Бразилска скрита камера

От: Бразилска скрита камера

Аз със сигурност щях да се стъписам за няколко сек
но никога не бих използвал шутове! по-скоро след първите 3-4 сек ще се усетя каква е работата

а за тези със шутовете - и при други скрити камери, доста хора правят същото - започват да ритат, удрят и т.н., мисля, че това е защитна реакция и вие НЕ я контролирате и не можете.... - струва ми се, че тези са по-изплашени..

а другите които се отдалечават малко, гледат, премислят видяното и търсят логично обяснение - аз искам да съм от тези.
 
От: От: Бразилска скрита камера

При такива номера,трябва много внимателно да се преценяват хората който се качват в асансьора.
Ако човека е въоръжен и с лабилна психика,тоя майтап може да се превърне в трагедия.
 
От: Бразилска скрита камера

Тук такива мероприятия трябва да себосъщесвяват с медински екип, защото хора с лабилна психика колко искаш, има ги и такива с някой друг предмет, който наостина ще придаде един друг облик на клипчето. Ако ме разбирате на къде бия. Преди няколко дни видях бой на крастовище, от хора засекли се с коли, какво остава за това. :)
 
От: Бразилска скрита камера

Новото клипче с асансьора на ужасите.

[video=youtube;kMFDtqTUEss]http://www.youtube.com/watch?v=kMFDtqTUEss&feature=player_embedded#![/video]
 
От: Бразилска скрита камера

Поведението на хората е изключително неадекватно! Вместо да помогнат на човека да диша, като му махнат тампоните от носа и устата, те само крещят и се опитват да избягат!

Ако това се случи на разумен човек, той първо би оказал първа помощ на "умрелия" като му махне препятствията от дихателните пътища, а после би се обадил на 112 за да пратят линейка и полиция. Не са малко случаите когато при опит да отровят някой само го приспиват и му забавят метаболизма (така че да изглежда умрял), а жертвата на опита за убийство по-късно се свестява.

Имаше един клип, където малко момиче в бяла рокля стои неподвижно в средата на коридор в хотел (това напомня на някакъв филм на ужасите). Една жена се изплаши и вместо да бяга от момичето тръгна право срещу него като озверял бик и щеше да го смачка, ако не се показаха мъж и жена, които застанаха до момичето.
 
От: Бразилска скрита камера

Хаха, дори мъжете се подмокрят :D .

На много малко хора реакцията им ще е да удрят въпросното нещо.
Едва ли сте от тях, просто ви е комфортно да си представяте така нещата.

PS: хепи, повечето хора имат въображение :) .
 
Последно редактирано:
От: Бразилска скрита камера

[video]http://www.vbox7.com/play:7270aeb5dc[/video] Аз мисля, че не е истина, но това можеше да се случи и момиченцето от бразилския клип
 
От: Бразилска скрита камера

Много ясно, че не е истина. В описанието пише, че е пародия, а и в оригинала, който е в YouTube също се казва това. Освен това не е много кадърно направено.

А бразилските клипове също са нагласени. Те са от някакво местно ТВ предаване, което от години прави подобни неща. Там участниците също са актьори. Кой нормален родител ще пусне малко момиченце да прави подобни скрити камери? Няма начин. Всичко е постановка, но добре направена.
 

Горе