Последно съдържание от alarmabg

 1. alarmabg

  Домейн sellprofile.com

  От: Домейн sellprofile.com Последна цена 25лв.
 2. alarmabg

  Домейн sellprofile.com

  Домейна е подходящ за продажба и аукцион на facebook профили и др.<br /><br /> Домейн Име | URL: sellprofile.com<br /><br />Приблизителна Цена: 40<br /><br />Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 2011-07-19/2012-07-19<br /><br />Уникални Посетители за Месец: до 100<br /><br />Импресии на...
 3. alarmabg

  Продавам няколко статии...

  От: Продавам няколко статии... Дай да видя колко и кои останаха непродадени и ми дай цена за всичките , и дали са уникални?
 4. alarmabg

  Продавам сайт за видеонаблюдение

  От: Продавам сайт за видеонаблюдение Някой ако прояви интерес мога да му дам повече информация на лично съобщение а и цената може да е надолу.
 5. alarmabg

  Продавам сайт за видеонаблюдение

  Решил съм да го продам с домейна и хостинга, който всъщност е на Суперхостинг. Домейн Име | URL: videonabliudenie.net Приблизителна Цена: 1600 лв. Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 2010.12.31/2011.12.31 Уникални Посетители за Месец: до 1000 Импресии на Месец:: 700 Page Rank: 1...
 6. alarmabg

  Купувам сайт/бизнес до 3000 лв.

  От: Купувам сайт/бизнес до 3000 лв. Интересува ли те онлайн магазин за охранителна техника?
 7. alarmabg

  Въпрос за SEO FRIENDLY URLs

  От: Въпрос за SEO FRIENDLY URLs Значи относно с това колко трябва да е дълго URl незнам, но задължително е да нямаш дубликат на няколко страници които да водят към едно и също съдържание.Мисля че ако използваш ключовата дума веднъж или два пътя в едно URL е най добре.
 8. alarmabg

  URL за Prestashop на кирилица

  От: URL за Prestashop на кирилица Ако някой може да помогне срещу заплащане естествено?
 9. alarmabg

  Много домейни

  От: Много домейни автоаларми.net прадоваш ли го още и колко пари искаш за него? Бартери устройват ли те?
 10. alarmabg

  prodavam domain

  <br /><br /> Домейн Име | URL: sellprofile.com<br /><br />Приблизителна Цена: 15$<br /><br />Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 19.07.2011/19.07.2012<br /><br />Уникални Посетители за Месец: до 100<br /><br />Page Rank: N/A<br /><br />Уникално Съдържание: Няма Съдържание<br /><br />Система...
 11. alarmabg

  URL за Prestashop на кирилица

  Интересува ме някой правил ли е настройки на URL за Prestashop на кирилица?Понеже ми казаха, че е невъзможно за тази платформа ами се налага спешно.
 12. alarmabg

  Смяна на DNS

  Значи сменям хостинга на един сайт с друг обаче и двата са работещи с активни домейни този който не го използвам го премахвам и на неговото място слагам от другият хост а все още не е активен трябва ли да чакам повече след като са минали повече от 2-3 часа.
 13. alarmabg

  Не мога да добавя нов таг

  Имам следният проблем когато искам да добавя нов етикет към даден пост той не се записва в поста.Пробвал съм в много постове но не иска.Само ако му променя заглавието иначе не.Не знам на какво би могло да се дължи това.Някой ако е имал същият проблем нека да сподели.
 14. alarmabg

  Продавам няколко статии

  От: Продавам няколко статии Статиите са поносимо добри само ме интересува колко са всичките, които можеш да продадеш.
 15. alarmabg

  Продавам супер проект

  От: Продавам супер проект Явно тук е бъдещето платформи за олекотени хардуерни инструменти с операционни системи които да боравят в една бърза и с голям обем от данни информация(мисля че тези от ЦЕРН разработваха нещо такова).Да глобализацията продължава колкото и да ни ми се вярва...

Горе