Предлагам: Безплатен бърз хост и домейн за 1 година при поръчка на сайт

Колега, ти покажи нещо преди да плюеш. Явно тука само си мечтаете за респонс под 1s и бълвате лайна и пумия.

Не мисля, че това е плюене. Просто ми стана интересно, защото един път обещавате 100ms, после 200ms, което е много голяма разлика.

Нека да завърша текущите си задачи. Специално за теб ще демонстрирам как Woo с ако ще 1,000,000 продукта да е може да има търсачка 30-150ms. Индексацията е съвсем тривиална. Естествено трябва нещо допълнително. ;)

Става въпрос не за тъп keyword или fuzzy search, а с филтри, фасетно търсене и т.н.

Не мисля, че това е плюене. Просто ми стана интересно, защото един път обещавате 100ms, после 200ms, което е много голяма разлика.

Нека да завърша текущите си задачи. Специално за теб ще демонстрирам как Woo с ако ще 1,000,000 продукта да е може да има търсачка 30-150ms. Индексацията е съвсем тривиална. Естествено трябва нещо допълнително. ;)

Става въпрос не за тъп keyword или fuzzy search, а с филтри, фасетно търсене и т.н.
Аз нищо не обещавам защото не е мое. И споделих наблюдения и написах ДО 200ms; но трябва да се ЧЕТЕ преди да се хейти :cool:
И тези милиони продукти не ме впечатляват докато са подхвърлени теоретично във въздуха:cool: и на практика няма да ме впечатлят защото и аз работя с подобни количества:cool: и постигам същите резултати с къстъм решения :cool:

Аз нищо не обещавам защото не е мое. И споделих наблюдения и написах ДО 200ms; но трябва да се ЧЕТЕ преди да се хейти :cool:
И тези милиони продукти не ме впечатляват докато са подхвърлени теоретично във въздуха:cool: и на практика няма да ме впечатлят защото и аз работя с подобни количества:cool: и постигам същите резултати с къстъм решения :cool:
аз само мога да си представя хостинг за 12 евро на година колко тотал щета трябва да е..... без подръжка

Очевидно много държите да задълбаем в технически детайли :)

Тоя каталог ми е странен. Дори регулярния контент зарежда през уебсокет:
c40f96675723f83d56cb7a5f4c2c86d7.png

(скоростта на зареждане играе много - това горе е измежду най-бавните отговори)

Защо такова архитектурно решение е избрано, мене не ми иде на акъла.
Не виждам бенефит.
Подобно на SPA, но по-куцо понеже товари сървъра излишно.
SEO-то страда (също като при SPA) - Гугъл ботът няма да го чака да зареди обявите.
Вероятно няма да скейлва много добре (сокет конекция за всеки юзър/таб?)

ПП. Версията ми е че Деркон е попаднал на някакъв глупав фреймуърк и е решил да си прави експерименти за спорта.

Очевидно много държите да задълбаем в технически детайли :)

Тоя каталог ми е странен. Дори регулярния контент зарежда през уебсокет:
c40f96675723f83d56cb7a5f4c2c86d7.png

(скоростта на зареждане играе много - това горе е измежду най-бавните отговори)

Защо такова архитектурно решение е избрано, мене не ми иде на акъла.
Не виждам бенефит.
Подобно на SPA, но по-куцо понеже товари сървъра излишно.
SEO-то страда (също като при SPA) - Гугъл ботът няма да го чака да зареди обявите.
Вероятно няма да скейлва много добре (сокет конекция за всеки юзър/таб?)

ПП. Версията ми е че Деркон е попаднал на някакъв глупав фреймуърк и е решил да си прави експерименти за спорта.
@DerkonBG ще те таксувам за двокатски хонорар :)
Колега, хайде пак погледни трафика и не се излагай. Всички страници се зареждат стандартно през https а през вебсокета зарежда “бавните” js с напълно ясни за мен причини и без да бави ботовете на търсачките.
Само аналитичните ботове зареждат вебсокет и това е перфектен начин да отчита реални хора от ботове.
Всички скрапери и ботове на търсачки не изпълняват js което помага за правилни статистики и т.н.
И на 99.99% съм сигурен че това НЕ е готов фреймуърк. Виж само криптирането на js и пак си помисли 🤔

p.s.
@DerkonBG ако иска да отвори тема и там да си изливате хейта и да се излагате

От много години търсещите машини рендират JS, ботовете рядко но Гугъл и компания си рендират.

От много години търсещите машини рендират JS, ботовете рядко но Гугъл и компания си рендират.
Пак четеш през ред. На Дерко js кода се инжектира от вебсокета и търсещите машини НЕ го зареждат.
Хайде малко по сериозно с анализите

Всички страници се зареждат стандартно през https а през вебсокета зарежда “бавните” js с напълно ясни за мен причини и без да бави ботовете на търсачките.
Ама това дето му викаш JS в случая е КОНТЕНТЪТ на сайтя!

Като махнеш контента и ти остава един гол интерфейс. Сигурен съм че е голяма файда търсачката да вижда само няколко заглавия + менютата и дотам :) Здраво ще ранкне.

Ама това дето му викаш JS в случая е КОНТЕНТЪТ на сайтя!

Като махнеш контента и ти остава един гол интерфейс. Сигурен съм че е голяма файда търсачката да вижда само няколко заглавия + менютата и дотам :) Здраво ще ранкне.
Дреме ми на …
Изнервя ме невежеството, но от друга страна е забавно как се излагаш. 🥳

Да обобщим: имаме първоначално много бързо зареждане на малко или много статичен ХТМЛ (базов лейаут + интерфейс) за около 50 мс.
След тва обаче чакаме м/у 70 и 500 мс за съдържанието (обявите).

Това му се вика фейкване на скорост :)
Аз се чувствам скамнат и си искам парите обратно...

btw, Лайтхауза хич не харесва тоя лейаут шифт (от забавеното зареждане на обявите) и яко реже от оценката:
c29a603704982fb44b62f3c93037f1e9.png

Да обобщим: имаме първоначално много бързо зареждане на малко или много статичен ХТМЛ (базов лейаут + интерфейс) за около 50 мс.
След тва обаче чакаме м/у 70 и 500 мс за съдържанието (обявите).

Това му се вика фейкване на скорост :)
Аз се чувствам скамнат и си искам парите обратно...

btw, Лайтхауза хич не харесва тоя лейаут шифт (от забавеното зареждане на обявите) и яко реже от оценката:
c29a603704982fb44b62f3c93037f1e9.png
@DerkonBG да го мисли. За мен по важно е какво вижда потребителя а не някакъв бот. Ако ти се задълбава виж този линк и сподели критиката с нас.

@DerkonBG ако иска да отвори тема и там да си изливате хейта и да се излагате
Това не е хейт, а техническа дискусия.

Дреме ми на …
Изнервя ме невежеството, но от друга страна е забавно как се излагаш. 🥳
Ми аргументирай се и покажи "вежество".
Подозирам че просто нямаш какво повече конкретно да кажеш :)
Това с криенето на контента от търсачките с цел точни статистики да не кажа че е смешна причина... ама да, такава си е.

Искрено ми е интересно какви са бенефитите да мяташ контента през сокета, белким науча нещо ново и се обогатя! :)

@DerkonBG да го мисли. За мен по важно е какво вижда потребителя а не някакъв бот. Ако ти се задълбава виж този линк и сподели критиката с нас.
Това е по-добре - идва си ренднато от сървъра, ама не виждам как ботът ще стигне до тоя УРЛ ако преди това не мине през списъка (който идва със закъснение)?

Скай може и да е прав че Гугъл изчаква JS да зареди контент, ама повечето хора имат съмнения по тоя въпрос...

Това е по-добре - идва си ренднато от сървъра, ама не виждам как ботът ще стигне до тоя УРЛ ако преди това не мине през списъка (който идва със закъснение)?

Скай може и да е прав че Гугъл изчаква JS да зареди контент, ама повечето хора имат съмнения по тоя въпрос...
Уфффф, не искам да съм адвокат, но споделям методите на реализация.
Гугъл да го дyxа, и аз предпочитам реалния потребител да е доволен от бързото зареждане.
За чичо гугъл и другите краулери си има sitemap.xml и ако го бяхте погледнали щеше да спестите няколко байта критика ;)

@DerkonBG отвори една нова тема да дадеш на хората поле за изява 🤣
И дай малко бонус за форумните майстори, може и да ги омилостивиш малко 🥰

Горе