Бюджет 2026 - Повишаване на данък дивидент, вдигане на осигуровките и куп други "благини"

По-скоро клоним към сценария от Непал.

Точно натам клоните - и двете постановки са спонсорирани от Сорос, а вие пак не разбирате, че ви използват най-грозно. ПеДе-тата утре пак ще се гушнат с буци и ще се друсат в скута на шиши в името на украйна, латвия или Буркина Фасо и против президента, патриарха и управителя на историческия музей.

Алоу, феновете на соево лате - клатят ви, ама май ви харесва.

п.с. Дефиниция за лудост: да повтаряш многократно едно и също действие, очаквайки различен резултат.

Няма как да искате едновременно еврозона и читав бюджет. Тепърва ще виете на умряло, ама лошото е, че ще страдаме и ние.

Точно натам клоните - и двете постановки са спонсорирани от Сорос, а вие пак не разбирате, че ви използват най-грозно. ПеДе-тата утре пак ще се гушнат с буци и ще се друсат в скута на шиши в името на украйна, латвия или Буркина Фасо и против президента, патриарха и управителя на историческия музей.

Алоу, феновете на соево лате - клатят ви, ама май ви харесва.

п.с. Дефиниция за лудост: да повтаряш многократно едно и също действие, очаквайки различен резултат.

Няма как да искате едновременно еврозона и читав бюджет. Тепърва ще виете на умряло, ама лошото е, че ще страдаме и ние.
Да. Има ли тук Сорос с нас в стаята? :)

Седи си на дивана и чакай нещата сами да се оправят. Тъпи сте на гъз. Само философия чуваме от такива като теб, пълни нули в живота.

Абе ако искат да вдигат, няма проблеми, то скоро всичко ще стане скъпо, въпросът тук е, че ще отидат в корумпетата, това дразни народа, не, че му повишават парите. Да, и това е, но не сте хванали идеята такива като вас.

Страдайте някъде извън еврозоната. ;) Куфара и знам накъде ви влече. ;)

В Латвия е било така първите 3 години, вдигане, малко стегнация, кротко и след това всичко е дошло по план. Мен прехода не ме притеснява, притеснявам се, че нашите мутри ще го водят. Там ще загазим.

Манди, не че нещо, но такива като теб малко им идват повече конспиративната психология. Отделно КАКВО точно очакваш от народа. Да е ок с всичко? Все някъде великите планове на Сорос съвпадат с тези на народа. И с тази на Дракула, и други такива ...

Да. Има ли тук Сорос с нас в стаята? :)

Седи си на дивана и чакай нещата сами да се оправят. Тъпи сте на гъз. Само философия чуваме от такива като теб, пълни нули в живота.

Абе ако искат да вдигат, няма проблеми, то скоро всичко ще стане скъпо, въпросът тук е, че ще отидат в корумпетата, това дразни народа, не, че му повишават парите. Да, и това е, но не сте хванали идеята такива като вас.

В Латвия е било така първите 3 години, вдигане, малко стегнация, кротко и след това всичко е дошло по план. Мен прехода не ме притеснява, притеснявам се, че нашите мутри ще го водят. Там ще загазим.
В Латвия е още пълен мармалад и няма да има оправия скоро. Имам толкова много колеги латвийци един не е доволен от еврото и това, че са в лайняния ес...

А тук фабулата беше: Ще направим българите богати след Нова година - Киро и Асеня...

Тя еврозоната всъщност щяла да се мести на изток.
Поне германците много ги тегли натам... носталгия ли е, наследствена памет ли, кво е не знам :rolleyes:

А може просто да им е студено и да са чули че там има газ и дърва в изобилие. Все пак голямо мръзнене браха дедите им там преди 80 години, чак внуците им още не могат да се стоплят, горките 🥶

Горе