Последно съдържание от galinstefanov

 1. galinstefanov

  Търся: Писател(дългосрочно) за спортни прогнози и новини на български език

  Пишете на посочения e-mail с вашето предложение и ако имаме допирна точка може да работим заедно. Всеки според разбиранията си за "сериозни бюджети". Поздрави!
 2. galinstefanov

  Търся: Писател(дългосрочно) за спортни прогнози и новини на български език

  Up. Търсим още хора. Обръщам внимание на факта, че след кракто обучение при нас ще трябва да си ъплоудвате, оформяте и публикувате постовете сами. Нека да ни пишат хора които са сериозни и ще поемат дългосрочен ангажимент.
 3. galinstefanov

  Търся: Писател(дългосрочно) за спортни прогнози и новини на български език

  Здравейте, Търсим си писател/блогър с познания в сферата на спортните залози/футболни прогнози. Имаме нужда от минимум 1 футболна прогноза на ден от основните футболни първенства /Premier League, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, LaLiga, както и Efbet Лига/. Ако през уикенда се очертават...
 4. galinstefanov

  Ресърч - Колко пари бихте вземи за изработка на фирмен wordpress сайт

  Ако сега започваш можеш да работиш за малко пари, но след време когато имаш достатъчно умения и опит трябва да вдигнеш цените иначе ще работиш залудо. Всички сме минали по тоя път. Един съвет не прави компромиси и не се занимавай с клиенти, които не слушат. Още един: винаги взимай 50% капаро...
 5. galinstefanov

  Продажба на апартамент без посредник

  Намерете си читав брокер от Адрес или Явлена. Там все още могат да се намерят такива, някой с когото да се харесате. Ще се побъркате от огледи и занимаване с всякакви хора. Според мен не си струва заради 3% главоболията. Пък и те ще проследят всичко от началото до края на сделката.
 6. galinstefanov

  Търся: Специалист за експертиза във връзка със сайт трафик

  SEO tools - Semrush, Ahrefs колкото се може по-назад да се види.
 7. galinstefanov

  Нов update в Google?

  Имаше ъпдейт, при мен при някои сайтове ни надолу, ни нагоре, при други положителен ефект и то доста... Общо взето зависи какво се прави по сайта.
 8. galinstefanov

  Продава се: Уеб сайт с приходи

  Здрасти, прати ми и на мен ако е възможно. Благодаря :)
 9. galinstefanov

  Автоматична скоростна кутия - за и против

  Автомата е супер удобство. И аз карам от две години автомат, но разбира се преди това го обслужих тъй като колата не е нова. Дадох 600 лв за смяна на масло и филтри на кутията и тази цена е с отстъпките иначе отива към 900-1000 лв защото маслото е доста скъпо. Разхода е по-висок, но ми е много...
 10. galinstefanov

  Купувам: Афилиейт акаунти в ефбет и бет365

  Плащат 30% от загубите на играчите, които се регистрират през твоя афилиейт линк. Например човек депозира 1000 лв, изгуби ги, ти получаваш 30% от 1000 лв = 300 лв; Ако спечелят 1000 лв си -30%, тоест -300 лв. Не плащат на брой посетители или трафик.
 11. galinstefanov

  Важността на UX във вашия сайт

  Чудесно обяснение как да си структурирате страницата за да отговаряте на желанията на потенциалния ви купувач/посетител на сайта. Силно препоръчвам да се изглежда особено от хората с онлайн магазини.

Горе