Blinky
Реакции
2,123

Профилни постове Последна активност Постове Относно

 • Да те питам какво зна4и това >>> Покриват за тяхна сметка разходите за charge backs, refunds и returns.Ти си го писал,за cashburns.
  Здравеи,моляте пи6и ми!!!Имам горе долу напредък днес или утре 6те се запи6а в cashburns,и от 1 септември сум на онлаин курсове по аффилиате маркетинг :).
  здравеи отново съжалявам 4е пи6а толкова 4есто но 4ета много и разбирам нови работи и питам за тях.Ако си правя дизаина сам с кои програми да работя изоп6то за дизаина и саита.с cms и WordPress става ли ???Про4етох 4е те са добри за на4инае6ти и за 1 саит какво 6те каже6 по въпроса???Съ6то така мисля 4е дизаина не е нужно да е савър6ен за6тото.......Хората не се връ6тат заради дизаина а съдаржанието а и да не им хареса дизаина и да не се върнат 4и4о гоогле ги тика в саита....но пък това не зна4и 4е и дизаина трябва да е прост.незнам дали ме разбира6.Мн съжалявам за нахалството и 4есто задаваните въпроси просто ми е много интересно и нямам търпение да запо4на с саита!!!!
  искам да попитам не6то.ако си избера темплеит хербал магазин,това зна4и ли 4е тои е готов за6тото ако е готов не го искам.искам да си направя темплеит по мои вкус но пък пак да работа с пове4ето продукти!!
  Къде то4но в Affiliate Marketing трябва да влезна.В момента се намирам тук - Под Форум:Интернет реклама - Аffiliate Marketing. там се намирам,там има оптимизация за търса4ки и др. в кои от си4ките трябва да влезна за да си избера метод ????
  да попитам къде е тоя фаил confing.php и от къде да резбера как е моито id.и как да запо4на промотирането на саита като си харесам метод ? след малко 6те ти кажа кои метод съм си избрал.Много Съжалявам за тъпите въпроси и неудобството!!Мерси за вси4ко!!!!!
  С четене и регистрация тук в Cashburners

  1. Харесваш си продукт и съответния тамплейт към него, като може да си избереш и тамплейт - хербал магазин. Той съдържа всички, или почти всички продукти от програмата. Купуваш домейн, хостинг и го качваш там. :wink:

  2. Променяш си текста, за да стане уникален и да може да продава. Както и файла config.php, като слагаш твойто ID там.

  3. Започваш промотирането му, като си харесаш един от методите тук: Affiliate Marketing

  След това, ако намираш трудности, може пак да ми пишеш. Но държа да отбележа, че всяка дна от стъпките я има описана подробно във форума, по няколко пути. Така и ще разбера дали си си направил труда да го прочетеш.
  Зна4и 1во трябва да се регистрирам за да по4на саита нали ? избирам темплеита хербал магазин,6те купя домеин но от cashburns ли да го купя ?? кажи??Няма да купувам хост 6те зимам безплатно от тях.6те намеря някои които 6те ми помогне за текста да го променя или и ти може6 ако иска6.
  Съ6то така става ли да ми помогне6 с регистрацията,повтарям-за6тото не знам англииски но сега по4вам да го у4а.просто ми трябва доста пове4е помо6т заради англииския ....надявам се 4е 6те ми помогне6 но ако не иска6 6те пробвам сам с квото мога ....
  и онлаин маркетинга е това което пи6е в темите 6те про4ета си4ко на ново но помогни плс
  е това е ясно сега по4вам да го у4а от септември но трябва да 4акам ли?? неможе6 ли ти да ми помогне6 да напи6а саита ? съжалявам 4е нахалствам толкова но нямам търпение помогни ми да си направя си4ко.добре но колко пари 6те ми струва домеина искам да е com.мерси за вси4ко
  Започваш да учиш, бате. Английски и онлайн маркетинг заедно. Все пак се искат и жертви, за да се постигнат някакви резултати. Да, предлагат. Хостинга може да се ползва, ама не изглежда професионално с фри домейн, или на фри съб-домейн. ;)

  И да, тамплейт е кожата на сайта, дизайна му. ;)
  и да попитам темплеит бе6е как 6те изглежда саита нали ? смисал .... или се бъркам ?
  мерси ви6 про4етох доста теми но аз съм такъв 4е винаги не разбираам някои работи.... съжалявам.зна4и незнам как да си избера темплеит и незнам киак да се регистрирам в саита смиасал не разбирам англииски и нз как 6е пи6а в саита на англииски а за6то трябва да си купувам домеин и хост като пи6е 4е те предлагат безплатен?????
  С четене и регистрация тук в Cashburners

  1. Харесваш си продукт и съответния тамплейт към него, като може да си избереш и тамплейт - хербал магазин. Той съдържа всички, или почти всички продукти от програмата. Купуваш домейн, хостинг и го качваш там. ;)

  2. Променяш си текста, за да стане уникален и да може да продава. Както и файла config.php, като слагаш твойто ID там.

  3. Започваш промотирането му, като си харесаш един от методите тук: Affiliate Marketing

  След това, ако намираш трудности, може пак да ми пишеш. Но държа да отбележа, че всяка дна от стъпките я има описана подробно във форума, по няколко пути. Така и ще разбера дали си си направил труда да го прочетеш.
  зна4и искам да ми помогне6 да направя саита смисал аз искам да работя с cashburners,да продавам билкови и други добре конвертира6ти продукти тва ми хареса.С какво запо4ваме ?
  Бате, ще ти помогна, но ми кажи конкретно с какво. Мога да ти казвам от какво имаш нужда и как да започнеш. Но е хубаво да знаеш за какво ще е сайта, а не просто да имаш сайт заради идеята да имаш сайт.

  С каквото може ще помагам, а и никой във форма няма да ти откаже помощ.
  Здраси, няма проблеми че задаш въпроси, това е идеята тук. Първо: регни се в Market Health и ги разгледай, мисля че ще ти харесат. А ако не ти - винаги може да си имаш акаунт там и в същото време да си печелиш от друга програма. ;)

  Доколкото съм наясно именно Market Health правят карти пълни с парите, които си изкарал като комисионна. Преди време беше така, мисля че ако не му зададеш опцияза плащане, ще те питат.

  PayPal е добър вариант, даже ние сме на него и така получаваме парите от тях. Регвай се където иска, все пак целта е и да се учиш.....а какво по-добро от разцъкването на програми и запознаване с матералите им. ;)

  Успехи.
  здрасти, Market Health варианта за дебитна карта ползва ли го някой? всъщност въпроса ми е те ли ти я издават картата (пайъниър мисля е)?? има ли проблеми при издаването и колко струва? Проблемна ли е процедурата или да се ползва Пейпал?
  Извини ме за многото въпроси, но склоних да го тествам Market Health и да преценя преди да се регна, че май после не може да се сменя...

  10х
 • Зареждане…
 • Зареждане…
 • Зареждане…

Горе