България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

От: България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

Австрийците се имат за нещо повече от германците, апък македонците са нешо оше повелико
 
От: От: България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

А какъв е според теб? Това, че има държава Австрия, не значи че хората населяващи я са от австрийски етнически произход (такъв просто не съществува). Просто има повече от една немски държави, едната е Австрия, другата Германия. Отчасти и Швейцария. Сериозно бъркаш гражданство и етническа принадлежност, а си тръгнал да спориш за сериозни теми. Какво друго да ти кажа?

Ето един тъп цитат от уики и приключваме със спама тука:

Колкото и да се напъваш да прокараш тая опорна точка, както и твоите съмишленици от АТАКА и БСП също се напъват. Да разграничиш Русия от СССР, просто няма да мине. Мислещите хора в България, за съжаление са по-малко от празноглавците. Вашата цел е същата, като на партизаните преди време, обичате си много Русия ама не искате да ходите там, а искате тя да дойте в България. Ама вместо да обирате мандри, бълвате по форуми и фейсбуци и защото хората малко или много имат негативно отношение към комунизма, сега се опитвате да разграничате Русия от СССР и да играете с картата на освободителката.Така се привличат нови поддръжници и играят на много фронтове. Класическите комунисти са си при тях без колебания, Социалистите в лицето на БСП също, Новите социалисти АБВ също. Взимат част от националистите чрез АТАКА и сега искат да привлекат и неутралните, като разграничат Русия от СССР и използват коза с освободителката.
 
От: България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

Забавното е, че днешните русофоби и либерали са наследниците на комунистите, точно колкото Путин :lol: Ако мислещите хора в България са хора като теб, Боже опази. Елементарни неща не знаеш и си се натъпкал с партийни лафове, нещо типично за комсомола едно време. Аз обичам само България, но това не ми пречи да съм обективен. Обективността ми пречи да заклеймявам цял един народ за нещо, за което той няма никаква вина, а дори е най-голямата му жертва. Така че, точно това трябва да се научат българите - да са преди всичко българофили, а не едното надупване да го заменят с друго. Айде, жив и здрав да си, и пак ти казвам - чети, пък може да стане човек от тебе.
 
От: България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

Истината боли, многото съвпадения водят към закономерност. :) Левски се е борил за модерна България, равна на другите Европейски народи, пътия е начертан още от тогава. Да сравняваш колонизирането ни, от СССР с членството ни в ЕС, говори предостатъчно за това ти колко си мислещ. :)

п.с. Нито съм русофоб, нито съм либерал, измисли нещо друго. :)
 
От: България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

Да, така е - боли. ЕС напомня на СССР по много неща и това не го твърдя аз, а известни руски дисиденти, като Владимир Буковски. Та хора, като него, репресирани от болшевишкия режим, със сигурност много по-добре от теб знаят какво е комунизъм. И моля те, не намесвай Апостола. Той се бори и умря за България, а не за това България да изгуби суверенитета си и да стане маша на едни или други. А до това какъв си, ами такъв си, дори и да не го осъзнаваш.
Бяхме предадени от Запада

Странно е, че на Запад имаше дискусия за нацисткия режим, а нямаше никаква широка дискусия за комунистическия режим. Може би Западна Европа и САЩ не са толкова чувствителни към щетите, причинени от комунизма, колкото към разрушителните черти на нацизма. Защо?

Западният политически елит никога не е искал такава дискусия (и дори активно я е потискал), защото неговото собствено поведение през целия 20 век в действителност помaгаше на укрепването и разпространяването на комунистическата диктатура. Не само много публични фигури на Запад тайно се включиха в сътрудничеството с Москва, а, по-важното, почти половината от тях – западните леви – симпатизираха на крайната цел на комунизма (докато не бяха съгласни с методите му). Поради тази причина те не искаха комунизмът да бъде победен (или свален), те просто искаха малко да го променят, да го “смекчат”. Те искаха “социализъм с човешко лице”, както го наричат.

Сега, левите са доминиращата сила тук, на Запад. Тогава как да искаме от тях да осъдят нещо, от което в действителност се възхищават?

[video=youtube;dtsh8Zp5gdQ]https://www.youtube.com/watch?v=dtsh8Zp5gdQ[/video]
 
От: България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

Никой не е казал че ЕС е перфектен.Но имаме възможност да си избираме, както собствения, така и евро парламента.Ми те и Гърция много се напъваха, че ще се махнат, никой не ги спира защо не се махнаха.Шотландия остана във Великобритания само за да не излезнат от ЕС.Идеята на ЕС е да има силна европа, конкурентна на САЩ и Русия, на която да не и извиват ръцете, а обратното.Кога в историята се е случвало, европейски държави да налагат санкции на Русия?.Хващат всяка държава по отделно и я заплашват, я че че спрат газа, я че ще спрат петрола, я че ще влезнат с танковете, като в Украйна.Ама когато всички са обединени, нито икономически нито военно могат да извиват ръцете.Целта на ЕС е и да има облекчен режим на търговия между страните членки, географски и културно сме близки съвсем нормално е да работим заедно.И най-важно, който иска може винаги да се махне.Няма държава майка, която да завзема държави и да налага влияние има общо решение на всички държави да се обединят икономически, като всяка държава запазва сувернитета си.

Все пак и двете са съюзи, нормално е да има някъкви прилики, но да казваш, че са едно и също нещо, е кумично, да не кажа по-остра дума. :)
 
От: България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

ЕС е създаден с една мисъл, превърнал се е в бюрократична свърхдържава, подобна на СССР - има президент, конституция, една валута и прочее. Я кажи, президентът на ЕС, кой го избира?
 
От: България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

Както казах, свободен си да напуснеш, не те чакат с калашници на границата. Както си и свободен да си изразиш мението, било то и против ЕС, което няма да те вкара в затвора или убие. България е избрала тоя път, и не виждам кое точно не му харесваш, пак казвам не е перфектен, ама до сега, каквото ние сме си направили ЕС не може да ни го направи. Следователно единствено плюсове може да има.
 
От: България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

Ще напусна, ако родината ми напусне. Никой не е питал нас - българите, дали искаме в тоя съюз. Едно време не успяха да ни направят република от СССР, сега ни направиха република от ЕС. България не е избрала своя път, щеше да е, ако имаше демократично всенародно допитване. Не си спомням да е имало такова.
 
От: България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

1997 когато 2.5 милиона гласуваха за СДС те за какво гласуваха? 2001 1.5 милиона за НДСВ за какво гласуваха? Нали това искаха и партиите и тея които гласуваха ЕС НАТО и тн.Ако някой не са разбрали за какво гласуват си е техен проблем.


п.с. Е как не успяха, 45 години какви бяхме?
 
От: България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

Не са гласували да ставаме еурогуберния. Гласуваха за по-добро бъдеще. Бяха излъгани.
 
От: България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

И с какво точно ни върна назад ЕС, с какво ни ощети и ни ограби. Това че наще управници са боклуци, какво ни е воновен ЕС не разбирам?
 
От: България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

Европолитиците са в партия с нашия елит, приемат го и работят с него, въпреки че той се е доказал какъв е. България изгуби суверенитета си, нещо което дори комунистите не бяха постигнали в такава степен. Сега не можеш да пръднеш без разрешение от ЕС.
 
От: България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

Е как, аз си пърдя където си поискам :D Европа работи, с материала който ние й даваме, за което сме виноени ние, а не те. Те няма да ни свършат нашата работа. Това, че имаме слаби политици, не значи че имаме нужда от разрешение или сме си изгубили суверенитета. България стига да има кураж и аргументи, може да наложи вето на ЕС и на НАТО. Стига си приписвал наще лайна на ЕС.

п.с. И не знам как може още да го сравняваш с комунизма, да сравняваш неща с трепане по границите и затвори за различно мение, трабва да си бая зле.
 
От: България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

И на Запад можеш да влезеш в затвора за различно мнение, дори за пост в туитър ;)
 
От: България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

Един път вече ти отговориха на тая опорна точка, колко още ще я повтаряш? :)
Опорни точки имаш ти, аз мога да ти дам примери когато в "демократичния" свят се случва да отидеш в панделата или поне да те арестуват, защото си изразил мнение или пък си разказал някой виц/направил си си шега. Скоро арестуваха един 8 годишен във Франция, щото бил подкрепял терористи :lol: По какво се различава това от комунистическата цензура? Пиши бе, пиши в гугъл - police arrest twitter post, да видиш колко новини ще ти излязат.
 
От: България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

Да ме извинява blackout8, че го цитирам но работата е много забуксувала. :) Чесно ли ми даваш тоя пример с това дете? Не е дори смешно вече, трагично става.

Искаш ли ти изредя една дузина жестоки антимейнстрийм Хамерикански медии с огромни маси от последователи, медии които редовно вадят кирливи ризи - до сега нито са спрени, нито са затрити, нито ще могат и да ги спрат. Ей така за спорта ако Alex Jones с infowars-a беше в Русия, щеше да е аут още при регистрация във Вконтакте или руският еквивалент на ютюб

ПП Най обичам лафовете уволняват или вкарват в затвора всеки служен съдия с IQ над 80 ще спечели делото и ще докара една камара обезщетение на клиента си ...

..свобода на словото не е равно на свободия, трябва да носиш отговорност за словата си. За простите думи свобода или смърт, са загивали десетки хиляди думи - свободен си да ги изречеш, но от там насетне идва реалността, която придава стойност на словата ти.

п.с. Сверявайте си опорните точки с колегите, защото във всяка тема едно и също почва да се пише.
 
От: От: България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

Опорни точки имаш ти, аз мога да ти дам примери когато в "демократичния" свят се случва да отидеш в панделата или поне да те арестуват, защото си изразил мнение или пък си разказал някой виц/направил си си шега. Скоро арестуваха един 8 годишен във Франция, щото бил подкрепял терористи :lol: По какво се различава това от комунистическата цензура? Пиши бе, пиши в гугъл - police arrest twitter post, да видиш колко новини ще ти излязат.

Викаш къде къде по-добре демократична България дето рецедивисти тепят с брадви и мотики и си обикалят спокойно...
 
От: От: България - самоизяждащата се държава! 1 работи, а 6 ядат!

Викаш къде къде по-добре демократична България дето рецедивисти тепят с брадви и мотики и си обикалят спокойно...
Викаш, тия неща не се случват у Европата, а? Да ти покажа ли снимки на изнасилени и убити от африканци европейки?

Стил Фрий, тия алабализми са лесно оборими. Пак ти казах, опорни точки имаш ти, аз боравя с факти. Мога да ти дам десетки примери за арести и съдебно преследване за абсолютни глупости, като пост ебавка в туитър. Оставям настрана обществения натиск, който упражняват знайни и незнайни организации, който стига до такива екстремности, че хората си налагат брутална автоцензура, защото в противен случай биват смазвани и маргинализирани. Ако за теб това е нормално, значи си завършен комуноид. Да не говорим за това, че в Германия, разни историци влизат в затвора, защото нямат право да се съмняват и изследват различна версия от официалната история.

Общо взето, свободен е този, който не подлага на съмнение нищо и си живее - т.е. биороботите. Че то и през комунизма/социализма беше така, може би и за това на много хора им липсва :wink:
 

Горе