Последно съдържание от Любомир

 1. Л

  Нова вълна в социалните мрежи- как да се възползвам?

  От: Нова вълна в социалните мрежи- как да се възползвам? Ами серфито такава мания направи ,че някои хора носеха тениски с няпечатана дефиниция от речник уш щащво значело селфи. Може да пробвош и тениски с много яка снимка и отдолу някакви копчето като от фейсбук. Аз съм на 21 и такива тениски...
 2. Л

  За познанията по български език

  От: За познанията по български език Има един леден начин. Задаваме си въпроса "Кой ?" ВходА е отзад. Кой е отзад? ВходЪТ.
 3. Л

  ОС на таблета ми е Android Jelly Bean но може ли да се сменя?

  От: ОС на таблета ми е Android Jelly Bean но може ли да се сменя? AX4 Nano ако това ви говори нещо. Марката е супернеизвестна си мислех че таблети са андроид от Китай не са много различни.
 4. Л

  ОС на таблета ми е Android Jelly Bean но може ли да се сменя?

  От: ОС на таблета ми е Android Jelly Bean но може ли да се сменя? Иначе имама таблет Аllview седем инчов а и ако моите теми са спам то какво да кажа за илюминатските теми и тези за яз. Копринка?
 5. Л

  ОС на таблета ми е Android Jelly Bean но може ли да се сменя?

  От: ОС на таблета ми е Android Jelly Bean но може ли да се сменя? В Онлайн бизнес и реклама има няколко треда там ли? Все пак аз съм юрист с два чужди езици искам просто да правя преводи в свободното си време. Благодаря за отзивите. А в английските теми брои ли се?
 6. Л

  Превеждане на текстове ( моля влезте, спешно ми е ! )

  От: Превеждане на текстове ( моля влезте, спешно ми е ! ) Здравейте! И аз като започналия темата имам същият проблем натрупах десет поста и се питам дали скоро ще може да постна обявата си или нещо още трябва да направя. Аз съм студент и знаейки два езика реших да се възползвам от възможността...
 7. Л

  Честит 4-ти Юли!

  От: Честит 4-ти Юли! Ми на всички хамериканци да им честита великата хамериканска демокрация и всякаква друга експлоатация!
 8. Л

  ОС на таблета ми е Android Jelly Bean но може ли да се сменя?

  В смисъл може ли да инсталирам по-нов Андроид?:)
 9. Л

  Как да си сложа снимка на профила?

  Имам проблем къде да си сложа снимка и лого под мненията?
 10. Л

  Търся си лаптоп и се чудя са какъв процесор да е Интел или АМД?

  Вечната дилема:) А и се чудя между Леново, HP и Тошиба?
 11. Л

  В офтопика може ли да се предлагат удлуги или ще ме баннат?

  Така де не ме хокайте, че не съм чел правилника но май там няма правила за офтопика?
 12. Л

  Freelancer мошеници ли са?

  Много негативни коментари срещнах за фрилансърите ?!
 13. Л

  Трябва ли ми наистина Paypal?

  Н еможе ли просто за свършена работа да ми превеждат по банков път?
 14. Л

  Някой тук да е монтирал дръжки на брави на Фиат Брава 1.6. ?

  Моля не искам да ме налазят разни раздразнени човечета които да ми мрънкат че точно тук питам. Новак съм и трупам десетте поста. Никой не иска да са особено оригинални. И да наистина искам да си сменя дръжките на колата и се чудех какви ключове трябват:)
 15. Л

  Някой тук да играе Silent Hunter 5?

  От: Някой тук да играе Silent Hunter 5? Мерси мобилио а другите сигурно ако се пробвате няма и от пристанището да излезете защото сте големи батковци а ако не се досещате събирам теми за да участвам в пазара и питам за каквото ми хрумне. Може малко да поработите над агресията си защото не си Ви...

Горе