Последно съдържание от Svetoslav Dimitrov

 1. S

  Предлагам: ★★★ Таргетиран LIVE във фейсбук страницата ви

  Здравейте, интересувам се от услугата. Бихте ли дали някакъв друг начин за контакт, тъй като не мога да Ви пиша ЛС?
 2. S

  Предлагам: Професионално почистване

  EDIT: 4 години по-късно фирмата разполага с 5 мобилни екипа, стационарно разположени хигиенисти и множество доволни клиенти, сред който не само частни домове, но и офиси, складове и др. Специализирахме се в почистването на сгради и големи търговски обекти. За повече информация: https://chichi.bg
 3. S

  Популяризация на страница? Как?

  Защо? Какво се случва? Къде си заслужава да присъстваш в интернет вече?
 4. S

  Популяризация на страница? Как?

  Здравейте предприемачи :) Имам нужда от Вашата креативност. Можете ли да ми дадете идеи как да популяризирам страницата в подписа ми по възможно най-евтиния начин? Поздрави!
 5. S

  Предлагам: Добавяне на хора в FB групи - БГ

  От: Предлагам: Добавяне на хора в FB групи - БГ Здравей, искам да попитам могат ли потребителите, които добавяш, да се таргерират по интереси? Или евентуално да се дръпнат част от тях от други групи?
 6. S

  Кампания "Успей с нас" - включете се и вие

  От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие Здравейте, Искам и аз да се включва в инициативата. Какво предлагам? -Собственик съм на онлайн хипермаркет и независим МЛМ портал. -Разбирам от OpenCart и WordPress -Onpage и Offpage SEO -Photoshop -И най-силната ми черта ТЪРГОВЕЦ по убеждение и...
 7. S

  Какви са ви мненията за Affiliateforme?

  От: Какви са ви мненията за Affiliateforme? Колеги, някой някакви нови отзиви има ли от тях? Посещения, продажби? Има ли смисъл да се занимаваме с тях, въпреки мудната им работа?
 8. S

  OpenCart със много категори и продукти - предложения за плъгин за оптимизация

  От: OpenCart със много категори и продукти - предложения за плъгин за оптимизация С някоя Cloud услуга няма ли да стане по-лесно и по-евтино отколкото с VPS?
 9. S

  Реклама на бизнес, стоки и услуги - Промоция!

  От: Реклама на бизнес, стоки и услуги - Промоция! Искам и аз да се възползвам от услугата и в двата сайта. Може ли да ми пратиш на лично детайлите за плащане през Ипей, колега?
 10. S

  Въпрос относно canonical

  Здравейте, Имам онлайн магазин на OpenCart, към който сложих безплатния блог модул PavBlog. Като цяло съм доволен от модула, има доста екстри, които другите безплатни модули нямат, но имам следния проблем: когато сложа canonical в индекса на магазина, canonical-а в блога сочи към индекса, а...
 11. S

  Публикувайте вашите статии в сайт за новини и развлечения

  От: Публикувайте вашите статии в сайт за новини и развлечения Може ли и аз да получа линк + малко статистика?
 12. S

  Добавяне на фейсбук фенове 1 фен = 1 стотинка

  От: Добавяне на фейсбук фенове 1 фен = 1 стотинка Здравейте, може ли първоначално да използвам някакъв тестов пакет? Съжалявам, но и аз нямам право да пиша на лични все още.
 13. S

  Относно избор на куриерска фирма за онлайн магазин

  От: Относно избор на куриерска фирма за онлайн магазин Аз лично също не съм доволен от модула на Еконт. Изброените по-нагоре проблеми с него наистина губят клиенти. Ние схващаме алгоритъма му, но много от клиентите не се оправят добре с компютрите, дори за най-елементарните неща, какво остава с...
 14. S

  Seo без пукната стотинка

  От: Seo без пукната стотинка Значи само си чешем езиците...

Горе