Бъг с AMP версия на сайт с Newspapertheme

KaterinaK

Member
Преди дни активирах AMP версията нa сайта и ми изчезна досегашата мобилна, изобщо не мога нищо да направя, а сайтът е много неприятен на AMP, в настройките на темата имам mobile + amp вариант, в който да ми имплементира темата, но до там, нито home менюто е същото като на десктоп, нито е както трябва. Пробвах да създам нова mobile page, пробваг какво ли не. Моля ви, дайте съвет. С tagdiv composer съм на Newspaper theme.
 
AMP отпадна като фактор за класиране.
Наскоро.
 
Разкарай го това извращение.....
Това стана модерно за малко, много ми го хвалеха и вярваха, че с него ще станат чудеса. Аз още тогава бях скептичен.

@KaterinaK , къде си го нанесъл, че не може. Връщай бекъп. :)
 
AMP НИКОГА НЕ Е БИЛО ФАКТОР ЗА КЛАСИРАНЕ.

АМА НИКОГА.
Бяха слухове по-скоро. Аз не виждах в серпа зависимост, освен, че имаха една иконка, синя светкавичка, която може да е била причина за малко увеличение в ctr-а. Не знам какво им станаха на всички тогава, че го интегрираха така на сляпо. Всъщност, някой, който го е интегрирал, да сподели някакви ползи, които му е донесло.
 
Ами ако си малък сайт - ползите са малки.

Ако си голям сайт... е тук вече има игра.
 
Здравей, AMP въобще не го използвайте, ще ти споделя защо отпадна и въобще не трябва да се използва, имаме наш клиент със изключително голям блог и месечно има над 2 милиона посетители, повече от тях не знаят английски език и превеждат, след слагане на AMP преводача не работи на браузърите под мобилен и хрома отказва да превежда, 40% спадна трафика на сайта и имаше куп имейли да се махне и клиента нямаше избор, мислете преди да слагате нещо ново дали работи.

Поздрави,
Станимир И
 
Здравей, AMP въобще не го използвайте, ще ти споделя защо отпадна и въобще не трябва да се използва, имаме наш клиент със изключително голям блог и месечно има над 2 милиона посетители :hankey: , повече от тях не знаят английски език и превеждат, след слагане на AMP преводача не работи на браузърите под мобилен и хрома отказва да превежда, 40% спадна трафика на сайта и имаше куп имейли да се махне и клиента нямаше избор, мислете преди да слагате нещо ново дали работи.

Поздрави,
Станимир И
Друга работа освен да обикаляш темите и да разправяш истории от 1001 нощ нямаш ли?
 
  • Like
Реакции: Sky
Пише достатъчно из интернета по въпроса - не знам що всеки си оставя мързеливото мнение за АМП.

По темата: Newspaper има официален съпорт и случаят е идеален да се потърси помощ оттам.
 

Горе