Бунак ТВ търси ИДИОТИ бачкащи на ангария като стажанти

От: Re: Бунак ТВ търси ИДИОТИ бачкащи на ангария като стажанти

Телевизиите отдавана изпълняват платени и политически поръчки и репортажи.

Ще се сетите:).Лично аз от няколко години гледам само евроспорт и научно-популярните канали от рода на дискавъри.Някой спомена,че гледал филми...от 90-те години,бълвани от Холивуд на килограм.Другото са спиннати глупости и платени репортажи.Може би само Панорама по канал 1 все още може да ми грабне вниманието за малко:).Водещият там се справя добре.
 
От: Бунак ТВ търси ИДИОТИ бачкащи на ангария като стажанти

гадно и скапано време настана, когато телевизите се опитват да правят народа на маймуни. лошото е, че се получава добре. гледам и не вярвам на ушите си. седя и гледам как някакъв полица-пожарникар се изявява като Бог в скапания парламент, дебела млекодайна крава се кефи и представя скапаната му партия, пародия на Али Баба и 40те разбойника, които крадат ли крадат от българите. И мизерните новинари го представят така, че да е леко хубаво, все пак правителството и те са си партия.

пример за думите ще е вчерашния репортаж, че били много зле железниците ни - по-точно пожара на локомотива. да, голяма ДА - така е. зле са, яко при това. но като са толкова отворени репортери и всезнайковци с цифки около носа, защо не споменаха, че всеки 2-3 месеца БДЖ, кандидатства за евро пари с едни и същи документи с идеята да минат тънката лайсна и да им отпуснат. но от европата отдавна съм им казали, че нама да го направят, защото от много време насам, още като беше държавно учреждение и всичко крадеше от него обилно, не отговаря на стандартите. и така всеки пък едно и също. като няма от къде да се точи вече, само от европа може. хитри са, няма що. инфото е така, защото източника е достоверен. а и като се замислим толкова години нищо и последните (по време на това така "умно" правителство) започнаха да горят яко влакове. те са зле, ясно е. но чак пък да се зачести толкова съмнтелно. и явно това е начина да изпросят пари. това леко са го пропуснали репортерите. но какво се очудвам, този сган е само по поръчковите репортажи. пожелавам мърдок да я затвори тази телевизия, а другите да фалират от липса на рекламудатели. тези които служат на държавата и мафията, което вече май е едно и също. :)
 
От: Бунак ТВ търси ИДИОТИ бачкащи на ангария като стажанти

това леко са го пропуснали репортерите. но какво се очудвам, този сган е само по поръчковите репортажи. пожелавам мърдок да я затвори тази телевизия, а другите да фалират от липса на рекламудатели. тези които служат на държавата и мафията, което вече май е едно и също. :)

Хе, хе Мърдок

Ти още ли вярваш на митовете че аборигенина има нещо общо с БИ ТИ ВИ

Бунак ТВ е Руска Комунистическа телевизия собственост на Красимир Гергов - милиционер от Симеоново, щатен сътрудник на ДС и доказан престъпник.

В този бардак журналисти и репортери няма и никога не е имало освен ако на проститутките и педалите втората специалност не им е журналистиката а втория език руския или сръбския:lol:
 
Да, верно. Имаше нещо такова за смяна на собственика.

Да не говорим за каналните предавания, които са от типа: звънни и познай сбора на числата. Или Ало къщата или друго подобно телесно изходно предаване водено от силиконена заспа с говорни дефекти и умения да изкарва пари от идеалната схема за лъгане, която гениеалните и създатели да измислили, с 2те си мозъчни гънки. И тук държавата мълчи. Но нали стана ясно, че и двете си партнират. Няма за какво друго да си говорим просто.
 
От: Бунак ТВ търси ИДИОТИ бачкащи на ангария като стажанти

А ти в какво вярваш, във всесилната ръка на злия СССР? Казах ти, студената война свърши. Господарите са отвъд океана.

Central European Media Enterprises Ltd. (CME) обяви, че е постигнала споразумение с News Corporation за придобиването на телевизия bTV. Компанията купува българския телевизионен канал bTV, както и bTV Cinema, bTV Comedy и 74% от радио-комппанията C.J. OOD, която управлява няколко радиостанции (the bTV Group). Общата сума за сделката е 400 милиона долара.
 
От: Бунак ТВ търси ИДИОТИ бачкащи на ангария като стажанти

А ти в какво вярваш, във всесилната ръка на злия СССР? Казах ти, студената война свърши. Господарите са отвъд океана.

Студената война свършила, боже колко си заблуден:(

Аз вярвам единствено и само на собствените си очи, уши и контролиращата ги централна нервна и мозъчна система
 
От: Бунак ТВ търси ИДИОТИ бачкащи на ангария като стажанти

Значи според теб Роналд Лаудер, председателят на световния ционистки конгрес, лъже че е купил БТВ? Не вярваш на хиляди сериозни източници, като Ройтерс, а вярваш на някаква неграмотно написана статия в полужълт електронен вестник. По-добре си вземи направление от джипито и отивай на УНГ и невролог ;)
 
От: Бунак ТВ търси ИДИОТИ бачкащи на ангария като стажанти

Кой се води че държи марката не е важно, важното е кой стои реално зад нея

То и ШЕЛ си има собственици но в България зад нея стои ловешката сръбска комунистическа мутра Гриша Ганчев
 
От: Бунак ТВ търси ИДИОТИ бачкащи на ангария като стажанти

Редрум,захрани Дефектирания с твоите няколко мнения.Сега му даваш повод да охейти 20-на теми.Трябва да черпиш целия форум по една бира сега за да успеем да преглътнем някак си предстоящия славяно-комунистически-путино-медведведевски-бараковски СПАМ:lol:
 
От: Бунак ТВ търси ИДИОТИ бачкащи на ангария като стажанти

Ще черпя, нали ми плащат братушките :D :D :D
 
никс малко по меко :) да не прекаляваме има точка две от правилата...

иначе мисля че те дразнят нарочно в момента и гледат сейр вместо да си работят по сайтовете и ти да си работиш по сайтовете ама всеки си знае
 
От: Бунак ТВ търси ИДИОТИ бачкащи на ангария като стажанти

Волен осъди Слави Трифонов

Дългия лъгал от екрана на bTV, ще плаща 45 бона

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров осъди Слави Трифонов.

Софийският градски съд реши водещият да плати на лидера на Сидеров 45 хил. лв. Присъдата е за клевета и две обиди към националиста, изречени от Дългия в предаването му "Шоуто на Слави" - на 23 и 27 юни 2005 г., пише в. "Атака".

Трифонов дължи и лихва, която се трупа от тези две дати до окончателното изплащане, както и трябва да плати и разноските по делото - 479 лв., решиха още магистратите.

Дългия е осъден, защото е изрекъл неверни и обидни твърдения от екрана на bTV.

...............................

Закривай, продавай и обратно на къра в Учиндол и Правец:mrgreen:
 
От: Бунак ТВ търси ИДИОТИ бачкащи на ангария като стажанти

Само така. Никога не съм харесвал Дългия, а иначе ... "циганите на сапун".
 
От: Бунак ТВ търси ИДИОТИ бачкащи на ангария като стажанти

В тоя ред на мисли
thumb_Georgi%20Gelemenov.jpg

Отец Георги Гелеменов , доста по млад от клипа си го спомням аз.
Много преди да се зароди днешната партия "Атака" , имам някъде негова визитка ... беше кандидат за кмет на София преди доста годинки ...
ходеше облечен като Кастро, катинарче (все пак е отче) кобинки и камофлажни дрехи ..кобур с пистолет ... и с какво см го запомнил ... един надпис на една ограда:
- "от всяко едно циганче по едно сапунче, за икономия на матеряла - от едно циганче едно кашонче сапунчета"

[video=youtube;u4MjSGNyspc]http://www.youtube.com/watch?v=u4MjSGNyspc[/video]

Е този човек беше националист , на визитката му пишеше движение "Атака" ... Волен е неква пародия, от една страна взима 4 % от избирателите, от друга подхранва хора да гласуват в опозиция на неговите виждания - припомнете си предишните президентски ибори ..

:twisted:
 
Тия от БТВ са си кретени и не само Шоуто на Слави е поредната тъпня (особедно последно време) в ефира им, но и като гледам какви тъпи сериали купуват и смотани предавания правят. Не знам що за малоумни рекламодатели имаме в нашата родна държавица, но явно всеки е свикнал да дава пари за глупости. Аз лично не бих рекламирал в телевизии със съмнителни субекти, платени репортажи и корумпирани предавания и журналисти. Но нека задружно пожелаем успех на бизнесите им и да стискаме палци да ги има и след време. :)
 
От: Бунак ТВ търси ИДИОТИ бачкащи на ангария като стажанти

Бунак тв може и да не фалира толкова скоро колкото ми се иска за съжаление.

Иван Костов превзе bTV!

Бившият премиер Иван Костов превзе най-гледаната частна телевизия в България. "ШОУ" научи, че съпругът на дъщеря му Яна - Алесандро Мерлини, е шеф в продуцентската компания MediaPro Entertainment в България.

Фирмата осигурява продукцията за най-гледаните публицистични и развлекателни предавания на bTV, което й предоставя възможности за влияние върху редакционната им политика.

Честото и натрапчиво гостуване на лидера на ДСБ Иван Костов в bTV вече има обяснение, след като стана ясно, че мъжът на по-малката му дъщеря е финансов директор на MediaPro Entertainment.

Отличните отношения между Костов и миноритарния собственик на медията Красимир Гергов датират от времето, когато bTV получи национален ефирен лиценз от правителството на СДС. Сега връзките между експремиера и медийния магнат стават още по-силни, след като роднина на Командира е в ръководния екип на телевизията.

Някои от най-известните проекти, които MediaPro Entertainment е реализирала, са Survivor, Music Idol, Dancing Stars, „Размяна на съпруги”, сериалът „Тя и той”. В момента фирмата осигурява продукцията на един от най-нашумелите праймтаймови формати Lord of the Chefs, както и на други актуални предавания като „bTV Новините”, „Шоуто на Слави”, „Комиците”, „Нека говорят с Росен Петров”, „Модерно”, „Код: Криминално”, „Хрътките”.

..................

Драгалевски мангал Гаргамел агент на руското ГРУ се намеси за да спаси отрочето си, нали той хариза Би Ти Ви на ченгето от Симеоново Красимир Гергов, не може да остави славянския си комунистически бардак незнайно защо наречен телевизия да умре

Кой е той, взето от друг форум

МАНГАЛ-КРАДЕЦ,ЗАВЪРШИЛ В МОСКВА ИКОНОМИКА НА СОЦИАЛИзъмЪ,ЖЕНЕН ЗА ЧЕРВЕНА ПАРТИЙНА СЕКРЕТАРКА ,УЧАСТВАЛ НА КРЪГЛАТА МАСА И ПОДПИСАЛ ДОКУМЕНТА ИЗВЕСТЕН КАТО РАН-ЪТ,УЗАКОНЯВАЩ УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ,ПОДАРИЛ НА РУСНАЦИТЕ НЕФТОХИМ ЗА ПАРИ ПОД МАСАТА ........
 
Последно редактирано:
От: Бунак ТВ търси ИДИОТИ бачкащи на ангария като стажанти

Аз от край време по телевизията гледам предимно дискавъри и нешънъл. Предаванията са 1000 пъти по-интересни от тея по нашите телевизии, а и вече повечето са узвучени на български.

Защо да гледам филм от 90-та година, който са го давали вече 100 пъти по същата телевизия, като мога да си сваля някой нов от 2011, който не съм гледал?
По новините се върти едно и също. Питаха Борисов 1000 пъти дали ще се кандидатира за президент и той всеки път им отговаряше, че няма, и на следващата емисия пак - "Ще се кандидатира ли премиера Борисов за президент..." Колко дебилен трябва да си, че да продължаваш да задаваш въпрос, на който вече е отговорено 1000 пъти?

Постоянно в предаванията питат кога България щяла да се оправи и в следващия момент пускат турските сериали с Ферхундето и Айшето. Е как братче ще се оправи като навсякъде по телевизията въртят чалга и турски сериали?

Наскоро влизам в замунда и търся едно предаване, което го пускат по дискавъри, казва се двойно оцеляване (Dual survival), като се надявам, че ще го има и узвучено на български. Резултати - 0. За сметка на това листопад, косопад и другите цигании ги има на всяка страница...
Прост народ сме си и прост ще си останем, поне за следващите 10 години.
 
Последно редактирано:

Горе