Бисерите на Бойко

Green Bars

Well-Known Member
Отварям тема да пускаме тук бисерите на бат Бойко.

Ето няколко:

"Нашите колеги от Холандия да знаят, че нашите граници се пазят много по-добре от техните", каза Борисов.

„Какъвто сам си направи живота човек, такъв ще бъде той. Така е направил чичо Пейо, като казал “Дий!” на кобилката. Тя тръгнала и той паднал”

“Питате ме за хляб, питате ме за картофи. Моето семейство, откакто аз се помня – от дете до ден-днешен, картофи не е купувало. Винаги сме си ги садили, копали, гледали и не сме ходили в плод и зеленчук, за да си купим – нито майка ми, нито баща ми, нито баба ми, нито аз. И мога да ви кажа как се садят, ако не знаете.
…И толкова пустеещи земи, всеки може да си насади.”

И най-бесния:

“…Нямало работа? Как да няма? Търсят се овчари! Агнешкото месо и овче така се търсят в цяла Европа. В зеленчукопроизводството. Ама той нямал (работа), защото бил IT-специалист…”


Така че колеги, хващайте гегата и ставайте овчари :D
 
От: Бисерите на Бойко

Бисерите на Бойко - от 2002 до 2011

"Аз не съм човек, който като свърши някаква работа, трябва да се вдига голям шум.”

image.raw
 
От: Бисерите на Бойко

Това най ме радва:)

Между другото, като дойде повиквателната ми, Дянков, чета: „мото-стрелкови войски” и изпаднах в дива радост, казвам: Ето това е, мотори, оттам стреляш, нападаме… А всъщност от всичко това под мото-стрелкови войски разбирай кашик, пехотинец – само тичаш. Возенето е просто да те изкарат на подножието на баира, дотам е возенето. И оттам нататък е само тичане, въобще за мотори не става и въпрос.
 
От: Бисерите на Бойко

От началото на политическата му кариера - http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=&article=132395

И още:
"С една дума, ако ние мобилизираме ресурса, защото хората ги е страх от две неща – едни, които са религиозни, ги е страх от бога, тези, които не са – ги е страх от затвора. Така че ние трябва да направим всичко възможно това да е факт. Каквото искат да говорят – полицейска, едноличен режим, държава – напротив, това е точно това, което хората искат." Стенограма на Министерски съвет, октомври 2010 г.
 
От: Бисерите на Бойко

- А вниманието на останалите, например на журналистите, радва ли ви?

- Не, много ме уморява, защото сама виждате за няколко минути колко журналисти ми искат интервю. В същото време същите тези журналисти, като прочетат мое интервю в друг вестник, започват да твърдят, че съм преекспониран. Ей това ме вбесява - натискът, който ми се оказва и след това - коментарите. Това е илюстрация за неискреност.

Един много добър и верен отговор. Работил съм в медия и знам как е. Ако има лесно "журналистите" ще те "изядат" с дрехите, а на следващия ден - не те познават!
 
От: Бисерите на Бойко

За първи път сега се пропукаха организираните групи и пропяха в арестите или споделиха с нас в арестите и отидоха и посочиха трупове. Ние в момента разкриваме поръчкови убийства. Отиват и показват: "Ей тука в тая ливада има труп, ей тука някъде го копахме". Колегата Цветанов с един багер копае и вади трупове!

той си говори, хората му се смеят 8) (имаше няколко които не се сдържаха)
 
От: Бисерите на Бойко

Мен ме изкефи като говори пред някъв голям немски форум с швабски политици и като почва превежда преводачката онези почват се пукат от смях и като заъврши нещо от сорта ...... шменти капели ..... ей тогава ме разби :D
 
От: Бисерите на Бойко

Ето нещо прясно-прясно (от днес :p)

„Бавим се в този участък и не строим, защото в горичката гнездят пилци. Има няколко щъркела в далечината, но другият трафик не ни пречи. Ние сме изключително коректни с всички еколози. В горната част сме много напред със строителството, а тук до юни да се излюпят и малките щъркелчета, и да почваме този участък”, обясни министър-председателят.

:mrgreen:
 
От: Бисерите на Бойко

Освен това и неговия съвет от днес: Да се кара по-тихо.

"...Така че другите, които карат по този участък, да карат по-тихо, за да не пречат на пиленцата..."
 
От: Бисерите на Бойко

Интересно ми е, нарочно ли го прави или толкова го слуша главата
 
От: Бисерите на Бойко

Интересно ми е, нарочно ли го прави или толкова го слуша главата

според мен има и от двете
понякога едното е повече от другото
 
От: Бисерите на Бойко

Бойко:
"Да ме беше взел Стойчо в ЦСКА да му вкарам дузпата срещу Миньор Перник и нямаше да загубят."
 
От: Бисерите на Бойко

Има си много добра българска поговорка за такива люде: На всяка манджа меродия
 
От: Бисерите на Бойко

"Ако е специалист по рибата, ясно е, че не може да отиде във финансите" :D що пък да не може ? ЦЦ е учител по физическо а сега е в МВР :mrgreen:

"Особено лятно време съм убеден, че ръководството на агенцията много често се командирова не само в Бургас, но и в Созопол най-вероятно, и в Приморско, също така сигурно и в Слънчев бряг – риби много по това време на годината. Така че, ясно. Идеята е добра, изпълнението ще покаже дали хората ще го приемат еднозначно", заявява премиерът.
 
От: Бисерите на Бойко

"Не виждам нищо лошо да се подслушват министри, вицепремиери и шефове на агенции... Министрите трябва да работят така, че все едно са слушани и гледани."
 

Горе