Америка или Русия?

Америка или Русия?

  • Америка

    Votes: 45 39.1%
  • Русия

    Votes: 70 60.9%

  • Общо гласове
    115
От: Америка или Русия?

infographic-the-cost-of-wars-then-and-now.jpg
 
От: Америка или Русия?

Няма проблем, това не е намеса.. нали не е от Сорос. :)

"СОК Камчия" е с едноличен собственик на капитала "град Москва чрез правителството на Москва, действащо чрез своя орган Департамент по имуществото на град Москва, Руска федерация", е записано в документите, достъпни на сайта на медийния регулатор.

Руски комплекс край Варна ще има и телевизия с шеф близката до Живков Станка Шопова

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016..._shte_ima_i_televiziia_s_shef/?p=0#addcomment
 
От: Америка или Русия?

Разбира се, че към Русия. Огромна част от народа ни го знае това, само президента се прави на луд!! :cry:
 
От: Америка или Русия?

Абе този руски комплекс е някакъв много интересен. Всеки път като мина от там е някакво пълно мъртвило, ама както се пробвам да снимам плакатчетата с военната агитация и чужд език на входа на уж училище (което мааалко нарушава законите на страната в която се намира) изскача някакъв стреснат шекембелия да ме гони че не можело да се снима. Неясно на какво основание, при положение че е на публично място. Все едно съм издебнал снимам мангалите на Капута пред президентството или на митинг на Атака.
Дейност реално че няма поради липса на желаещи, няма и че е наливано обилно бетон в резервата за да вземе един брат'чед едни пари, ясно. Ама ако това за затворен комплекс с агитация за насилен на чужд език, където българи са нежелани, се толерира си е прецедент и за други подобни като примерно турски, саудитски и прочие.
 
Последно редактирано:
От: Америка или Русия?

Кремъл тотално изтрещя http://www.dnevnik.bg/sport/euro201...avitelstvo_privika_frenskiia_poslanik_zaradi/, а някой пита РФ или САЩ ...
Лавров с този акт, освен саморазправа и че са на същото дередже като хулиганите си ... само не разбрах, какво общо има френският посланик с правилата на УЕФА ... а не бяха ли франсетата за отпадане на санкциите към РФ ..
 
От: Америка или Русия?

Някои народи имат чест, гордост и достойнство бе бликинко........ ей тъй го не разбра значи...... аз ако бях не посланика, ами направо щях да стрелям..... еврогейски вандали

[video=youtube;xYtpfu2ttAw]https://www.youtube.com/watch?v=xYtpfu2ttAw[/video]

Кремъл тотално изтрещя http://www.dnevnik.bg/sport/euro201...itelstvo_privika_frenskiia_pos lanik_zaradi/, а някой пита РФ или САЩ ...
Лавров с този акт, освен саморазправа и че са на същото дередже като хулиганите си ... само не разбрах, какво общо има френският посланик с правилата на УЕФА ... а не бяха ли франсетата за отпадане на санкциите към РФ ..
 
От: Америка или Русия?

Има и нещо наречено закон и правила - или викаш за едната чест и гордост, дай да анексираме какво искаме?
Какво е общото между хулиганска проява извън терен с френският посланик?
Какво е общото между хилиганска проява в терена и френският посланик и правилата на УЕФА?
С този си акт, Лавров потвърждава, липсата на каквото и да е уважение към реда на 3-ти страни и правилата им - това, че руски комплексари са се сбили с английски компелексари и са се потрушили е въпрос за МВР-то на Франция. Случайно Камерън да е привиквал френският посланик в УК?
 
Последно редактирано:
За мен са глупави тези деления. С Русия ме свързват много неща, затова може би съм пристрастна. Но това не ме прави русофил и прочее. Не харесвам тези етикети. Възхищавам се на САЩ за това, което са успели да изградят като история за такъв малък период. Не се възхищавам на това как са постъпили с коренното население на Щатите и как нагло са се "настанили". Не се възхищавам и на това, че ръководят целия Свят и всичко става така, както САЩ каже. Дразня се на факта, че има такъв дълг, а никой нищо не казва и не прави. Не виждам кое й е богатото, щом като е най-задлъжнялата държава в Света (тук не съм сигурна). Далечен ми е манталитетът им, навиците, далечно ми е поведението им, образователната система и т.н. Очаквам скоро държавата да тръгне надолу.
Русия има велика история, но пък слаба икономика. Огромна част от населението живее на ръба. Минималната им заплата е доста по-ниска от нашата. Поставям под въпрос защо държава с такива залежи /нефт, газ и т.н./ държи народа толкова беден?! Защо се харчат такива ресурси за намеса в друга държава, като самата Русия изнемогва, особено хората в селата. Има такива местенца, в които със седмици няма ток и вода. Но въпреки това руснаците са ми по-близки. Еднакво мислене, еднакъв манталитет. Разбираме се. Гостоприемни и топли хора. Не са лицемерни, по-скоро са открити, ако не те харесат. Не се влияя от материалното, а от това къде се чувствам добре. По-добре се чувствам сред руснаци, харесвам повече руските филми и руската литература. Затова избирам Русия.
 
Принципно днешна РФ, няма много различно от импереска Русия от преди няколко века (говоря от начин на мислена както на масата, така и клуба на олигарха), да не говорим че на не малко места живеят все едно крепостничеството не е свършило.
За жалост руската култура(на места хич не я разбирам), няма нищо общо с визията на власт имащите и от освобождението до ден днешен работят срещу нас - та и затова не са долюбвани от не малка част. По асболютно същият начин като никой не е фен на външната политика на САЩ, а и не само - аз комуникирам с повече от САЩ, от колкото РФ, имам партньори от там, също така и следя редица предприемачи, бизнесмени и имам редица задочни ментори ... за РФ за такова нещо и дума не може стане, и то именно заради цялостно различният им курс на политика. Все пак тук е предприемачески форум, а пинерите са именно на запад.
 

Горе