Българска блог директория

penev75

Member
Търсих българска директория за блогове, но не можах да намеря. Реших да направя такава. Ето какво се получи - Българска блог директория
Плановете ми са ако има интерес директорията да получи самостоятелен домейн.
В момента изпращането на линкове вече е разрешено, но тъй като все още се работи по директорията е възможно да има сривове от време на време. Имам и доста да превеждам, но всичко с времето си.

Публикуването на линк е абсолютно безплатно, като не се слага nofollow атрибут и за сега не е необходима реципрочна връзка.

Всички препоръки и насоки са добре дошли.
 
От: Българска блог директория

сложия на домеин така ще си по обвързан с проекта и няма д да го изоствиш след време както стана с другите две артикъл директории на събдомеин са кажи речи изоставени www.articlebg.com си работи ...
 
От: Българска блог директория

Поздравления, с много добро начинание си се захванал. Визията на сайта е чудесна.
Бих те посъветвал да добавиш още категории като Хоби, Развлечения, Други ... Иначе твърдо подкрепям идеята за самостоятелност на отделен домейн, така сайтът ще е по-авторитетен и наиситна ще си по-ангажиран да го развиваш. Успех!
 
От: Българска блог директория

Мастер - благодаря ти за адреса. Не го знаех. Моята концепция е малко по различна. Ще видим какво ще се получи накрая.

Сега започвам търсене на подходящо име за отделен домейн.
 
От: Българска блог директория

Много готино домейнче си избрал. Аз бих те посъветвал да оставиш статиите. Може да напишеш няколко за пълнеж - да не е съвсем празен този раздел и когато почне голямата посещаемост хората като влязат и видят за какво става въпрос от вече публикуваните статии може и те да решат да публикуват някоя. Пък ако за 3-6 месеца няма нито една потребителска статия публикувана може и да ги махнеш :) Давай напред.
 
От: Българска блог директория

Ето, че вече успях да прехвърля всичко на новият домейн. Българската директория за блогове вече стартира. Всички предложения и коментари са относно тази директория са добре дошли.

Който желае може да ме подкрепи и в SVEJO.NET http://svejo.net/home/link_summary/40601
 
От: Българска блог директория

Имаш един глас от мен :)

Забелязах на страницата "Предложи категория" има някакъв проблем с енкодинга, а също така в началото на страницата излиза част от кода.
 
От: Българска блог директория

Едно и от мен. Новината е нещо интересно и важно за интернета в БГ. Не е поредната простотия в Свежо от сорта на: "Днес кученцето ми не си зари фекала". :)

Упсехи и дано стане най-голямата в Бг. Лично ти го пожелавам.
 
От: Българска блог директория

Добра работа си свършил.Ударих едно рамо и аз в свежото!
 
От: Българска блог директория

И както може да се очаква в повечето случаи колеги , мислим паралелно : :) :) :)

http://blogovete.com
 

Горе