Последно съдържание от [email protected]

 1. D

  Пари в PayPal

  Офертата остава валидна. Идеята е някой, който само получава пари от продажби в ПейПал, да си спести таксите и чакането да бъдат преведени по сметката му.
 2. D

  Пари в PayPal

  Здравейте! Обръщам се основно към търговци в eBay и други, които приемат плащания през ПейПал. Предлагам размяна на пари - Вие ми изпращате в ПейПал баланса и ги получавате тук в левове.
 3. D

  Export от Wordpress

  Понеже не съм използвал Wordpress интересува ме има ли възможност продукти от онлайн магазин на WP да се експортнат за Opencart?
 4. D

  API интеграция за Opencart

  За да ни подготвят export, който да качим на Opencart магазин ни искат технически характеристики и примерен скрипт за единичен продукт. Понеже експорта ще се извлича от друга платформа ще се използва API интеграция. Какво точно трябва да им изпратим или къде да проверим?
 5. D

  Купувам: Купувам стари фейсбук профили

  Имам един...
 6. D

  Предлагам: ПИСАНЕ НА КАЧЕСТВЕНИ СТАТИИ

  От: ПИСАНЕ НА КАЧЕСТВЕНИ СТАТИИ И за съжаление все още ги има... Може да премахнете "качествени" от името на темата. Съжалявам, ако съм груб...
 7. D

  Търся човек за поддръжка на Opencart

  От: Търся човек за поддръжка на Opencart Сайтовете ги е правил СТАН, но тъй като няма време да се занимава с тях в момента търся друг.
 8. D

  Търся човек за поддръжка на Opencart

  От: Търся човек за поддръжка на Opencart Очаквам само сериозни предложения. И не от типа на "пиши ми на лично". АКо някои гарантира, че разбира от системата и може да се заеме да ми пише...
 9. D

  Търся човек за поддръжка на Opencart

  От: От: Търся човек за поддръжка на Opencart Това какво ще рече?
 10. D

  Търся човек за поддръжка на Opencart

  Имам няколко сайта на Opencart на които трябва да се оправят някои грешки.
 11. D

  спам във форума

  От: спам във форума Не казвам, че не е нормално да пишеш на някого ЛС, просто ми идват в повече. Мисля, че ако имах интерес щях да му кажа, не е нужно да пишеш едно и също нещо по 10 пъти.
 12. D

  спам във форума

  Не, че е голям проблем, но някой друг получава ли спам съобщения от потребител mislem с предложение за добавяне на сайт в директории и т.н.. срещу скромна сума?
 13. D

  eMAG Marketplace за търговци – работа, проблеми, комисионна (30%), изисквания, догово

  От: eMAG Marketplace за търговци – работа, проблеми, комисионна (30%), изисквания, до Мисля, че шерифа е описал достатъчно подробно, това което казах. И OLX разбира се, че щяха да са конкурент на еMag в предишния си вид. Вече са електронен битак.
 14. D

  eMAG Marketplace за търговци – работа, проблеми, комисионна (30%), изисквания, догово

  От: eMAG Marketplace за търговци – работа, проблеми, комисионна (30%), изисквания, до Шерифе - а защо ще събираш такива данни, ако ще закриваш сайта си след два месеца и след още толкова ще отваряш най-големия онлайн магазин в страната? Всяка една стъпка на тази компания е свързана само с...

Горе