ispis
Реакции
2

Профилни постове Последна активност Постове Относно

 • Виж тук: predpriemach.com/usercp.php = Settings в полето "Edit Profile" в ляво. Там има кутия за сайта ти. ;) Няма начин да го пропуснеш. Ако има нещо, пиши ми. Поздрави. :)
  Няма никакъв проблем. Повече се радвам, че веднага ти тръгнаха нещата. Когато имаш време и желание, няма да откажа.

  Успехи и много поръчки. :)
  Здравей. Еми.....може ли "Необходимостта от смартфон в днешно време". Ако ти е ОК, кажи, ако не - ще дам друга тема. Мерси много, ако ми хареса ще дам добро ревю.
  Знаеш ли какво. Направи ми една, и аз ще ти дам мнение под темата ти, за да имаш и едно положително, да ти тръгнат продажбите. Ако си Ок, ще ти кажа тема, ще е на български около 500 думи.
  Здравей, направена ти е нова, собствена тема тук: predpriemach.com/showthread.php?t=32547

  Може да пише в нея, и да даваш повече информация.
  Успехи
  дравей и от мен. По принцип може да ти оправим въпросните настройки, за да може да пускаш теми, но се опитваме и да стимулираме по този начин новите да пиша и да взимат участие, както и да се предпазим от спама. Ето защо ако искаш може да дадеш някой друг пост в общите теми, като на "колко години съм?", "момче или момиче" и подобни. Ако не, направи мнение и ми кажи къде е, а аз ще ти го преместя в нова, твоя си тема. Не си ни притеснила, даже се радвам, че ми писа. Продължавай да го правиш. ;)
  здравей,
  за сега съм намерил човек, но това не пречи да продължавате да търсите клиенти!
  Може да пуснете обява в съответният раздел и в зависимост от това какво качество на услугата представите - може да намерите доста клиенти.
  Успех!
 • Зареждане…
 • Зареждане…
 • Зареждане…

Горе