АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Нас ни чака същото , братлета за това тиквич ходи на инструкции в хамерика. Стягайте си дупарата, че ще има голям екшън тук :(
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

просто знам как работи Света


Поразително!! Та казваш, в Карлуково вече са пуснали интернет и за потребителите?..


САЩ са единствената голяма държава, която не е фалирала в своята история - факт.

За това пък Детройт и множество други градове фалираха в края на миналата година. Нещо повече - за да изплатят частично задълженията си отмениха неприкосновеността на пенсионните фондове на общинските служители и взеха доходите на пенсионираните учители, пожарникари, полицаи..

по времето на Бил Клинтън

същият подписа Закона за дерегулацията и положи основите на задълбочаването на кризата от 2007-ма: най- тежката след Голямата Депресия. След 2005-та и особено в последните години щатите изгубиха всякаква здрава почва под краката си. Не знам какво четеш в статията, която си линкнал, но основното е : "Бюджетната служба на Конгреса на САЩ прогнозира дефицит от 492 милиарда долара за цялата финансова година". Оставям настрана факта, че в същото време за 2013 Дългът на САЩ е нарастнал с 1 трилион долара: ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ОТ БЮДЖЕТНИЯТ ДЕФИЦИТ - любопитно, нали?

войните и сблъсъците стават там където има диктатури. Демократичните правителства не воюват помежду си. Няма война между държави с демократични правителства. Както и няма гражданска война в държави с демократични правителства

Първата такава, доколкото се сещам е Пелопонеската война между Атина и Сиракуза. През последното столетие има над 10 такива, като същевременно процентът на държавите с изборна власт /вероятно това наричаш демокрация/ са между 8 и 27% . Не съм склонен да влизам в подобна безплодна псевдодискусия на първо място заради спекулацията с понятията, относно които определено имаме различна дефиниция, но така или иначе тази глупост просто не отговаря на истината. Всъщност подозрително прилича на някакво месианско увещаване в добродетелите на т.нар. от теб "демокрация".

САЩ не нападат съседите си. САЩ за 2 дена може да окупират цяла Канада - ама не го прави, за разлика то Русия около, която винаги има конфликти и се лее кръв - то не бяха Чечня, то не беше Нагорни Карабах, Приднестровието и квото се сетите още, сега Крим и Украйна

Между впрочем анексията на Мексико и последващата война между щатите и мексико е интересен паралел, но залитането в подобни теми е също безплодно и неуместно. Еклектично смесваш съвсем различни ситуации и действителности при това на базата на колониализма: подобна парадигма не е акуална от столетие.

Украйна като каза, че не иска в Евразийските шитни на Путин и веднага почна боя по канчето.

Опитваш ли се да следиш хода на събитията, въпросът е точно КОЙ ЗАПОЧНА събитията и как.

С кой факт точно не си съгласен?

Що Янукович не подаде оставка като му я искаха на 3-тия ден и не организираха избори и да се яви Янукович и да ги спечели пак?

Щото знаеше, че няма да ги спечели и затова се закучи и предпочете да хвърли цялата страна във война.

Или пропускаш този факт и как точно почна цялата история.

---- След като в страната се утвърди и разрастна през последните години изключителна по мащабите си икономическа асиметрия /между впрочем както и в Русия, където именно Путин пое войната срещу нея/ постепенно набра скорост недоволството на средностатистическият украинец от ТАЗИ СОЦИАЛНО - ИКОНОМИЧЕСКА СИТУАЦИЯ в която беше поставен /между впрочем последният беше и е по-благоденстващ от българският си събрат/.В неблагоприятна ситуация естественото човешко поведение е да търси решения да я промени /не е напълно ясно защо българинът не го прави/ - мнозина виждаха възможност за това в приобщаването към ЕС, включително Янукович. Условията обаче които бяха поставени от ЕС бяха изключително неизгодни, поради което той реши да приеме далеч по-необвързващите и много по-изгодни спогодби с Русия - едно доста прагматично решение. Съвсем естествено за едно общество подобни радикални решения имат както противници, така и съмишленици. Естествено е да има вълнения и диалог между инакомислещите, също така и протести и мирни протестни лагери, както например този при Дома на профсъюзите в Одеса - това е нормална част от общественият живот.
Тук обаче се появиха $5 млрд с които бяха финасирани както обикновени наемници за протестите /като в София, като за тия на опашки пред банките - нищо изненадващо/, появи се ВИКТОРИЯ НЮЛАНД /не някой европейски представител!/ да раздава бисквитки, БЯХА ФИНАНСИРАНИ, най- вероятно обучени от инструктори и редица радикални фашистки групировки, които да изпълнят ролята на авангард за насилственото сваляне на правителството /ти не приказваше ли нещо за демокрация?/. Въпреки ЦЕЛЕНАСОЧЕНОТО форсиране на протестите не се стигна до крайни действия и следващата последна стъпка беше въвеждането на снайперистите, с жълтите ленти на Десен сектор и стрелящи от сградата, където се помещава ..щабът на американското посолство. Е, ако не на 3-я ден /интересна представа за демокрация/, то след тези събития Янукович подаде оставка и сключи спогодби с опозицията, но интересно защо радикалните групи не показаха удовлетворение от победата си и вместо да се заемат с политическото ръководство изведнъж започнаха бесовски щурм, убивайки и напълно странични мирни граждани. Да, Янукович емигрира в Русия същата вечер - човекът просто не иска да бъде изгорен жив от коктейл молотов.. Следващите провокации мисля съм споменал в постовете си. В полза на дискусията се налага да ти припомням за КАКВО ДИСКУТИРАМЕ и това е абсурдно, повярвай ми. НЕ ТЪЛКУВАМ събията - преразказвам ти ФАКТИ, отразени в някой медии частично, в други - пълно, ще ти е ползотворно да прегледаш поне темата..

Винаги и във всяко общество могат да се намерят маси от дебилизирани индивиди, способни на всякакви зверства. Обикновено нискообразовани, маргинални групи - прословутите санкюлоти на Френската революция, тия които изнасят всички революции на раменете си чрез насаждане на страх и терор. В ситуация на принципно обществено недоволство, те лесно увличат със себе си човешките маси - класика. Такива групи не липсваха и през 1944-та, избивайки безмилостно хиляди "врагове на народа", не липсват и в Сирия, нито в което и да е общество. Тези хора нямат идеология, нямат верую в истинският смисъл на думата - тяхната единствена идеология е идеологията на Злото; както във вица: "няма значение, важното е кръв да се е лее". Не политическо престъпление такива групи да съществуват: тях просто ги има; престъпление е използването на тези хора, осигуряването им на достъп за изливане на агресията, ОВЛАСТЯВАНЕТО на тези групи. Кой извърши това престъпление под аплаузите на "демократичната" общност.

---- към читателя ----
Опитвам се да накарам и някой друг тука да почне да мисли,


Уви, това не е само форумен феномен, а една типична форма за отразяване на света, прекалено характерна за българина. Ще опитам да се върна на това по- късно

Матемематик да не си завършил някакво Американско училище или Английска гимназия или да работиш в някаква Американска компания или нещо подобно?


Една пагубна човешка склонност може да се открие при тези, които са вътрешно съкрушени от преживяването за собствената незначителност. Склонността да се самоотъждествят с Нещо-Голямо, с Нещо-Значително. Неуспявайки да намерят в себе си нищо, достойно за уважение, те свързват несъзнателно личността си с нещо Голямо, Могъщо, Силно, Значимо.. Няма значение дали това е САЩ, Русия, Космичният Разум - по същият начин, както за санкюлота няма значение под чий знамена ще убива /не че съзнателно няма - обикновено тези изверги са "верни на идеята" и искрено убедени в "правотата" - колкото и да няма да искат да ви повярват, това изобщо няма значение.., движещият подтик е друг/ - важното е да бъде ЗНАЧИМ /този недостиг трябва да бъде задоволен у който му липсва/. Обикновеният американец е твърде малък, твърде незначителен и прозаичен за математик, та да се отъждествява с него. Избрал е едно ИМЕ, може би Идея - дори не знам точно как го възприема , но както и да е - няма нищо общо с действителността. Защо им е на тези, които както го възприема математик, са щатите, да възпламеняват война? Това е един изключително тесен икономически елит, тясно свързан /в собственически отношения/ с политическият такъв..
На тези хора им е все тая за външният дълг. Все им тая дали сащ ще фалира.. На тези хора изобщо не им пука за 20-те милиона безработни, които активно търсят работа и няма къде да я открият. Дреме им, че 70 годишната учителка от Детройт е без пенсия и умира на улицата от глад, или че стотици хиляди умират поради липса на здравна помощ. Пука им за кризата - та самите те я доведоха!.. THEY DO NOT CARE!!!

Но ето че именно незначителният, презреният от математика, прозаичен, малък американец започва да ги тревожи. Тревожи ги Франция, която загатва решения, Оланд който въведе 75% данък върху доходите ..на богатите. Всъщност това не е прецедент - прецедентът е именно в щатите, където през 1942 Рузвелт въвежда такъв данък, само че от ..94% /неудовлетвореното му от Конгреса искане е за 100%! за всички доходи над $25000 годишно/. Уау.. от това може да заболи! Тревожи ги, че решенията на настоящата ситуация са очевидни и твърде много започват да се набиват на очи. Решението - добре изпитаното старо: война. Локалните конфликти като този в Сирия са твърде нищожни, за да свършат работа, несъмнено са нужни по- мащабни действия. Виждаме последствията ЗАСЕГА.
И няма значение кой точно ще се спряга един ден като победител в подобен конфликт: победените ще са винаги едни и същи: ние, аз, ти.. милиардите обикновени хора .. понеже ние сме допуснали това, заслепени от мъглата на комплекса си за непълноценност, страха, нерешителността..

----
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Математика,ако го кажеш всичко това на детектор на лъжата и се окаже,че наистина го мислиш и вярваш това,което си писал,ще те призная(за по луд и от Буда)! :)
Ако се окаже,че си обикновена Соростутка,обаче,ще береш много срамове(То Гербери/Соростутки срама нямат),ама ще трябва да си смениш ника "куцата елка" ;)
Относно външния дълг на САЩ,не знам къде си видял,че намалява,като е вече 18+ трилиона долара,а вътрешният им дълг(този дълг,който банкстерите генерират продавайки си един на друг несъбираеми облигации и делейки си комисионна от сделките) вече е 42+ трилиона долара.Т.е. реално държавата е на МИНУС 60 трилиона долара.Въпреки,че печатат по 95-100 милиарда на месец ,харчат двойно,тройно(ако не и четворно) повече от колкото печатат...
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Войната за Фолклендските острови.
Това, че тогава най-вероятно не си бил роден, не означава, че е било през Средновековието.


Моля, те не влизай и ти в тролски техники - изглеждаш на умно и свястно момче - останалите промити мозъци дето трябва да споря с тях са ми достатъчни.

Англия може да я критикуваш за ИРА, но не и за тази войната.


Първоначалната ми теза - Демократичните правителства не воюват помежду си. Няма война между държави с демократични правителства.


Е ти линка от Уикипедия - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0


Фолкландската война, известна още като Фолкландска криза, е фактическо състояние на война между Аржентина и Великобритания през 1982 във връзка със спора им за Фолкландските острови (наричани от Аржентина Малвински острови) и Южна Джорджия и Южни Сандвичеви острови.

Островите са британско владение и са разположени в южната част на Атлантическия океан, на изток от Аржентина, която ги смята за част от своята територия. Нито една от двете страни не обявява война и между тях не се водят военни действия извън района на островите.

В навечерието на Фолкландската война Аржентина се намира в тежка икономическа криза и масови граждански протести срещу управляващата военна хунта. Правителството, начело с генерал Леополдо Галтиери, решава да повиши популярността си, като заложи на национализма и с бързи и лесни военни действия завземе Фолкландските острови.


На 19 март 50 аржентинци слизат на остров Южна Джорджия и издигат аржентинското знаме. На 2 април Галтиери издава заповед за нападение на Фолкландските острови. Макар и изненадано от нападението, британското правителство незабавно изпраща военни сили, които да възстановят британския контрол. След сблъсъци, довели до 255 убити британци и 649 аржентинци, британците надделяват и си връщат островите. На 14 юни аржентинските сили капитулират, като над 11 000 души са пленени от британците.


Аз виждам само едно демократично правителство. Къде е второто?


Между другото същия номер го разиграва сега и Путин. Икономиката на Русия буксуваше и да си сложи някой и друг процент по-висок рейтинг прибра Крим и с един куршум два заека както се казва. Сега има виновни за буксуването на руската икономика - това са санкциите от Запада. Естествено много хора му вярват. Ама вярата има един проблем - не става за папо. :lol: :lol: :lol:
 
От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Не знам, ама наш' математик е говорил абсолютно същите неща тука за това, че антомните бомби над Япония били хубаво нещо, щото видиш ли след това Япония станала просперираща страна. Иначе тая е абсолютен психопат или брилянтен актьор.


Не ми слагай думи в устата, които не съм казвал. Рядко изказвам мнение, повече ви тикам факти. И вие понеже няма какво да кажете против фактите - почвате да ме плюете или да ми пъхате в устата, неща които не съм казвал.

Специално за Япония съм казвал "САЩ бомбардираха Япония, но после им помогнаха да се възстановят" - което не значи, че одобрявам атомните бомби изсипани над Япония. Имате странен начин на мислене у тоя форум. :lol: :lol: :lol:

На един му бутнах факта, че в трите най-развити и богати нации има американски бази - Япония, Южна Корея и Германия и той реши, че трябва да се сбием със САЩ и който оцелее после щял да бъде добре. Та трябваше да му обяснявам, че няма нужда да се бием със САЩ - просто учтиво може да ги помолим да ни пратят управляващи тука, вместо ние да си ги избираме сами. :lol: :lol: :lol:

Просто супер странна логика на мислене имате или нарочно тролите.


А за бомбене съм изказвал мнение, че е било добре срещу Сърбия и бивша Югославия. И съм се аргументирал там. В Югославския конфликт загиват общо над 100 000 души от най-различни националности - включително и сърби. И всичко това заради Милошевич. От всички бомбардировките на НАТО и всички военни операции на НАТО, САЩ, ООН и който се сетите загиват по-малко от 2000 човека. Така че мнението ми беше, че това трябваше да се случи доста по-рано, но на никой не му стискаше да го направи. И така щяха да бъдат спасени едно 50-60 хиляди човешки живота.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Математика,Уикипедиа е вече тотално изманипулирана от службите на САЩ,Англия и Израел.Ако някой не ги спре,след 2-3-4 поколения вместо за древен Рим,ще пишат за древен САЩ,и че не Колумб е открил Америка,а примерно някой Ротшилд или Буш е открил Европа...На местно ниво и по-скоро ще пишат за терористите Ботев и Левски,за 500 годишно руско робство и как турците са ни освободили от кръвожадните руснаци.Аман от манипулации,аман от хора,обслужващи пропагандата!САЩ за 250 г. история имат повече войни от Китай,който има 4-5 хиляди годишна история!
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Аз ви слагам факти, но вие пак продължавате да ги изкривявате и да говорите, че САЩ, Сорос и евреите, масони, мусоните, муфлоните и не знам си кой е виновен още.

Факт:

1. Демократично избрани правителства не воюват помежду си.
2. В демократичните държави няма граждански войни - там нещата се решават с диалог и избори.


Питам ви защо Сорос и САЩ не се упражняват някъде другаде - Канада, Франция (примерно), и другаде където има демокрация - що там не избухват конфликти и хората не се трепят. А се трепят само там където има (имало) диктатори.


Примерно що не вземат да вкарат Франция у правия път. Франсетата излизат от НАТО (де Гол ги изкарва). Същия пак иска да му се обменят доларите за злато, когато доларът е имал все още златно покритие. И нещата се случват САЩ му ги обменят - вземат си хартийките и му дават злато. Вместо да му пратят танкове, Сорос или някоя атомна бомба. Баси тъпите американци представи си да си приберат хартията и да дадат злато на тва франсе. :lol: :lol: :lol:


М/у другото скоро САЩ наложиха голяма глоба (9 милиарда по памет) на една френска банка и франсетата ореваха света. :lol:

Е точно пък преди два дена САЩ наложиха подобна глоба на своя банка (7 милиарда по памет) - ама не съм видял някой да реве, как може американците да си налагат глоби над собствени банки. Тва хора ли са - тея уред ли са. :lol: :lol: :lol:
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Не ме карай да ти търся мненията. Точно това твърдеше, същия си като руската шизофреничка :lol:
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Математика,Уикипедиа е вече тотално изманипулирана от службите на САЩ,Англия и Израел.Ако някой не ги спре,след 2-3-4 поколения вместо за древен Рим,ще пишат за древен САЩ,и че не Колумб е открил Америка,а примерно някой Ротшилд или Буш е открил Европа...На местно ниво и по-скоро ще пишат за терористите Ботев и Левски,за 500 годишно руско робство и как турците са ни освободили от кръвожадните руснаци.Аман от манипулации,аман от хора,обслужващи пропагандата!САЩ за 250 г. история имат повече войни от Китай,който има 4-5 хиляди годишна история!


И каква е истината за Фолкландската война? Би ли ни осветлил? :lol: :lol: :lol:
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Не ме карай да ти търся мненията. Точно това твърдеше, същия си като руската шизофреничка :lol:

Намери го ;)

Ама ми покажи точно къде съм писал че съм го одобрявал.

Пак ти повтарям това че съм казал "САЩ бомбят Япония, ама после им помагат или виж къде е сега Япония въпреки че е бомбена" - не значи че одобрявам атомната бомба там. Всъщност там нямам мнение понеже не съм запознат точно и конкретно с военните действия и как върви войната. Целта е била ясна - да се сложи по-бързо край на войната в Тихия океан - но дали е имало по-лесен начин и дали този е бил най-правилния не мога да ти кажа.


А като говорим специално за невинни и цивилни жерти - знаеш че винаги мога да ти кажа - "А вие що биете негрите". Сталин е ненадминат в убиването при това в мирно време. Колко екскурзии спретва само и колко народ измира при тези екскурзии не е истина просто.

Но никой не се възмущава от това. Всички скачат на американците. Интересно що ли?
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Математик,какво общо има Фолкландската война с избиването на жени и деца в Украйна,Сирия и Газа?Обясни ми?
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Математик,какво общо има Фолкландската война с избиването на жени и деца в Украйна,Сирия и Газа?Обясни ми?


И в двата случая имаме намесени диктатори и военни хунти (в случая визирам Путин, а не "хунтата" в Киев както и викате - която е избрана на избори признати от целия Свят).

Както казах демократични държави не воюват помежду си и в демократични държави няма гражданска война. Граждански войни има в държави където има (е имало диктатори). А в конкретния случай военният конфликт се подклажда от диктатора Путин.


Решението е просто но те знаят, че ще загубят и затова не се съгласяват на него. Всички страни слагат оръжия. Влиза ООН. След като се усмирят нещата и нормалния живот се върне се прави референдум за бъдещето на областта. Но честен референдум под наблюдението на ООН.

Но Путкин и другите там не искат така - щото знаят, че няма да спечелят в честен референдум. Затова и Путкин вкарва хора и оръжия и поддържа конфликта. Щото те не харесват демократичните решения. И той не може да проумее че хората му пеят Путин хуйло не от голяма любов към него.

https://www.youtube.com/watch?v=YrKTpa4qdP8


Това е общото - имаш ли диктатор наоколо се лее кръв - щото такъв им е капацитета.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Намери го
Мързи ме да ти ровя из писанията шизи, не се прави на луд, точно това твърдеше. Тая ти е идол.

Както казах демократични държави не воюват помежду си и в демократични държави няма гражданска война.
Щото всичките т.нар. демократични държави са овладяни политически от САЩ. Нормално е да не воюват помежду си, а пък всеки един порив за сериозен протест се смазва както си требе.

"хунтата" в Киев както и викате - която е избрана на избори признати от целия Свят
Кви избори бе шизи, киевската власт дойде с въоръжен преврат. После всякаква опозиция беше смазана - публично бити кандидати и прочее. Пий си хапчетата.

диктатора Путин.
До колкото си спомням, в Русия е демокрация. Има партии, има избори. Що пък да е диктатор? Да ти пускам ли определения за диктатура?
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Математчо,ако Путин е виновен за Украйна според теб,значи е виновен и за Сирия,Газа,Либия,Ирак,Афганистан,Югославия,Виетнам и още 20-30 държави,така ли???
Оди се прегледай и вземи мерки/медикаменти докато имаш шанс да е излекуваш.Приятелски съвет ;) :)
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Математчо,ако Путин е виновен за Украйна според теб,значи е виновен и за Сирия,Газа,Либия,Ирак,Афганистан,Югославия,Виетнам и още 20-30 държави,така ли???
Оди се прегледай и вземи мерки/медикаменти докато имаш шанс да е излекуваш.Приятелски съвет ;) :)


Къде видя демократична държава от тея дето си ги изброил. :lol: :lol: :lol:

Те си имат местни диктатори дето си тормозеха населението. На някои места населението ги измете и вече почва да се вижда подобрение. :lol: :lol: :lol:

Справка Югославия - почти 10 години непрекъсната война. 15 години след края на конфликта вече започва да се наблюдават някви наченки на демокрация и подобряване на състоянието (е не навсякъде още).

А за Виетнам мисля съм казвал - Ако САЩ бяха спечелили във Виетнам дали Виетнам нямаше да е толкова богат колкото Южна Корея. Все пак комунистическата пропаганда мълчи за Южна Корея - но и там е имало война и опс изненада САЩ я печелят и опс изненада - Южна Корея е една богата и просперираща страна, за разлика от Виетнам и Северна Корея където САЩ губят и печелят руснаците. :lol: :lol: :lol: :lol:


Ама си требе време едно 30-40 години да минат, за да се видят разликите.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Щото всичките т.нар. демократични държави са овладяни политически от САЩ. Нормално е да не воюват помежду си, а пък всеки един порив за сериозен протест се смазва както си требе.


И Франсетата ли? :lol: :lol: :lol:

Забрави и Финландия и Швеция - и двете не са членки на НАТО. Ама след последните изцепки на Путин се водят дебати и в двете държави за влизането им в НАТО. Ако вземат че решат че искат в НАТО - ще стане интересно. :lol: :lol: :lol:


Интересно що всички така наречени демократични държави са богати и в тях не се лее кръв. Ааа сетих се - щото протестите се смазвали в зародиш за това не се лее кръв - минава само с 2-3 капчици. :lol: :lol: :lol:

Обаче що са богати не мога да реша - щото печатат долари май ще кажете. :lol:


Ааааа и още нещо щях да забравя. Що всичкото население на Света иска да се пресели да живее в точно тези държави - може би щото мозъците им са промити. Или може би щото там не се водят войни и те могат да имат спокоен и достоен живот. Не знам трябва някой специалист тука да се изкаже. :lol: :lol: :lol:
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Матчо,дано поне ти дадат зелена карта за награда,заслужаваш! :)
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Шизи, пак се развълнува. В тия държави искат да се преселят да живеят всички мангали, щото там е социализъм - не бачкаш, а получаваш. Докато коренното население изчезва. Що така бе шизи, ако беше там рая на земята, що изчезват тия дето са го построили? Знаеш ли кво четох за любимия ти запад последните дни, че има милиони жертви на женско обрязване - режат им клиторите в Англия, Дания и прочее. Сещаш се що, нали? Щото е пълно с хомоеректуси щъкащи напред-назад. Е познай, белите като изчезнат, как всичките тия държави ще са богати и проспериращи :wink:

Иначе, да не ти пускам статистиките, че Русия е държавата с най-много имигранти в последните години. А силата на валутите на западните им зависи точно от политическата им позиция, но има индикации, че тия нещата се променят в близките деситилетия, като останалия свят се откаже от $.

Ай бий си една чакия и лягай, че следващия ти пост сигурно ще има 20 емотиконки.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Шизи, пак се развълнува. В тия държави искат да се преселят да живеят всички мангали, щото там е социализъм - не бачкаш, а получаваш. Докато коренното население изчезва. Що така бе шизи, ако беше там рая на земята, що изчезват тия дето са го построили? Знаеш ли кво четох за любимия ти запад последните дни, че има милиони жертви на женско обрязване - режат им клиторите в Англия, Дания и прочее. Сещаш се що, нали? Щото е пълно с хомоеректуси щъкащи напред-назад. Е познай, белите като изчезнат, как всичките тия държави ще са богати и проспериращи :wink:

Иначе, да не ти пускам статистиките, че Русия е държавата с най-много имигранти в последните години. А силата на валутите на западните им зависи точно от политическата им позиция, но има индикации, че тия нещата се променят в близките деситилетия, като останалия свят се откаже от $.

Ай бий си една чакия и лягай, че следващия ти пост сигурно ще има 20 емотиконки.



Айде стига с тея изтъркани лафове - това го слушам от как се помня - как капитализмът загнивал, как доларът умирал и щял да бъде изместен от друга валута. :lol: :lol: :lol:

Всичко това което го говориш може и да стане, но няма да сме живи да го видим. Така че малко ме грее, че Западът ще се напълни с мангали след 200-300 години.

Пък и Западът досега е показал, че си решава проблемите успешно. Така че има време може да измислят нещо за справянето с този проблем. При всички положения инвестицията в образование ще реши проблемите.


Но за сметка на това в Русия има голям алкохолизъм и средната продължителност на живот е точно колкото в някоя африканска държава (всъщност има африкански държави с по-голяма продължителност на живот от руснаците). Обаче не съм забелязал руснаците да работят по решаване на проблема с алкохолизма си. :lol: :lol: :lol:

Да не говорим, че и те се пълнят с подобни цигани от бившите си "Стан" републики. Надявам се не си мислиш, че хора от Естония, Латвия, Литва и другите им бели съседи отиват в Русия да работят и живеят. :lol: :lol: :lol:
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Математик ето http://noligarh.com/истината-за-либия-и-муамар-кадафи/


Либия като диктатура и накрая на страницата е Либия като демокрация :) Обичвам ви демократите наистина с цялото си сърце. Направо с кеф да ви забие човек кирка в сурата
 

Горе