Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

Добър вечер, другари.

За съжаление отново сме свидетели на поредния отчаян опит на социалистическата измет да дръпне малко дивиденти, чрез дългите си медиини пипала (в частност чрез псевдо-масонската свиня, учиндолския селянин Слави Трифонов).
По принцип не бих си правил труда да го гледам, тъй като всеки път е едно и също, но тъй като виждам че крантаман доста се е впечатлил от въпросната реч реших да видя за какво става въпрос. Изненадващо е, че социалистическия крадец и псевдо-икономист, на когото му спряха абсолютно всички еврофондове за кражби е набрал смелост да се покаже по телевизията и да раздава морал.

Имах силното желание да изгледам цялото видео, на 2 пъти почвах, но неможах да стигна след 5тата минута - интервюто е препълнето с подсъзнателни внушения, манипулации и то достатъчно очевидни, та всеки средно-интелигентен човек да забележи. Но понеже симпатизантите на БСП са далеч от това ниво и за тях е нормално да не виждат нищо нередно, затова бих искал да им разясня картинката.

Първото нещо, което прави впечатление е промяната в тактиката на г-н Трифонов. Всички знаем, че доскоро тактиката беше предимно канене на т.нар. Ред колегия, която всяка вечер да внушава на хората, че народа е много прост, задето гласува за ГЕРБ. Всеки, който гледаше това, започваше подсъзнателно да се чувства виновен, задето подкрепя ГЕРБ. Това отначало имаше голям ефект, но се изчерпа - прекалиха и вече няма човек в държавата, който да не знае, че Трифонов води анти-ГЕРБ пропаганда.

Затова се наложи да сменят тактиката - и ето го резултата. Вече нещата изглеждат доста по-интелигентно направени, така че хора като мантаман, със сравнително нисък интелект, изобщо да не усетят, че ги водят за носа.

Интервюто започва с едно дълго и бързо изброяване на разни титли и участия и у зрителя се създава усещане, че това е един доста авторитетен финансист. В това като цяло няма лошо - изреждане на позитивните качества на госта.
В независимата журналистика обаче най-важното правило е за безпристрастност и представяне на всички страни на една монета. И това изискваше да бъдат посочени и отрицателните страни - всички еврофондове на Орешарски бяха спрени от ОЛАФ, заради кражби. Това не е нещо маловажно, а е основната характеристика на този министър - въпреки това нямаше и дума за него.

Тук трябва да си зададем въпроса - водещия има ли за цел да представи госта в позитивна светлина - да, определено. Това казва абсолютно всичко - щом има такъв стремеж, значи цялото интервю ще е с манипулативна цел.

Върха на цинизма беше като Славчо със спокоен любопитен тон зададе въпроса "Добре де, как аджеба така стана, че тая тройна коалиция изведнъж стана толкова мразена?" Разбираш ли - защо така ги опетниха тия хора? Сякаш забравиха събитията от 10 януари, когато хиляди граждани се биха с полицията в опит да нахлуят в парламента и да ги изхвърлят.
Отговора на Орешарски - еми пропагандата през последните 3 години е много силна и насложи омраза у хората.... Хората, които имат памет в тоя момент вероятно са си повърнали червата. По-глупавите хора са го подминали тоя момент без да им направи особено впечатление, че очевидно се изкривяват нещата и то по неописуемо нагъл начин.


Това са нещата от първите 4-5 минути. По нататък предполагам, че продължава така - ние оставихме в резерва 8 млрд, ГЕРБ - къде от кражби, къде от некадърност - го стопиха наполовина, освен това удвоиха безработицата. И ако останат на власт още 1-2 години държавата ще фалира (казвайте на колко процента го уцелвам).

Върху неграмотните хора тези изказвания имат катастрофален ефект. Грамотните обаче знаят, че по въпроса с безработицата - тя се движи успоредно с нивата на ЕС и при нас е 1% над средната и между 2 и 3 пъти по-ниска от страни като Испания например.
По въпроса с резерва - нещата стоят по подобен начин - 4млрд стопяване по време на кризата е нещо сравнително нормално, гледайки стопяването по другите страни. Най-безочливото в този аргумент, е че Същия този министър стопи резерва с 4млрд САМО за периода 2007-2008, като стана ясно, че БСП ще падне от власт - за 1 година и то в мирно време. Къде са тези 4 млрд - мисля, че всеки може да се досети.

Това предполагам е разтегнато в още 10ина минути със спокоен, цивилизавон, приятелски тон между двамата - а както знаем (бесепарите не знаят, защото са глупави) - на глупавия човек трябва да му говориш интелигентно и да му вдъхваш доверие - тогава той се трогва дълбоко и приема всичко, което казваш за истина - дори когато говориш пълни небивалици, както в този случай. Това обяснява и изумлението на мантаман, сякаш е открил доказателства за произхода на човечеството или друга подобна дълго крита тайна.

Това е засега, после може да ви обясня и за новия закон за запориране на престъпно-придобито имущество и как опозицията (колегите на мантаман) в момента моли за милост и разум, да не се приема :)
 
Последно редактирано:
От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

Тоя горния е Unwise или Никс, но като гледам колко неграмотно троли, определено е Unwise.


Никса не е толкова прост да си прави нови акаунти, защото може да изрази мнение и с неговия си акаунт, а горното същество обеща да си прави втори акаунт и въобще не съм го забравил, ако така си е помислил :twisted:

За инфо: http://www.predpriemach.com/search.php?searchid=1351725 гледайте тук, мантаман явно много му е симпатичен, все с него се заяжда, айде да почнеш с мен да се заяждаш, само че след 24 часа като мога да трясна репутация, защото съм раздал прекалено много червено/ зелено и за теб не остава да те почервеня, но определено ще има 2 червени - едната за горното същество, другата за Unwise заради неуспешния опит да троли от втори акаунт.
 
От: От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

Тоя горния е Unwise или Никс, но като гледам колко неграмотно троли, определено е Unwise.


Никса не е толкова прост да си прави нови акаунти, защото може да изрази мнение и с неговия си акаунт, а горното същество обеща да си прави втори акаунт и въобще не съм го забравил, ако така си е помислил :twisted:

Не позна :p
 
От: От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

Върху неграмотните хора тези изказвания имат катастрофален ефект. Грамотните обаче знаят.....:)

Курац дека одиш брат ?

Не обиждай комуноидите те всички са много образовани кой руска гимназия или филология като Калинчо завършил, кой РабФак , недай си боже "унивеситет" в Москва или Ленинград като Румен Овч., СърГей, кака Ленче....

Кой емигрирал в Лондон да прави свирки за пари на пакистанци, индиции и разбира се на местни английски аборигени

PS

Между другото Мантата търси нещо дет си няма а ти си го имал в излишък ще му услужиш ли ?
 
От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

Другарю Алан Форт.

Ще помоля да разгледате няколкото ми предишни мнения - там има дълги дискусии относно самоличността ми и то основно с Unwise, който ме смята за друг участник във форума - AMOUN или Against. Вече обясних, че съм човек на възраст с дълъг опит в борбата с т.нар. "дърти бесепари", докато работих в контраразузнаването, знам с какви методи работят и тъй като виждам, че се прилагат и тук - реших да се включа, за да предпазя сравнително младата аудитория на форума от коварността на тези хора.

Поздрави и успешна вечер.

kurac
 
От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

Курец, лапаш ли куреца? Виждам, че умееш да си говориш със себе си ( Unwise ) , ти тия неща може да ги обясняваш на някой друг, на мен си ми пределно ясен кой си ( ака : Unwise )

Иначе си пич, но си прост като елха - винаги като пише куреца и unwise се появява, както и обратното, аз ти казах, ще те помня копеле, дебна ти втория акаунт, не бях видял темата ( ТАЗИ ) , иначе одавна да съм те разкрил и да си почнал да си пишеш само с единия акаунт.
 
От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

Хаха, мантата вече е на фаса на горския, чудно с кво толкова курац(който и да е той) те ядосал.

А по поста ти, по рано като писах че е тенденциозно и представя едни фактори, без да се представят останлите, ти представи част от тях - затова и викам убито и тенденциозно, най-ме издразни стойките дето ги праска слави, както и да е - тази тема много бързо може да смени посоката си, така че умната ;)
 
От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

ВИЕ НЕ СТЕ НОРМАЛНИ.....................................
 
От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

Алън забелязах че ми е фен и ходи та сере по мене в темите но като не му обръщаш внимание предполагам че ще му мине. Още повече че сега покрай сайтовете си имам толкова работа че ми е само до полуидиоти. А относно това кой ги прави тия акаунти ми е през онази работа - кой го гони шизофренията да и уйдисва те форумите са за тая работа.
 
От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

Курец, лапаш ли куреца? Виждам, че умееш да си говориш със себе си ( Unwise ) , ти тия неща може да ги обясняваш на някой друг, на мен си ми пределно ясен кой си ( ака : Unwise )

Другарю AlanFort. Ще игнорирам подмятанията ви относно потребителското ми име (и за него съм обяснил - идва от Car UK, изписано наобратно), смятам, че има много ясно доказателство, че гражданина Unwise и аз нямаме нищо общо - от самото ми появяване във форума постовете ми са насочени към борбата с манипулациите на т.нар. "дърти бесепари". А лицето Unwise няма определена политическа позиция, дори от няколкото негови поста, които съм мяркал - по-скоро симпатизира на тази партия. Това е явна противоположност, но ако Вие сте толкова убеден в това, не мисля че има какво да направя.

Искрено Ваш интелектуален пазител,
kurac
 
От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

Искрено ти казвам, лапай ми куреца и не ме занимавай Unwise.
 
От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

То лесно може се разбере кой е, тия месеци май пролетта на много им действа странно, разбира се ако говорим за курцац като проекция на някой, друг - последния спомен бе с Амуна а.к.а Ам–Ра последователя на всемирното учение прокламиращо репите във форума :D
 
От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

Виждам, че умееш да си говориш със себе си ( Unwise ) , ти тия неща може да ги обясняваш на някой друг, на мен си ми пределно ясен кой си ( ака : Unwise )
И аз предполагам, че е Unwise. Със сигурност е лице, което се подвизава тук с друг ник, но администраторите, вместо да му дадат бан, отново са се отдали на любимото си занимание - броене на мнения. :)
 
От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

Другари, темата се разводнява, а не беше това целта на включването ми. Със сигурност може дълго да продължим с докатките - всичките са грешни :) Затова предлагам да се върнем на темата и в тоя ред на мисли бих искал да ви поздравя с приемането най-после на закона за изземване на престъпно-придобито имущество. Това е една голяма победа за българския народ.

За незапознатите - имущество, придобито с пари, които немогат да бъдат доказани откъде са - ще се изземва. Наличието на такъв закон беше и едно от условията да ни приемат в Шенген, за да се бори с кражбите на политиците. Години наред БСП и ДПС саботираха приемането на такъв закон, за да се предпазят - но той най-накрая е факт. След тежки 5 дни скандали в парламента и призиви от сорта:
- това има за цел да унищожи опозицията (влизат в затвора)
- този закон един ден може и срещу вас да се върне
- имайте милост
... и тем подобни - най-после закона е факт.

Паздравления за всички нормални българи - има светлина!

[video=youtube;iGIFfgD_-VI]http://www.youtube.com/watch?v=iGIFfgD_-VI[/video]
 
От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

Как бавно и безболезнено влиза Курац в дупетата на славяно мангалите потомци на шумкари крадци на мандри

Явно Курац използва някакъв специален лубрикант продукт на ЦРУ или МИ 6, но със сигурност не и на ГРУ....техния е правен от славянска оборска тор и има характерна миризма на безродна мърша
 
От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

С мнението си и съгласието за такъв закон, определено доказваш, че си завършен ИДИОТ. Всички знаем колко е компетентен Цецу Тъпото и въобще ГЕРБ, че да ни стане ясно как ще използват закона. Но пък щом е приет, могат да започнат с изземването на имуществото на цеца секса или цецу тъпото ( а не бе, чакай, те му нагласиха декларацията - по-точно с роднините му пенсионери с 5 апартамента).
 
От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

Но пък щом е приет, могат да започнат с изземването на имуществото на цеца секса или цецу тъпото ( а не бе, чакай, те му нагласиха декларацията - по-точно с роднините му пенсионери с 5 апартамента).

Другарю AlanFort. Мислите ли, че ако имаха от какво да се притесняват биха приели такъв закон? И ако е имало кражби, но са успели да нагласят доходите - тогава опозицията защо се притеснява - ако така става - ще си нагласят и техните :) Дори ще могат да кажат - ето, чисти сме.
Скоро съмненията ви ще се разсеят и ще се убедите, че е нещо много хубаво.
 
От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

Защото сам по себе си такъв закон е оръдие в управляващите и нищо повече, а пък Станишев е доста умерен човек във всички отношения, за да приема подобни малумия.

Пусни нова тема там да дискутираме, тук ще дискотираме дали ще лапаш курец като админа предостави информацията за другия ти акаунт ( unwise )
 
От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

Защото сам по себе си такъв закон е оръдие в управляващите и нищо повече

Другарю AlanFort. Факт е, че такъв закон има в почти всички европейски страни, а и това беше тяхното изискване за да ни приемат в Шенген - във всички доклади се споменава. Пък при желание за репресии - начини има много и без подобни закони.

Както и да е - още веднъж поздрав за всички българи и лека вечер.
 
От: Пламен Орешарски в Шоуто на Слави

Малко е глупава се спори за такъв закон, пределно е ясно че всеки ще го чете както всеки друг закон, както дявола евангелето - всички които са в опозиция за каквито и да е закони се притеснват единствено заради факта не на народа а на собствената си кожа, а в БГ дето около 66к от населението има над5к в депозити в банки, т.е огормна част от масата няма почти нивки спестяване, няма как и да има такива чудовищни дисбаланси в собствеността и приходна разходната част, така че това е само за хора, които имат проблем с миналото и то в частност с доходите, всички знаем че този закон е за престъпния, контигент няма как се злоупотряби спрямо нормалния гражданин.

А и ако е проблем, счетоводството е голяма магия всичко може натъкми, дори ако изключим факта че говорим за промени в миналото
 

Горе