БЪЛГАРИНЪТ Бойко Борисов: Вън Руско-Гръцкия проект Бургас-Александруполис от България

От: БЪЛГАРИНЪТ Бойко Борисов: Вън Руско-Гръцкия проект Бургас-Александруполис от Бълг

Блинки а защо мислиш че като махнат посредниците ще падне цената на газта.

Еми тя е паднала, поне така казаха. И Овъргаз ще влезе с други цени, за да подбива държавните. Логично е като паднат няколко лешояда от веригата, да се олекотят и цените. Пък сега не знам кой колко е лапал, но важното е, че всеки се прави на голямата работа и продава на такива цени, че да може изроденото ми чилъвече да кара бентли и да се друга с най-доброто в Син Сити, а пък после да ми обясняват, че били ВИП. ;)

Абе както и да го погледнете се е зле. Уж сме били хейтъри, ама каквото ни управляват, такава сме и ние, или поне овцете които гласува. Спомням си наскоро гледах новините и питаха един циганин дали е гласувал и може ли да си напише името. Само се досетете за отговорите на това. Сега и за това сме такава типия. Секс он дъ бийч, разбираш ли? :)
 
От: БЪЛГАРИНЪТ Бойко Борисов: Вън Руско-Гръцкия проект Бургас-Александруполис от Бълг

Избушляци от класа са всички. Какво им се впрягате...не стават, и скоро ще дойдат и други, които не стават.

Всеки отива в парламента да си напълни джоба и да си направи врътките, личи си по резултатите, които виждаме. За това гледайте си се Вас, и Fuck them all. ;)
Точно така е!
 
От: БЪЛГАРИНЪТ Бойко Борисов: Вън Руско-Гръцкия проект Бургас-Александруполис от Бълг

Педерунгел, не се опитвай да се изнизваш като пръдня из гащи с надеждата, че тукашните модератори ще продължат да се ослушват. Ослушват се сега, щото са малки, не им е специалността и не могат да направят разликата между политически мнения и ксенофобски. Ама все някога ще опре ножа до кокала, няма как да се размине. Що се отнася до рипорта, първо ми е принцип да не правя подобни неща (дори не раздавам червени точки на плазмодии като теб, от които няма как да не ме е гнус). Второ, нямам сметка да се затрива форума, тъй като участвам сравнително активно в него.

Тъй като кукуто явно ще продължава да сере из темите, то ще си позволя да цитирам някои "политическите" му изказвания, па дано някой прогледне най-накрая и разбере, че това няма как да продължи и занапред без значение дали ще се ослушва или не:
освен на баща ти дето те изсра
славянска измет
чифутски организации за защита правата на поганците
Попита ли жена ти преди да и предлагаш атрибутите ?
Тя е оборотна тротоарна швестерка от площадчето пред министерството на земеделието
А пък от тема за едно от най-големите спортни събития, което би трябвало да носи радост на хората, направи нещо, в което нямаше как да се влезе без да се изпита желание за повръщане:
Църни маймуни Шибат Сърбо-Цървулски славянски свине, а Жълтури онождат Гръцки мангали
НАШИТЕ БРАТЯ ОТ ПЛЕМЕТО ГАНА ПОБЕЖДАВАТ СЪРБИЯ
изгониха нигерийски маймун за удар без топка срещу гръцка мангуста
Също се случи и на мача днес на братята Арийци срещу Сръбска славянска измет
Аборигените повториха подвига на Ганайските маймуни
Братята баварци изпратиха аборигенската нация
И такива изстъпления на замъгления му мозък има десетки в този форум. Смятате ли, че който и да е хостър в САЩ няма да реагира, ако получи оплакване и провери дали наистина се публикуват такива неща на сървърите му? В страната, в която вече има прецеденти и осъдени за подобни изказвания? Na niks ще му се размине (лудите са частично недееспособни и не носят наказателна отговорност), но на форума - не.
 
От: БЪЛГАРИНЪТ Бойко Борисов: Вън Руско-Гръцкия проект Бургас-Александруполис от Бълг

Руска пачавро ти си по ограничена и от бившето ти гадже Азер Меликов

Пояснявам за Хората не за животните продукт на еднополовата любов като теб:

Първия цитат са отговори на олигофрени като теб чиито адекватни на моите цитати от изказвания няма да изваждам както ти направи за да закопаеш форума.
Втория цитат пък е директно копи-пейст от мнения във форума на нюза с добавен малко аромат от моя милост

А накрая специално за Путинския ибрикчия който освен история на КПСС едва ли е чел друга книжка:

СЛАВЯНСКИ ЕТНОС НЯМА , ТАКА КАТО НЯМА И ТУРСКИ И ДВАТА СА ПРОДУКТ НА ХАЗАРИТЕ

Готов съм да отида на съд с теб и там да докажеш моите ксенофобски изказвания по отношение на несъществуващия славянски етнос, ще те направя за резил пред цяла България.

Много поздрави от моят адвокат наречен ИСТИНАТА:

Какви са тези славяни, които настоятелно биват вкарвани като наши предци? Думата е латинска, склави значи слуги, често роби. Така след VI в. в римските хроники са били наричани презрително остатъците от населението на разбития Хуно-Български съюз северно от Панония и Дакия и около Прибалтика, които останали извън прикритието на българската конница. Те многократно са търсили наша закрила, разселвали са се в планинските нископродуктивни полета на днешните Санджак и Косово, в Албанските планини, Родопите, в Епир и Тесалия... Ако Екатерина Втора не беше си наумила да прави от Руската империя, населявана от 120 народности и племена, еднонационална православна славянска държава, за славяни днес нямаше да става дума.
Старобългарският език беше наричан старославянски; една чудновата измислица, която лишаваше България от значението й за Европа. Твърдения на учени като Луи Леже, Роже Барнар и редица други, че старобългарският език е изпълнявал ролята на латински за славянските народи, бяха затваряни зад дебели стени. Тази истина се криеше като някаква ерес от нашия народ.” Проф. Роже Бернар пише:

“Старобългарският език е най-старата форма, в която е познат славянският език и ако понякога го наричат старославянски, това се прави, за да се подчертае универсалният характер на този език, който се налага като език на църквата на всички православни, така че заслужава името “латински език на славяните”.

Паисий е написал "История Българска", След така нареченото "освобождение" нашите анти-български историци и политици са и пришили думата "славяно".Историята на Паисий е преведена във Венеция година по-късно след написването и като ИСТОРИЯ БЪЛГАРСКА

Двама Зли гении изобретяват официалната ни Фалшива история според която сме Тюрко-Славяни.
Тази брутално фалшификаторска тюрко-славянска версия е изобретена (по-точно обобщена) от чешкия евреин Константин Иречек на 26 годишна възраст, на базата на мнения на късни западни и руски учени.

Мнения, които са напълно неадекватни и са осмени още от Георги Раковски, който пръв доказва, че българите са арийски народ.

Продължител на Иречек е неговият български ученик Васил Златарски - бащата на фалшификаторската историческа школа, която все още пише учебниците по история у нас, но предвид глобалните промени, които скоро ще стигнат и до България, едва ли още дълго ще успее да остане на власт.
А основателят й- Васил Златарски - ще запомним най-вече със зловещата му роля в Ньойския договор, когато нашият премиер Стамболийски протестира срещу разкъсването на България и в отговор гръцките и западните дипломати цинично му препоръчват картите на "бащата на Българската история" В. Златарски (и сътрудниците му), според които ... Тракия и Македония не са български земи ...

Златарски е един от главните изобретатели на "славяните" и "тюрките" в България.
Техен баща той наистина е, едните му деца (тюрките) никой никога не е виждал по нашите земи (до османското нашествие), а другите му деца "славяните",( които всъщност са плод на кръвосмешение на различни научни бащи и майки като Златарски) никой не е виждал изобщо никъде по света.

Първите изобретатели на исторически митове и легенди се появяват у нас няколко десетилетия преди Златарски и всъщност това са снобите и поклонниците на Великите сили - Запада и Русия, т.е. новите гъркомани. Ние се оставихме за известно време (защото една лъжа няма как да е дълготрайна), да ни излъжат, че сме тюрки и славяни (въпреки, че такъв етнос просто ... няма, а под "склавени", "словени" старите хронисти са имали предвид съвсем друго значение, във всеки случай не и етническо.

Ние Българите нямаме нищо общо с тюрките, нито пък сме славяни, тъй като такава народност просто не съществува. Няма славяни, има източноевропеиски народи. Ние българите сме потомци на велики и културни арийски народи - траки, келти, готи и основно на древните Българи, като продължители на Българската цивилизация

....................

А нека сега твоите приятелчета от Държавна сигурност затворят форума:twisted:
 
Последно редактирано:
От: БЪЛГАРИНЪТ Бойко Борисов: Вън Руско-Гръцкия проект Бургас-Александруполис от Бълг

Мда, комплекс за малоценност , никой го не пита , той де да се бута и бута да си показва знания с копи пейст.Ако си мислиш ,че някой го интересува какво му копираш , лъжеш се .
 
От: БЪЛГАРИНЪТ Бойко Борисов: Вън Руско-Гръцкия проект Бургас-Александруполис от Бълг

Пътя към ада е постлан само с добри намерения - Явно вече трябва да ни го казват и чужденците щом за нас не е очевидно как българинът ББ ни закопва докато другите вече излизат от кризата
http://europe.bg/htmls/page.php?id=30352&category=223
 
От: БЪЛГАРИНЪТ Бойко Борисов: Вън Руско-Гръцкия проект Бургас-Александруполис от Бълг

mantaman, ако питаш ББ ще ти каже че това виенското изследване е поръчкова статия :)
Нали знаеш , че нещата не са такива каквито изглеждат и каквито ги дават по медиите.

Вероятно навсякъде е така , но нашите медии вече всичките са като някаква зала с криви огледала, стана трудно да се намери едно право където да се огледаме .
 
Последно редактирано:
От: БЪЛГАРИНЪТ Бойко Борисов: Вън Руско-Гръцкия проект Бургас-Александруполис от Бълг

Ха, ха намерил кой да оценява Българското правителство

Виенските чифути които приютиха Огнян Дойнов и останалите комунистически изроди от ЦК на БКП заедно с куфарчетата

Татарчев някога искаше да ходи във Виена да докара в чувал Огнян Дойнов и да прибере откраднатите от Българския народ милиарди

Чупи се кълъпа чадо...

Следващата стъпка на Бат Бойко трябва да бъде:

Приемане по спешност Закон за Защита на Държавата по подобие на този от 1924 г.

"През април 1924 г., въз основа на закона, Върховният касационен съд обявява за разтурени БКП, Партията на труда, Комунистическия
младежки съюз, Общия работнически синдикален съюз и кооперация Освобождение, като имотите им се отнемат."

Със съвсем малки промени Закона е готов за гласуване и приемане!Това е най родолюбивия закон приеман някога !!!!!

Ситуацията е същата и изисква спешни мерки за да оцелее държавата!!!!
 
Последно редактирано:
От: БЪЛГАРИНЪТ Бойко Борисов: Вън Руско-Гръцкия проект Бургас-Александруполис от Бълг

Ама аз не знам защо се повдига на въпрос. То ние сме си потъващ кораб и искам да стисна ръката на Европата, че ни се довери и ни взе в съюза, но просто ако искат да се случват тук нещата, ще трябва да ни пратят някой от там да води държавата. Тук се узреждат само далавераджии, пшарлатани, аматьори и сие....Няма скоро да има положителен резултата, в това може да бъдем сигурни. ;)

Не съм видял положителен доклад и мнение скоро за нас...скоро...скоро.....от както си имаме ново правителство. Сега, ако случайно сте чули им направихме и вселото с песента на Васко - песента за нашата родна полиция. Следват сега септември да бориме дефицит, като меьдуфирмената задлъжнялост и държавната към фирмите ще се отрази с пълна мощ.
 
От: БЪЛГАРИНЪТ Бойко Борисов: Вън Руско-Гръцкия проект Бургас-Александруполис от Бълг

Вчера гледах едно клипче и тоя много ми прилича на ББ. Като излеза ББ по новините и изтърсва подобни фрази: "Няма криза, финансовата система е стабилна(с 15% са се увеличили лошите кредити:lol:). Всичко е наред каква криза?"

И този и той: Аз не съм пил, ве...Каква катастрофа? Няма катастрофа!:lol:
Това е клипчето: http://www.vbox7.com/play:20a873c0&start=64

Каква криза ви гони - няма криза! Пийте от розовите хапчета и се усмихвайте. :lol:
 
От: БЪЛГАРИНЪТ Бойко Борисов: Вън Руско-Гръцкия проект Бургас-Александруполис от Бълг

"Няма криза, финансовата система е стабилна.."

Тази песен я запяха предишните , ако си спомняте . :) Сега само си я припяват.
 
Последно редактирано:
От: БЪЛГАРИНЪТ Бойко Борисов: Вън Руско-Гръцкия проект Бургас-Александруполис от Бълг

Европа: Пазарът в България е нагласен само за „Газпром“

В проучване на Европейския център за международна икономическа политика (ECIPE) България и Латвия бяха определени като страни най-зависими от руската компания „Газпром“.

Изследването разглежда връзката между нивото на конкуренция на пазарите на природен газ на страните-членки на ЕС и тяхната уязвимост от намаляване на доставките от руския монополист „Газпром“, който стои зад повечето от последните смущения в доставките на газ за ЕС.

Спред рейтинга ECIPE, най-уязвими по отношение на намаляване на руските доставки на газ от „Газпром“ сред 25-те държави членки на ЕС са България (индекс на уязвимост 22) и Латвия (индекс на уязвимост 21).

Повечето пазари в Централна и Източна Европа са ограничени в монополни едностранни отношения с „Газпром“, не само като единствен доставчик на газ, но и като инвеститор на вътрешния пазар, както и чрез дългосрочни договори за доставка на газ.

Всички стимули на местните пазари на газ са предопределени по такъв начин, че да бъдат от полза само за „Газпром“, казват експертите.

-------------------------

Да ви е честита 132 годишната Задунаевска губерния:mad:
 
От: От: БЪЛГАРИНЪТ Бойко Борисов: Вън Руско-Гръцкия проект Бургас-Александруполис от

****** niks пак се прави на политолог, вмъквайки сред масирания копипейст неуспешните си опити за мислене. Но в едно успя - пожела си поредния форум-кочина и ще го постигне.
 
Последно редактирано от модератор:
От: БЪЛГАРИНЪТ Бойко Борисов: Вън Руско-Гръцкия проект Бургас-Александруполис от Бълг

Ми след още 50 страници подобни простотии, Blinky, дано се усетиш, че думата "прекаляване" е прекалено мека за ставащото.

Отстрани изглежда все едно, че администратор бройка "уникалните мнения" и се кефи колко се увеличават. Нещо като радостта от думите с граматически грешки. Без изобщо да му идва на акъла, че Гугъл също бройка мнения (форумът покрай уникалните си мнения е добре приет засега), но освен да бройка мнения и ги анализира. А какво прави Гугъл с форуми, в които има ксенофобски изказвания, е ясно на всеки, който се занимава с форуми поне от 2 години.

P.S. Като хинт към радостния админ. "Педерунгел" не е ксенофобско мнение, а определение за ****. Води се обида на участник и по принцип би трябвало да е поне за триене, ако не за директен бан, но в сравнение с неговите гнусотии може да се приеме за лека закачка.
 
Последно редактирано от модератор:
От: От: БЪЛГАРИНЪТ Бойко Борисов: Вън Руско-Гръцкия проект Бургас-Александруполис от

Ми след още 50 страници подобни простотии, Blinky, дано се усетиш, че думата "прекаляване" е прекалено мека за ставащото.

Отстрани изглежда все едно, че администратор бройка "уникалните мнения" и се кефи колко се увеличават. Нещо като радостта от думите с граматически грешки. Без изобщо да му идва на акъла, че Гугъл също бройка мнения (форумът покрай уникалните си мнения е добре приет засега), но освен да бройка мнения и ги анализира. А какво прави Гугъл с форуми, в които има ксенофобски изказвания, е ясно на всеки, който се занимава с форуми поне от 2 години.

P.S. Като хинт към радостния админ. "Педерунгел" не е ксенофобско мнение, а определение за niks. Води се обида на участник и по принцип би трябвало да е поне за триене, ако не за директен бан, но в сравнение с неговите гнусотии може да се приеме за лека закачка.
Човек, либерални сме, ама то като приказката с ръката, даващ му пръст, той цялата ръка ти отхапва. Не можем да рънеме нон стоп, след като се засечете някъде по някоя тема, то е малко и до самоусещане, не мислиш ли? Защото за това хранене трябват поне мин. двама. ;)

Ако искате може да продължите с мненията си, ако искате - не. НО искам да знаете, че такива бруталщини ще се модерират, независимо кой ги пише и какво цели с тях. Ние бройкаме мнения и постове (контент), но не искам да се ранкваме за изващения, никой не иска де. ;) Гледаме да сме толеранти към всички, ама е адски трудно, за тава се опитваме и да не засягаме никой. ;)
 
От: От: БЪЛГАРИНЪТ Бойко Борисов: Вън Руско-Гръцкия проект Бургас-Александруполис от

Човек, либерални сме, ама то като приказката с ръката, даващ му пръст, той цялата ръка ти отхапва. Не можем да рънеме нон стоп, след като се засечете някъде по някоя тема, то е малко и до самоусещане, не мислиш ли? Защото за това хранене трябват поне мин. двама. ;)

Ако искате може да продължите с мненията си, ако искате - не. НО искам да знаете, че такива бруталщини ще се модерират, независимо кой ги пише и какво цели с тях. Ние бройкаме мнения и постове (контент), но не искам да се ранкваме за изващения, никой не иска де. ;) Гледаме да сме толеранти към всички, ама е адски трудно, за тава се опитваме и да не засягаме никой. ;)

Blinky, това не е либералност, а глупост. Когато ти тегля една ***ка-***на трябва да ме изтриеш и да ме баннеш и това няма да е цензура, а модериране.

Няма как, хванали сте се на хорото, форумът ви е хубав и има потенциал, но с подобни грешки като тази тема ще го съсипете. В случая се трият всички ксенофобски мнения, трият се личните обиди, по този начин темата светва, strana получава бан за седмица, а niks за 2 седмици с предупреждение за перманентен. Това е общоприета практика, няма как да откриете колелото и то в област, от която наистина си нямате понятие. Няма друг начин просто, рано или късно ще се намесят хем Гугъл, хем и хостърите, неизбежно е. Работя с форуми 12-13 години вече, знам какво стана с тези дилетанти-администратори, които определяха всяко триене като цензура и се стараха да трупат всякакъв баласт по форумите си. Или ги няма или са на 1001-ва страница в СЕРП-а. Не си съсипвайте форума.

Какво ще стане, ако не го правите? Ами логично, niks ще продъжи да си бълва смешките, тъй като освен спортните (немодерираните) форуми вече няма къде да го прави другаде. Аз, естествено, няма да го оставя на мира. И какво ще стане? Боклук във всяка тема, флуд и диви змии и гущери по стълбището. Въпросът трябва да се реши принципно, а не на парче. Позволете по-голяма либералност, но като лични обиди евентуално, щом искате да ви смятат за либерални, ама няма как да оставите ганайските братя свине, славяните роби, арийците маймуни и другите бръщолевици. И то не защото аз го казвам, а защото това наистина е така.
 
Последно редактирано:
От: От: От: БЪЛГАРИНЪТ Бойко Борисов: Вън Руско-Гръцкия проект Бургас-Александруполис

Blinky, това не е либералност, а глупост. Когато ти тегля една ***ка-***на трябва да ме изтриеш и да ме баннеш и това няма да е цензура, а модериране.

Няма как, хванали сте се на хорото, форумът ви е хубав и има потенциал, но с подобни грешки като тази тема ще го съсипете. В случая се трият всички ксенофобски мнения, трият се личните обиди, по този начин темата светва, strana получава бан за седмица, а niks за 2 седмици с предупреждение за перманентен. Това е общоприета практика, няма как да откриете колелото и то в област, от която наистина си нямате понятие. Няма друг начин просто, рано или късно ще се намесят хем Гугъл, хем и хостърите, неизбежно е. Работя с форуми 12-13 години вече, знам какво стана с тези дилетанти-администратори, които определяха всяко триене като цензура и се стараха да трупат всякакъв баласт по форумите си. Или ги няма или са на 1001-ва страница в СЕРП-а. Не си съсипвайте форума.
Разбирам те човек. Но с това се различаваме от другите ала-нациско-трериращи форуми. Опредлено държиме и на качеството. И само за протокола, при нас се задържа около година-година и половеина А.А., това мисля, че е красноречиво и то достатъчно. Има си бунот за рипорт, моля да се използва. Ако не се използва, извинявам се... но да взема да хвърлям боб, за да видя кой какво е закал за друг? :)

Хванахме се на хорото, ама айде да не се настъпваме, баси. :) И не се притеснявай, управляваме форума от 2006, мисля, че се справяме добре. Само се моля готините хора да са повече и реално да знаят за какво са тук. Другото, да си го кажем направо в очите, си е чесане на езици и изразходване на негатиовна енергия. ;)

Поздрави,

П.П: Нека доброто във Вас наделее. :)
 

Горе