Асан Юмеров-Трактора искал да трепе Черепа и Гришата--Кръстника агент Гоце ги спасил

От: Асан Юмеров-Трактора искал да трепе Черепа и Гришата--Кръстника агент Гоце ги сп

Никс няма как да ти бъда конкуренция защото за целта е необходимо да имаш увреден мозък в който да има само една гънка и то от тесла.

А колкото до бездарните емигранти не плачи за тях ако не ти е мъчно - остави ни да си страдаме и да се самосъжаляваме как можахме да пропуснем най големият секс в БГ от последните 15г.
 
От: Асан Юмеров-Трактора искал да трепе Черепа и Гришата--Кръстника агент Гоце ги сп

остави ни да си страдаме и да се самосъжаляваме как можахме да пропуснем най големият секс в БГ от последните 15г.

Интересен факт, е че в стремежа си да очерни реформите в държавата, гражданина мантаман без да иска си вкара доста красив и впечатляващ автогол с горното изречение.

Факт е, че хората, чийто "бизнес" се осланяше предимно на "зачистване" фискалната памет на касовия апарат в последните няколко години участват в бурно полово сношение с правителството на ГЕРБ - и то в неблагоприятната за тях поза, по-известна чрез жаргонното словосъчетание - "задна прашка".

Въпросното полово сношение се влоши многократно до садо-мазохистични нива и тази вечер, след приемането на закона за изземване на имущество, придобито чрез престъпна дейност.

Само мога да завиждам на гражданина мантаман, заради насладата, която изпитва в момента, излежавайки се във фотьойла си, знаейки, че горепосоченото полово сношение му се е разминало. И може би ще се окаже, че съм подценявал интелекта на гражданина мантаман, който придвидливо е пристъпил към имигрантство. Освен, разбира се, ако това не се дължи по-скоро на щастливо стечение на обстоятелствата и късмет.

Поздрави,
kurac
 
От: Асан Юмеров-Трактора искал да трепе Черепа и Гришата--Кръстника агент Гоце ги сп

Между другото, понеже вече гледам не е интересно, па и мантата спря да връща, явно се фрийкна и си вика тука разни агенти на контраразузнаването ме дебнат, задето съм крадлив бесепар... па и не ми е приятно да се набедяват други хора... значи то ако прегледаш мненията по-внимателно и нещата стават очевидни - начи имаше един юзър, дето 90% от мненията му бяха хранилка по мантата, че е бесепар и като се махна - мантата почна да си шири коня доста грозно така. И се появи друг индивид (щото мерна няколко теми и не издържа на гледката) та ни в клин ни в ръкав почва да го соли... епа а сети се :)
Той мантата се сети още в първия пост, ама после вика прекалено сложни думи ползвал, оня е прекалено тъп... е то мно сложно деа да си почваш изреченията със Здравейте и да завършваш с Поздрави :D и да говориш на Вие помеждодругото :) Само трябва да се загледаш кой соли по мантата, ама той явно си вика - аз нали съм крадлив бесепар, много хора може да ме солят, та явно това е допринесло за заблудата :)

Както и да е, нема смех вече, важното е мантата да не сипе бесепарска пропаганда :)
 
От: Асан Юмеров-Трактора искал да трепе Черепа и Гришата--Кръстника агент Гоце ги сп

Манта

Увреден но МОЗЪК, една но ГЪНКА

Какво остава за една славяно комунистическа пачавра с доказана липса на каквато и да е вътречерепна субстанция (орално приеманите руски фекалии и семена течност не се броят) като теб освен да емигрира като типично безродно копеле последовател на макеноския славянин Димитър Благоев и ЧЛЕН на създадената от него антибългарска терористична партия БКП-БСП.

Само недоумявам защо бега към прогнилия запад а не към матушка Русия да градиш комУнизъма и да лапаш хазарски чурки
 

Горе