Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували

Ако изборите бяха Днес за кого щяхте да гласувате

  • ГЕРБ

    Votes: 26 24.8%
  • БСП

    Votes: 7 6.7%
  • ДПС

    Votes: 4 3.8%
  • Партия Кунева

    Votes: 8 7.6%
  • ОДС - СДС-Костов

    Votes: 6 5.7%
  • АТАКА

    Votes: 14 13.3%
  • РЗС

    Votes: 0 0.0%
  • Новосъздадена Гражданска Партия

    Votes: 15 14.3%
  • Няма да гласувам

    Votes: 12 11.4%
  • Още Не съм решил

    Votes: 6 5.7%
  • Друга съществуваща вече Партия

    Votes: 7 6.7%

  • Общо гласове
    105
  • Poll closed .
1Решението е всеки да си вземе електронен подпис и всяко нещо да се гласува, чрез онлайн референдуми! До колкото знам в Швейцария е така. Народа сам си решава какво да се прави. Цялата тая работа едни 50-240 да решават някакви неща уж като "представители" е просто смешно.

Каквито и управляващи да дойдат те ще гледат своя интерес, а не този на народа.

Електронното правителствое, от което всички се боят и което никой не иска да направи - това ни трябва. Ясно ви е защо не иска да го направят - защото така няма да има 240 хрантутковци, който на/под маса да взимат решенията касаещи хора, чиито интереси никога не са ги интересували.

Вместо да дадават по не знам си колко милиона за бюлетини да вземат да раздадът по един електронен подпис на хората. Няколко сървъра и една проста машина за отчита на гласовете - вероятно всеки програмист от форума може да го направи. Въпроса е че едни хора нямат полза, защото решенията няма да си в нашите ръце!
 
От: Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували

Не може хората да гласуват директно. Това е пагубно. Аз примерно не мога да взема правилно решение дали трябва от сребърния фонд да се финансира вътр. икономика. Толкова специфика има покрай разни такива въпроси, че хората трябва да не ходят на работа за да се образоват и гласуват.
В крайна сметка за това им се плаща на политиците - за да вземат правилните решения. Разбира се случват се и грешки, никой не е перфектен.
Другото е, че ел.подпис струва пари. Не можеш да искаш хората да плащат зазадължиш хората да купуват нещо. Това са пари. Някои хора и толкова нямат. Тука най добрият вариант е следващите лични карти да имат вграден ел.подпис.
Просто няма вариант хората да са длъжни да плащат, за да могат да гласуват. Всеки има изконното правото на глас, което никой не трябва да му отнема.
 
Швейцарците правиха референдум дали годишната отпуска от 20 да им стане 40 дни и гласуваха против.

Защо си мислиш, че някой депутат ще се информира за какво гласува? От партия са му казали гласуваме ЗА. През другото време си чете я вестник, я от служебния лаптоп, айпад. А за тези дето даже и не знаят български си четат новините на майчин език - къде турски, къде цигански (тъй де, ромски).

Какво като струват пари елетронните подписи? Последния референдум колко пари излезе? 40 милиона ли беше? Знаеш ли, че един електронен подис НА ДРЕБНО е 40лв? За тия 40 милиона ще раздадът и на пеленачетата електронни подписи.

Всички ние и СЕГА плащаме с данъците си за да можем да гласуваме! Тия 40 милиона идват от нашия джоб и нашите данъци! За да участваш в този референдум си платил 6лв.
 
От: Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували

Добре де, ама Ганьо ще гласува за 100 дни отпуска.
Това е нож с две остриета.
 
Ганьо това му е правото - да гласува каквото си иска;)
За да не стане на Ганьо работата обаче ще трябва всички дето мислят разумно да гласуват против Ганьо.

Сега обаче Ганьо е в парламента и си гласува каквото му е кеф. Кеф му е рязане на пари на БАН, кеф му рязане на учителските заплати и тези на медиците.

Всички сме Ганьовци и когато 50%+ от ганьовците искат едно и също нещо, значи то е правилното.

За съседа ти си Ганьо, щото си съдиш цветя в градинката пред блока, пък той иска там да си паркира колата. Кой е прав?


Да въведем правило, че на докторите се плаща всеки ден, в който техните пациенти не са болни. За всеки болен пациен да не им се плаща. При сегашната практика докторите имат полза от повече болни, отколкото от здрави ;)
 
От: Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували

Тая новата партия, която уж ще се създава, то няма време и за нея да се учреди, гледам че дели доста гласове откъм бе се пе ту, ех тоя бойко голям боклук, пак ни вкара в някоя схема, че ще го ядем още 4 години, моля се това да не стане.


Миналите 3 анкети в този форум са показателни гласовете, а тука бойко откак стана схемата дето се извъртя и се прави на опозиция, ехххаааа, пак в схема ще ни вкара тоя простак, не е истина. Дано само хората не се правят на ударени и се сещат кой ги управлява 4 години почти.
 
От: Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували

Като броим това, че такава новосъздадена партия няма да има, може да я махнем от гласуването и да видим резултатите. Интересното е тези 8 гласа къде ще идат. Обаче иначе простаци много - иска им се на тези 8 души да дойде някой НОВ да ги ОПРАВЯ, ама така да ги оправи дано, както бойко на оправя отзад 4 години почти.
 
От: Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували

И както станишката преди това отзад, отпред и в устата :lol:
Чакам си репата :clap:

ПП: "на оправя" :D
 
От: Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували

Станишката като беше не знам на теб какво лошо ти е станало? Бизнеса си вървеше, не тормозеха хората, не ги притискаха, не извиваха ръце, доходите се вдигаха, индексации имаше на доходите - какво повече искаш? Специално теб миналото правителство какво ти ВЗЕ и какво те върна назад с нещо я кажи, че такива деца като теб са ми много интересни.
Чул- недочул от медиите и от някой простак, който си няма на идея за какво говори и ей го - ГОГИТО вече мрази БСП и Станишев. Кажи да чуя какво те върна назад Станишев и миналото управление.
 
От: Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували

Наглеждам анкетата от време на време и хоп за два часа гласовете на ГРОБ се удвоили - явно Агейнста днес е бил за гъби и сега тамън се е върнал та е гласувал и с четирите си профила :)

Алън - Такава партия ще има дали сега ще я създадат или ще вземат две готови партии и ще направят коалиция за да го докарат на име е отделен въпрос - Тази партия се пече в момента.
 
От: Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували

И аз забелязах същото. Ако не ме мързеше щях да пусна нова анкета, където се вижда кой за кого е гласувал.
 
От: Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували

Точно това е отговора на въпроса - нищо не се случваше.
Освен, че се подписваха договори за комисионни тихомълком.
Доганчо взе някъв си милион и те така.
Инфраструктурата се пипаше колкото да запълнят някоя дупка и дотам.
Еврофондовете не се усвояваха, времето си летеше.
За бизнеса си прав, че вървеше, НО нямаше криза. От 4-5 години е световна икономическа криза и безнеса за това не върви.
 
От: Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували

Гога най хубавото нещо което се е случвало на Боко след БСП това е икономическата криза - Ако не бяха тези две мощни оправдания нямаше да може да изкара и първата година.

И понеже си промит мозък все пак се опитай и ми кажи след като сме в криза - Това правителство има ли поне една анти кризисна мярка - Нормалното поведение на едно правителство по време на криза е да предприеме анти кризисни мерки в подкрепа на бизнеса - Та от две години питам агейнста и той не може да ми каже нито една такава мярка.

Е след като това правителство няма нито една анти кризисна мярка за четири години какво трябва да се очаква от бизнеса да цъфне и да върже - И след като това правителство няма нито една мярка в тази посока поради каква причини реши че трябва да му се даде още един мандат.

Да проспиме още четири години докато в държавата не остане нищо друго освен едри монополи?

Същата работа е и с високите сметки - На четвъртата година като се вдигнаха хората се сетиха че Семерджев който те назначиха се бил облажил и можело да се свалят цените.

Еми що спахте бе путьовци или от рязане на лентички за всеки нови 100 метра пътна отсечка не ви остана време.

Проспани 4 години - Прахосани над 5 милиарда - нанесени щети на бизнеса които не могат да се изчислят и ще трябва да минат години за да се възстанови - Това е правителството на което ти съчувстваш че си отиде
 
Как беее БСП-то заедно с дружките тооолкова много работи свършиха! Даже за 20 години напред работа/договориха свършиха:

http://www.youtube.com/watch?v=H9pTDIYegvE

ГЕРБ намалиха ДОТАЦИИТЕ на всички кърлежи по веригата на тока, като по този начин намалиха увеличението на цената на тока, заложени с договори години преди тези 4 години, през които "нищо не правиха". Тоест нарушиха договори подписани по времето на разните тройни коалиции и БСП, като по този начин успяха да намалят цената на тока. За какво става дума ли? ГЕРБ намалиха с 40% парите, които се изплащат на алтернативните източници на енерия, като фотоволатаични и вятърни.

ReminD ми е ясен от всякъде - говори като по учебник на БСП - все едно слушам Станишев. Една плява глупости, без едно реално доказателство, без никаква реална обосновка - само едни голи думи. Само плюе, ама за БСП говори като за мед - явно са го пуснали до кацата ;)
 
От: Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували

Манте, аре пък ти ми кажи станишката и доган какво антикризистно направиха?
Кризата дойде преди да им свърши мандата. Дадоха си комисионните ?
Промит мозък си ти, не аз. Стига си ме карал всяка вечер да ти го повтарям, че ще вземе да ти дойде акъла.
 
От: Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували

Опаааа...какво става тука... БСП имат по малко гласове от АТАКА...Ти да видиш!
 
От: Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували

Аз ще ти дам една - Като ми дадеш и ти една аз ще ти дам още една

Въведоха плоският данък - Айде ти си.


Маларазов ти моето момче си ял прекалено много фафли герберин и си вдигнал висока кръвна захар - Ще ти кажа само че последното увеличение на тока беше с 13 процента а сега половин година по късно се оказва че тока може да се намали с 8 процента - Я сега ми кажи що така твойте любимци са цакали народа с 8 процента и топла бира като са толкова готини
 
От: Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували

Да, ГЕРБ направиха няколко не толкова вредни неща, НО не изпълниха нито една от АНТИКРИЗИСНИТЕ СИ МЕРКИ.

Също така не проведоха нито една РЕФОРМА.



Реално погледнато ГЕРБ са по-малко вредни от БСП, но това изобщо не ги прави хубави.
 
От: Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували

Развитие на селските райони, нищо че е финансирана от европата.
По време на тройното е**не бяха замразени парите.
 
От: Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували

Аз искам да попитам, кой приватизира държавата?
Кой сложи подписа си под договорите, за които сега се протестира?
Цанков камък добре ли е?
Защо с тези очила бе хора?
Защо след паденето на правителството протестите са вяли?
Защо станишката като толкова искаше оставката на правителството, пък сега не иска да състави кабинет?
 

Горе