Безплатна реклама на вашия сайт - Опасно За Адсенс !!!

От: Безплатна реклама на вашия сайт !!!

тиреклами.елазе.ком

Айдъне, колко теми ще пуснеш за сайта си? Това, че сменяш домейна през 2 дни не означава, че трябва да пускаш нови и нови теми. А още по-веселото е, че сайта ти го нЕма. Дано поне да си оправил контента (в което искрено се съмнявам).
 
От: Безплатна реклама на вашия сайт !!!

Внимавайте, че банват заради такъв трафик ако имате адсенс!!!!!!!!!!!!


НИКОГА НЕ СЛАГАЙТЕ САЙТ С АДСЕНС В ТАКИВА САЙТОВЕ
 
От: Безплатна реклама на сайта ви !

Приятел, приеми съветите на Fozzy - отговорите му са логични. Преди известно време и аз стартирах подобно на теб, но вникнах в съветите и критиките на колегите, за което съм благодарна.

Ако искаш да пробиеш твърдо в рекламната ниша, първо си купи подходящ домейн - .com, .net или .eu. Оптимизирай го "on page". Развивай сайта, като постваш уникално и интересно за потребителите съдържание - примерно си отвори блог секция специално за статии. Популяризирай в интернет. Привлечи трафик.

Поразходи се в темите на форума - богат е на информативни дискусии. ;)

Успех!
 
От: Безплатна реклама на вашия сайт - Опасно За Адсенс !!!

"Вече можете да си рекламирате сайта ,напълно безплатно ! Mожете да добавите своя реклама , която ще се показва с сайтове със същата тема и език . При регистрация получавате 20т., който може да разпределите в рекламите на сайта ви . Колкото повече точки има 1-на реклама толкова повече пъти ще ви се показва рекламата. "

Още тука ме спечелихте хаха..
Оставете момчето да си направи сайт със страхотно запомнящ се домейн.
Да не говорим за уникалния правопис.
Логото и отгоре знаменцата са перфектни
Страшно таргетиран трафик от Китай за ГРАБО.БГ.. (Все пак китайците искат да си вземат едно купонче за СПА център в Бургас)

А тази страхотна табелка отдолу в дясно (Показвам за неразбралите > http://youads.comeze.com/tmp/65x65.gif) Е толкова привлекателна, че направо изгарям от желание да се регистрирам.

Спечелиха ме като клиент, няма спор! Все пак кой така дава от сърце 20 ТОЧКИ .. уаааааау! Баси якото! :lol:
 

Горе