Бат Бойко: Вие що утрепахте дедо ми, що взривявахте църкви...

От: Бат Бойко: Вие що утрепахте дедо ми, що взривявахте църкви...

- От догодина за пореден път ще смениме касовите апарати
- Осигуровките на само осигуряващите се станаха двойни.
- Национализация на частните професионални пенсионни фондове
- Намаляване на прага на безмитният внос до 15 долара
- Забрана на български фирми да продават онлайн хранителни добавки
- Непрекъснати акции срещу сайтове.

- Национализация на частните професионални пенсионни фондове -> това в крайна сметка не стана, незнам защо даваш лъжливи примери.
Другите са свързани със стремежа да събират повече пари - гадно е, ама па го разбирам - след като социалистите и ДПС изпокрадоха държавата, няма как сега да ни е по-евтино.
И също полицейските акции, които пак са дразнещи, ама в следствие на тая "полицейщина" спряха отвличанията. А преди през 2 месеца отвличаха някой и го връщаха нарязан. Това да не е по-хубаво?

Просто няма как да повярвам на тая теза, дето се опитват сега да лансират, че видиш ли - преди беше зле, ама сега направо си ба мамата.... Жалкото е че има немалко хора, дето ги вярват тия глупости, аз затова нямам търпение да дойдат изборите, че да видим нацията толкова тъпа ли е, че да върне БСП и ДПС... Щото още един мандат на тия и държавата ще се разпадне.
 
От: Бат Бойко: Вие що утрепахте дедо ми, що взривявахте църкви...

Като казахте за записите от СРС-та гледам, че според експертизата правена във Франция били х'автентични:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3574271

Странно, че май по продажните ни телевизии не го даваха (поне аз не съм го засякъл). Големи дупедавци станаха тея телевизии. :wink:
 
От: Бат Бойко: Вие що утрепахте дедо ми, що взривявахте църкви...

гангстер, що не пусна другата вест - http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3574071 или и на теб Явор Дачков ти е любимец :)
мантаман, преувеличаваш :) минимумът е 15 евро, не 15 долара ....дори май все още си е 150 евро

Намаляване на прага на безмитният внос до 15 долара
 
Последно редактирано:
От: От: Бат Бойко: Вие що утрепахте дедо ми, що взривявахте църкви...

гангстер, що не пусна другата вест - или и на теб Явор Дачков ти е любимец :)

Айде да не се обиждаме ся, Явор Дачков не мога да го трая просто видях "новинътъ". :)
 
От: Бат Бойко: Вие що утрепахте дедо ми, що взривявахте църкви...

Сега май още превеждат резултатите и тия дни щели да ги пуснат в медиите. Обаче има и друго - тия за да докажат, че има монтаж - те търсят някакви грешки в аудиото. Примерно разлика в някой шум, дето няма как да стане на практика, или нещо честоти там да не съвпадат - такива работи. Тоест недоглеждания на тоя, дето е правил монтажа. Ама ако са налели достатъчно пари и нещата са изпипани - нищо чудно и да не намерят грешки, съответно да кажат, че разговора не е манипулиран. А това е супер тъпо.
Тоест може да докажеш, че нещо е монтаж, ако хванеш, че са сгафили, ама няма как да различиш истински запис от много добре монтиран.
 
От: Бат Бойко: Вие що утрепахте дедо ми, що взривявахте църкви...

Никс Брата на Р.Петков може да е бил не само агент но и много други работи и вероятно е по некадърен от брат си. Но вашата логика е следната щом ББ го е посочил за агент и враг на народа значи трябва да е такъв и да освободи поста. А какво правим тогава с В.Танов шеф на митниците чиито пост е един от най важните в държавата. Значи пак опираме до двойният стандарт на ББ. някои агенти са по агенти от другите.

Ти говориш на изуст без да четеш какво съм писал, погледни пак началото на темата:

Бат Бойко така не става, на думи не вярваме те не хващат декиш а само на дела:

1. Забрана на антибългарската терористична партия БСП(БКП) и противоконституционната ДПС.

2. Приемане на Закон за декомунизация

3. Приемане на Закон за защита на държавата и отнемане имуществото на комунистическите изроди и техните потомства.

Не само на Танов но и Тановица и Цачевица и прочие комунистически дегенерати трябва да се отреже достъпа да институциите на властта
 
От: Бат Бойко: Вие що утрепахте дедо ми, що взривявахте църкви...

Абе Агейнст ти в некоя друга ли държава живееш защото в БГ ги НАЦИОНАЛИЗИРАХА (верно не 500 милиона както искаха, а само 100 милиона)
Относно записите ако въобще имаш съмнения че са истински, повече няма и да коментирам по темата. Ето и няколко факта
Заместника на Танов призна че вторият разговор в който Танов му казва че премиера е наредил да се спре проверката е истински.
Бойко сам каза че му се е обаждал президента за Мишо Бирата
На Танов му трябваше една седмица да каже че записите са фалшиви (и то с половин уста щото явно не обича да лъже)
Къде му е акта на Мишо Бирата след като го хващат да прави бира след като е спряно производството.

Видео запис ли трябва да излезе с нещо подобно та да разберете че от прост пожарникар премиер не може да стане.
 
От: Бат Бойко: Вие що утрепахте дедо ми, що взривявахте църкви...

Рано му е още да си тръгва първо трябва да подаде оставка да викне Кристалина Георгиева да сформира ново правителство да му обърше задника и белким успее да изкара мандата защото в момента наистина няма кой да поеме.
 
От: Бат Бойко: Вие що утрепахте дедо ми, що взривявахте църкви...

от прост пожарникар премиер не може да стане.

Стига простотии бе братче, поляците колко години ги управлява прос бачкатор, сега къде са те, къде сме ние?
И спри да обясняваш колко пречили на бизнеса! Да, пречат му... да мами, да краде ДДС, да не плаща данъци и тн, списъка е безкраен...

И какъв бизнес може да има у село, при положение, че няма бизнесмени! Има само спекуланти, прекупвачи и измамници...
 
Последно редактирано:
От: Бат Бойко: Вие що утрепахте дедо ми, що взривявахте църкви...

От няколко дена ви питам едно и също нещо дайте ми един пример за тези две години за решение на правителството в подкрепа на дребният и средният бизнес и непрекъснато получавам един и същи отговор - А вие що биете негрите

Явно е безсмислено да се спори с дребни гербаджииски душици дето като им свършат доводите в спора анонимно слагат червени репутации.
Аз повече не смятам да пиша в подобни теми докато не видя някакви смислени доводи на тема какво направи правителството за дребният бизнес.
И само за финал ще ви дам една тема за размисъл - през първата година и половина мутрафона през месец беше я при Меркел я при някой друг влиятелен човек от ЕС а сега се сетете кога за последно се е срещал с нея и следете дали скоро ще може да се срещне лично с ЕС политик от такъв калибър, ще си ходят на гости с Берлускони като Гоце как 10 години го канеха само в Русия.
 
От: Бат Бойко: Вие що утрепахте дедо ми, що взривявахте църкви...

Пример: Създаване на ред и наличие на законност. Друго не му трябва на бизнеса. Досега това липсваше! Задушаваше се от обръчи от фирми на Догановци, Царисти и Овчаровци, обиращи де що има държавна поръчка за нещо и не позволяващи дори и трошичка да остане за "случайните", които най-нагло се натискат за чуждото. Тази практика беше, както на държавно, така и на местно ниво. Е вече я няма! Надявам се да не си от съжаляващите!
 
От: Бат Бойко: Вие що утрепахте дедо ми, що взривявахте църкви...

... и не позволяващи дори и трошичка да остане за "случайните", които най-нагло се натискат за чуждото. Тази практика беше, както на държавно, така и на местно ниво. Е вече я няма!!
Напротив, има си я. Спокойно, кораба потъва бавно. Вода ще има за всички.
 
От: Бат Бойко: Вие що утрепахте дедо ми, що взривявахте църкви...

Целта сега е да се убеди обществото, че всички са маскари - което е много лесно. Понеже на БСП и ДПС не им трябва хората да гласуват за тях - те си имат твърдия електорат, който гласува винаги. Достатъчно е само останалите да НЕ гласуват.
И точно така ще стане. Хората ще са се отчаяли от ГЕРБ, заради всичките тия скандали, съответно избирателната активност ще падне много - и тогава твърдия електорат на БСП и ДПС ще е достатъчен да ги върне.
А цяла България ще гледа като гръмната как стана тая работа. И държавата може да я пишем бегала :)
 

Горе