000 пъти по-добре с кризата. Сега има по-голяма смъртност май или е същата по седмици на вълната, а сега има 20% ваксини + е минала 1 година от първоначалния вирус и имаше време да се подготвят има повече информация как се лекуват хората и т.н но въпреки това е същата смъртност както щаба на ГЕРБ урпавляваха без лекарства, без ваксини и абсолютно без нищо... И не не съм гербаджия и ги мразя, но преставете си колко е ниско управлението в момента, че да кажа, че ГЕРБ са упралявали по-добре.
Само че тука родителите и някакви женчовци реват амаа как ще ми тестват детето всяка седмица, ама как ще нося маскаа не мога да дишам и т.н А в Китай хората се тестват масово и деца и всички и какво им стана като им бръкнаха в носа с клечка ? Да не умряха ? Ама не са женчовци като тука.
 
Последно редактирано:
Е какво има да проверяваш. На мен новините ми дрънват на телефона:) Иначе не се интересувам. Една от последните е, че две трети от пълнолетното население на ЕС било ваксинирано ;)
 
Е какво има да проверяваш. На мен новините ми дрънват на телефона:) Иначе не се интересувам. Една от последните е, че две трети от пълнолетното население на ЕС било ваксинирано ;)
Добре кажи ми на кое място сме по смъртност и тези държави около нас в класацията с колко % ваксинация са ?
 
Румъния с 26% ваксинирано население - на 12-то място по смъртност
Унгария с 56% ваксинирано население - на 1-во място по смъртност
Чехия с 53% ваксинирано население - на 2-ро място по смъртност
(Това са стари данни от 22.08)

Споделям новите данни
1 място по смъртност - Кипър - 58.8% напълно ваксинирано население
2 място по смъртност - България - 15.5% напълно ваксинирано население

Това са противоречивите данни например, че ваксините помагат (но може да се дължи на възраст, здравеопазване и т.н)
А държавите с най-малка смъртност са с по 70-80% ваксинирано население, което пък показва, че ваксините помагат (или пак донякъде може да се дължи на по-добро здравеопазване, по-младо население и т.н)

Все още не мога да интерпретирам тези данни, за да кажа ваксините помагат или не
 
Все още не мога да интерпретирам тези данни, за да кажа ваксините помагат или не
В различните държави вълната с делта варианта започна по различно време. Затова е много сложно да се правят изводи от подобни статистически данни.
 
Добре кажи ми на кое място сме по смъртност и тези държави около нас в класацията с колко % ваксинация са ?
На което ти кажат :)
 
Още един притеснителен факт е, че Япония намери метални частици във ваксините от определена партида. До вчера писаха, че е нямало никакви сигнали за странични ефекти. Днес имало 2-ма човека починали май от тази партида като двамата получили треска и на 2-рия ден починали. Двамата са на около 30 години. Не е сигурно дали е от ваксината и дали в техните е имало такива метални частици. Започва разследване.
Такива неща са притеснителни, защото не знаеш каква партида ще ти се падне. Ако беше в България нямаше да разберат, че има такива ваксини с метални частици въобще
 
Последно редактирано:
 

Горе