Linetta
Active Member
От: От: "Бестселър"
Май ще си дойдем на думата.
Понеже не го посочваш ти, ще го направя аз. Ето оригиналното заглавие на книгата: Moan About Men: A Joyful Guide to the Things Men Do That Drive Women Mad
Изводите си ги направи сам - ако разбира се, този път не съм аз тази, която иска прекалено много от теб. Ако е така, извини ме. :roll:
Всяка книга, която още в заглавието си поставя единия пол над другия е боклук и изкривява мисленето на хората, като ги кара да взимат нерационални, и неправилни решения в живота. Българският вариант на тази книга прави точно това - подиграва се с чалгарската психика на нашите "дами", за да им хвърли в очите още едно евтино четиво. Българският вариант на тази книга прави точно това. Целта е да се съберат по пет лева от колкото се може повече малоумници.
Май ще си дойдем на думата.
Понеже не го посочваш ти, ще го направя аз. Ето оригиналното заглавие на книгата: Moan About Men: A Joyful Guide to the Things Men Do That Drive Women Mad
Изводите си ги направи сам - ако разбира се, този път не съм аз тази, която иска прекалено много от теб. Ако е така, извини ме. :roll: