Афф програма за часовници

webstil

Well-Known Member
Сайта е http://sizi.eu ,продава часовници.Скоро ще бъдат добавени още около 15 модела.
http://sizi.eu/index.php?route=affiliate/login Линк към самата програма.Печалбата е 5% от цената на часовника.
Ще плащам през paypal,но след като бъде платен часовника от купувача,който го е поръчал.
Нов съм в това,но ако има въпроси и предложения ще отговарям.

Ето и три примерни банерчета:
baner1a.gif

baner2.gif

baner3.jpg
 
Последно редактирано:
От: Афф програма за часовници

Сайта е http://sizi.eu ,продава часовници.Скоро ще бъдат добавени още около 15 модела.
http://sizi.eu/index.php?route=affiliate/login Линк към самата програма.Печалбата е 5% от цената на часовника.
Ще плащам през paypal,но след като бъде платен часовника от купувача,който го е поръчал.
Нов съм в това,но ако има въпроси и предложения ще отговарям.
След като си нов в тези неща бих искал да ти дам един приятелски съвет-направи афилиейта да е изгоден,за да натрупаш клиенти,след което намали процента...Ако не ти проблем да работиш да кажем 1 месец без печалба,да си си просто на 0 според мен ще е добра инвестиция.

Поздрави! ;)
 
От: Афф програма за часовници

Може би ще го направя на по-късен етап,даже сигурно и някаква игра ще разиграя във ФБ да подаря няколко часовника,но за сега това е положението.Процентът е такъв,но часовниците са добри и много се купуват и харесват,въпросът е ,че трябва да увелича посещенията,а за google трябва време.Ако имате силно посещаван сайт и сложите реклами съм сиг.,че може да се продават доста часовници дневно и да се печелят добри пари от оборота.
 
От: Афф програма за часовници

Перфектно. Тъкмо имам няколко домейна за часовници. Наистина ще трябва да вдигнеш процента в началото. Колко време се пазят кукитата?
 
От: Афф програма за часовници

sizi.eu - добре, добре. Сега му тегли превод на 3-4-5 езика (DE, IS, FR, IT, GB) и виж как е и извън, но само след като разработиш тук пазара си. Много са добри и не са скъпи. ;) 1 tier е нали? :(

Аз го предадох на един приятел с магазин за аксесоари. Мисля, че ще му лепне. А дропшипинг предлага ли се? Или само афф.? Питам просто, за информация. И знам, че 5% са за сега единствения %, но замисли се какво най-много стимулира афилиейтите. Ако може леко да поработиш в тази насока, няма да сбъркаш. ;)

А като пускаш игра - казвай, аз бих участвал. Не са лоши наградите. ;)
 
От: Афф програма за часовници

Webstil - Сори че ти се бъркам в темата ама според теб на колко прехвърлени влизания се прави продажба - да приемеме че магазина и продуктите имат добра конверсия и от не таргетиран трафик от сто влизания правят една продажба - гледам часовниците са по около 35лв - комисионна 1.75лв за стотина влизания.
Дори и най мизерните рекламни програми ти гарантират 2ст на клик без да те интересува дали някой е продал нещо.
Един съвет от мен ако тези часовници се продават добре на 35лв няма причина да не се продават добре и на 38лв което ще ти позволи да вдигнеш афилейт процента на 12 за да има смисъл афилейтите да ти рекламират стоката - следователно ще имаш повече посещения и повече продажби което със сигурност ще компенсира минималният спад в продажбите заради повишената цена.
 
От: Афф програма за часовници

Мерси :) Гледах да е кратко и запомнящо се име,първи магазин ми е,има още работи за барване предполагам.За сега не се предлага дропшипинг,но от лятото може би ще измисля нещо,тогава ще имам повечко време.Подобен вид игра гледах днеска във ФБ за някакви женски часовници.Скъсаха се да споделят всички,а ги продават за по 40-45лв. едни боклуци,дето сигурно струват има няма и 20лв.
Възможно е да има някакви бъгове в системата,ще ги изчиствам в движение,ако има нещо може да пишете.Ще дам и повече инфо и рекламни материали.Исках да видя дали ще има интерес. :)

П.П.Мерси за мнението mantaman.Но за в момента не мога да предложа повече %.Лятото сиг. ще купя повече часовници и ще мога и 15% да предложа,но за сега това е положението.Ако видя,че има хляб в това нещо ще инвестирам много повече и ако трябва и три месеца няма да печеля,наясно съм,че после ще си избия парите.Сега просто искам да видя как ще тръгнат точно тези модели,а и самият сайт.
 
Последно редактирано:
От: Афф програма за часовници

Магазина като цяло ти е добър, обаче гледам, че слагаш доста големи надценки. Клиентите знаят цените и няма да се хванат лесно. Искам да ти кажа, че също не е добре да ЛЪЖЕШ хората. Писал си, че са внос от Германия, тези часовници са от Китай и нямат нищо общо с немците. Засега се въздържам, да сложа линка на китайския сайт, от който ги поръчваш... но все пак е добре да внимаваш. Хората не са глупави!
 
От: Афф програма за часовници

Здравей,мерси за мнението.Часовниците съм ги купил от едно момче от България,той ми ги продаде,не знам от кой сайт са купени преди това,но бих искал да го получа,за да разгледам за какво става въпрос.Прати ми сайта на ЛС,пробвах да ти пиша ЛС,но нещо не може,явно си ограничил съобщенията по някакъв начин.С твоя сайт какво стана? :)
 
От: Афф програма за часовници

Еми micro-time.com продължава да се развива, но нещо слабичко, досега все още съм PR2, посетители има доста, важното е, че държа цените ниски и хората купуват. Мога да се похваля, че от стартирането на сайта отпреди месец до сега имам над 10 продажби, обаче също така мога да се оплача и от "фалшивите" поръчки. Главно тинейджърски работи... поръчват нещо, то пристига на посочения от тях адрес и после се правят на ударени, че все едно нищо не са поръчали или в другия случай пратката чака цяла седмица в куриерския офис без никой да я потърси и после аз се прецаквам да платя 10лв. разходи за разноските в двете посоки. Звъня на всички клиенти след поръчка, обаче само от един разговор не можеш да разбереш човека дали е коректен или не. Като цяло това ми е най-големия проблем в цялата работа - некоректните купувачи. А иначе мога да похваля системата за онлайн магазин, домейна, хостинга и поддръжката на Exsitee.com, много съм доволен от тях...

А това за стоките от Китай. Като слагаш нормални надценки, хората предпочитат да купуват, понеже се доставя за 1 ден. Иначе реално погледнато да поръчваш от китай, че доста по-неудобно - чакаш цял месец за доставка, трябва да платиш предварително чрез Paypal(пък за това отделно ти трябва дебитна карта, дебитната си има такса всеки месец отделно), ако поръчваш скъпи неща трябва да платиш 20% ДДС или в най-лошия случай пратките минават през митницата. Ако стоката не пристигне и се загуби някъде, трябва да се занимаваш с диспути в Пейпал, за да ти върнат парите китайците и много работи. Затова както казах, повечето предпочитат да си спестят тези главоболия и купуват от България...
Ако се сещаш за нещо друго питай...
 
От: Афф програма за часовници

Регнах се. Да видим дали ще продадем нещо :)
 

Горе