@niks знам, че показа няколко плащания но и аз се интересувам. Темата е от 2009г. и ме интересува в момента как са нещата. Цялата работа е за някой лев отгоре така, че ако някой наскоро е заработил добра сума нека се похвали. Иначе всички въпроси по темата са описани и то по няколко пъти.
Файлсоник са напълно коректни ако това питате, аз в момента не се занимавам с тях но все пак си печеля по 40-50 цента на ден. Ето скриин от последното ми плащане:
@niks знам, че показа няколко плащания но и аз се интересувам. Темата е от 2009г. и ме интересува в момента как са нещата. Цялата работа е за някой лев отгоре така, че ако някой наскоро е заработил добра сума нека се похвали. Иначе всички въпроси по темата са описани и то по няколко пъти.
За всяка продажба направена петък, събота и неделя независимо на какъв план сте получавате бонус $3 за петък, $4 за събота и $5 за неделя
========================
Every Friday in December, you will get an extra $3 per sale made from your content.
Every Saturday in December, you will get an extra $4 per sale made from your content.
Every Sunday in December, you will get an extra $5 per sale made from your content.
All Plans Included!
===========================
Декември съм подготвил за уикендите уникален контент трябва да минем хилядарката, дано и гущера рипне къде 1 и 50 та да помогне
Ем след като удариха Megaupload от вчера повечето файлхостинг сайтове почнаха да затварят.
FileServe,FilePost,FileJungle и още имаше но ги забравих и днес Filesonic спря темата им в DP е заключена.
Останаха само руските сайтове.
Пожелавам ти успех с прехвърлянето на файловете.
Аз нямам изобщо достъп до секцията с файлове.