Продава се: Български език за Opencart 2.0

От: От: От: Български език за Opencart 2.0

Здрасти
Добре дошъл г-н. Анастасов
Съжалявам че сте останали с такова впечатление. Извинявам се и на тези които съм подвел ....
Обаче смея да твърдя че моя модул е първия който има тази функция. Няма нищо лошо колегите след като са го видели да са доработели техните и да са включили тази полезна функционалност.
Знам че на сайта на опенкарт е пълно с подобни модули но аз не съм ги видял , нали си ползвам само моя превод.
Г-н. Анастасов смея да Ви уверя че аз винаги съм бил честен и смятам и за напред да продължа все така.
Ако си направите труда да прочетете някои от моите теми и постове тук из форума, вярвам също ще стигнете до същото заключение.

Желая Ви приятно и ползотворно преживяване във форума

PS/ Много мразя да ме наричат Станчо

Станчо, малко си преекспонирал нещата, чак пък само твоя превод да прави такива фокуси, подвеждаш хората! Може ли линк към демо да сайта с превода, че нещо не се отваря.
На сайта на опенкарт е пълно с подобни!

Поздрави и бъди честен!
 
От: Български език за Opencart 2.0

Здрасти, СТАН
Готов ли е превода за опънкарт 2.2.0.0?
Поздрави!
 
От: Български език за Opencart 2.0

Ако имаш инсталация и искаш да пробваш превода ми пиши на скайпа

Здрасти, СТАН
Готов ли е превода за опънкарт 2.2.0.0?
Поздрави!
 
Re: От: Български език за Opencart 2.0

Иначе си много далече от истината, първо не съм пускал линк към мой продукт, за да си правя реклама, второ въобще не страдам от продажби, дори и да ти е чудно, а за това колко пъти се е случвало през годините да го крадат тарикати само аз си знам, така че не ми излизай с "защо след 5 години", ако утре се появи твоето модулче още 3 пъти, а знаеш че е твой труд, който се препродава какво ще направиш? Няма ли да ревеш насам натам да те чуят? В случая разбрах, приех нещата и стигнах до извода, че е време да си помагаме, а не да търсим под вола теле. Друг много интересен факт е, че стан продава превода 10 лв, докато аз съм по-алчен и си го давам 10 долара, така че и тука няма заплаха за това да крада продажби на някой. Имам още много да ти напиша, ама ще го приемеш като заяждане, а не е така. И те моля най-учтиво да спреш да ме обиждаш директно, аз не го правя нито с теб нито със Стан.
Значи, ако няма доказателства за казаното, направо се модерираме, щото е голямо мазане в темата. Така, че айде поне да не се намираме на приказка тук. Ще очакваме и доказателства. Успехи.
 
От: Български език за Opencart 2.0

Здравейте, дали има наличен превод за 2.2.0.0 ?
И ме инетересува тези езикови пакети за клиентската част само класическата OpenCart тема ли превеждат или и друга - свалена допълнително?
 

Горе