"Бизнес" с кaтми.

Didkou

New Member
Здравейте,нов във форума ви пише.Изчетох доста теми,има много полезна информация,но реших да пиша точно тук.
Та- има ли хора,които са се занимавали или имат познати такива,които се занимават с правенето на катми?Живея в голям град,в района има 2 училища,улицата ни е "главна" за квартала,има две неща за хапване на крак-дюнер и храна за вкъщи,но никъде наблизо даже и в съседните квартали няма бутка за катми/гьозлеми.Та дали може да се разчита на това евентуално за главен доход,големи ли са разходите по поддръжката като цяло (като изключим помещението).Ще се радвам да прочета сериозни мнения.Благодаря предварително!
 
Без да си пробвал не може да кажеш дали ще е печелившо. Съмнявам се тук да има някой с подобен бизнес...
Иначе разходите ти ще са стандартни. Препоръчвам ти да ги разделиш на "възвръщаеми" и невъзвръщаеми. Към първите вкючваш оборудването което ще се опиташ да продадеш ако не потръгне, към вторто включваш наема и другите неща.
Ако невъзвръщаемите са ти по силите - опитай.
До един месец ще си каже.
 
Добра идея наистина. Премисли асортимента, ако трябва посети някой конкурент. И да ги правиш пред очите на клиентите - това много продава. Казвам го като (бивш) клиент на твой "колега".

Защо "бизнес" е в кавички? Не го ли приемаш на сериозно?
 
Не съм запознат с този тип бизнес, но пиши ако започнеш. Вярвам, че на много хора ще им е интересно. Успех!
 
Брат ми имаше бизнес с катми до едно бургаско училище. Ама се провали. Не че е лошо, причината си беше в брат ми.
Хубав бизнес е но като съвет бих ти дал да се огледаш и да го ситуираш до някои бизнес сгради с повече офиси и служители мисля че ще в по -добре.
 

Горе