Последно съдържание от dekemvri

 1. dekemvri

  Adnow vs Mediavenus?

  Как пък не се появи 1 читава мрежа да плаща добре и да можем спокойно да монетизираме сайтовете си с българско съдържание!
 2. dekemvri

  Какво да го правя?

  Мое мнение е, че само хора с връзки към рекламни агенции ще могат да монетизират сайт със 100 посещения на ден. Има и втори сценарий, ако наистина са много таргетирани посетителите и търсят да купят нещо в твоя сайт, тогава афилиейт програма би била добра и може да има голям процент продажби...
 3. dekemvri

  Какво да го правя?

  Ако го развиеш до 1000 на ден ще е добре, особено ако са силно таргетирани за здравословен начин на живот и фитнес и отслабване, колегата е прав, че има възможности. Макар и трудни за монетизиране, 100 посещения на ден са постижение, ако сайтът се обгрижва с повечко статии, явно може да станат...
 4. dekemvri

  Какво да го правя?

  Има около 100 дневно посещения доколкото разбирам. Според мен е невъзможно да се монетизира, ако е БГ сайт.
 5. dekemvri

  Вицове

  От: Вицове Уникална промоция /смях/ :D ==> http://seir.bg/8728/Velikdenska+promociq/
 6. dekemvri

  Как да продаваме по няколко домейна месечно

  От: Как да продаваме по няколко домейна месечно Добавих няколко домейна в namerific, ама ми искат 8$ да ги пусна в сайта да се виждат. Заслужава ли си там да дам по 8$ на домейн?
 7. dekemvri

  Домейни къде е най-изгодно в момента

  От: Домейни къде е най-изгодно в момента Те цените при вас за прекрасни, затова исках да си траснферирам един домейн при вас днес. Платих с epay.bg , взе ми парите и нищо не се случи и не отчете, но се свързаха с мен от съпорта, ще пусна домейна отново.
 8. dekemvri

  Домейн имена .com за 3 имена на обща цена от 7 лв.

  От: Домейн имена .com за 3 имена на обща цена от 7 лв. Пуснах 1 домейн за трансфер към вас, много добра цена.
 9. dekemvri

  Въпрос за .bg домейн

  От: Въпрос за .bg домейн Ако е 'тенис уроци' оод, няма опасност. Но ако' тенис' оод е регистрирана преди да купиш домейна, могат да го вземат.
 10. dekemvri

  Конкурс: Спечели мобилни телефона Xiaomi Mi Band 1S и DIY Google от TinyDeal

  От: Re: Конкурс: Спечели мобилни телефона Xiaomi Mi Band 1S и DIY Google от TinyDeal w w w.facebook.com/262070573871535/photos/a.262828647129061.61064.262070573871535/916676328410953/?type=3&theater
 11. dekemvri

  Еконт ме запалиха с пратка за почти 1 хилка - съвет?

  От: Еконт ме запалиха с пратка за почти 1 хилка - съвет? Пратката вече е в Англия, би трябвало да е в системата на Хермес. И се предполага, че можеш да се обърнеш директно към тях. А че това е работа на Еконт да я издирват, така е, но очевидно не си я вършат.
 12. dekemvri

  Еконт ме запалиха с пратка за почти 1 хилка - съвет?

  От: Еконт ме запалиха с пратка за почти 1 хилка - съвет? Аз имах проблем DHL, нещо подобно се случи, започнаха да наглеят и да затварят телефони. Решението беше да намеря имейла на централата им за европа в Брюксел мисля, че беше и навряха българския клон в миша дупка, върнаха ми стоката...
 13. dekemvri

  Безплатна оценка на домейни

  От: Безплатна оценка на домейни 399$ е таксата за професионална оценка, а не цената на домейна :D
 14. dekemvri

  Новите домейн разширения - статистики

  От: Новите домейн разширения - статистики Има определени прогнози, че .xyz ще стане новият .com, но това ще е най-рано след 5 години.
 15. dekemvri

  Новите домейн разширения - статистики

  От: Новите домейн разширения - статистики Нищо, че не е от вървежните, като стане от вървежните ще е късно да го вземеш :) Отделно може пък да се оптимизира добре, пробвай го да го развиеш :)

Горе