Бюджет 2026 - Повишаване на данък дивидент, вдигане на осигуровките и куп други "благини"

Осъава проблема само, че сега билета Враца-София е 12 лв отиване и връщане. В Англия за същото разстояние е 150 паунда и стига до 450 в пикови часове в понеделник и петък. Тук цените зависят от деня и часа.
Много маймунки на бенефити са на клона мой :) Работи да плащаш данъци и скъпи цени 🤫 ;)

А бе нали Шишкото беше новият спасител, новият Левски, Месията, където прави Магазини за хората, бори се с корупцията, осигурява пари за всички в нужда...

Що розовите протестират пред централата на главното Д, веят се знамена на БФС, мятат се бомбички, журналята в паника...

Ами къде е бащицата Б. Б, къде са СлавиТрифоновците, къде са БСП, там що не се протестира?

Или ще се изринат всички коври, или всичко е безсмислено. Нови избори ще са същия батак, даже Момчето с Лафката може и втори да се окаже :)

Ай лягайте си, че полицаите са дърти и ТЕЛК-аджии, не им разваляйте рахатлъка 😎

Осъава проблема само, че сега билета Враца-София е 12 лв отиване и връщане. В Англия за същото разстояние е 150 паунда и стига до 450 в пикови часове в понеделник и петък. Тук цените зависят от деня и часа.
Тук, ако ще се ползва често, смятам, че има някакви месечни или годишни абонаменти.

Не става ден за ден и да се надяваш, че ще оцелиш.

В Ирландия имаше такава опция, както и в Шотландия, мисля, че не е по-различно и тук. Отделно влаковете им са топ. Виждал съм как от Дъндолк до Дъблин една мацка си написа презентацията, за час. :) В нашето БДЖ ще е лудо, ако не ти паднат зъбите, но електричките между София и Перник се ядват. ;)

забелязах узбеки, бачкатори в квартално заведение, да са ви честити благинките по софия...

забелязах узбеки, бачкатори в квартално заведение, да са ви честити благинките по софия...
Заеби узбеките, глей главното Д какви орки извади 😂😂😂

Да, както казваше един приятел: Истински мангал.

Те дори не знаеха за какво да там. Едно малко цигане ме изпълни много даже. :)
Много се смях с тия неандерталци 😂😂😂

Намерих го пича:

Много се смях с тия неандерталци 😂😂😂
Да. Рязко ми се прииска да върнат пак за преразглеждане на идеята за гласуването само при средно образование. :)

Н
Намерих го пича:

Да. Рязко ми се прииска да върнат пак за преразглеждане на идеята за гласуването само при средно образование. :)
Не, едно друго. Като го намеря ще пусна.

Цирка продължава - Желядков подаде оставка, но вота на недоверие не мина

Какво видяхме от пресконференцията, група клоуни от които едното подаде оставка. Тошко пък на 2 уискита говори глупости ... не цирк, ами циркова трупа

Циркът е, че правителство на няколко месеца, което буквално нищо не е направило и не е имало дори негов бюджет, по който да се управляват финанси подава оставка, заради хора събрани по социалните мрежи, протестиращи всеки за нещо различно. Това трябва да го сложат като пример в енциклопедиите към определението за малоумие. Сега само се чудя кое ще стане първо, хората ще се самоунищожат от простотия или изкуственият интелект ще вземе властта, малко преди това, и ще ги спаси.

Да падат. НО това е само битка, войната продължава. На избори, всички.

Това ще ви хареса:

Аз не съм много в течение ама доколкото разбирам в момента чакаме джендърите да съборят прасетата... и чак след това по някое време ще земем властта.
Нищо, седи си у вас на дивана, и гледай Ергена. Остави на другите да ти изгонят мафията. ;)

@Test , мислех те за по-умен. Идеята е да няма мафия, после ще гледаме каква друга маймуна ще се качи. Тези малко му загубиха мярката. Другите като прекалят като тези, и те ще си получат протеста. И няма изриване на тези фашкии вече толкова време.

Идеята е да няма мафия, после ще гледаме каква друга маймуна ще се качи.
Как може с нещо финансирано от мафията да се бори мафията? Помниш ли кой милиардер снимаха камерите на първия протест и кой плати озвучителната техника, плазмите, професионално изработените плакати, лазерното шоу, професионалната пропаганда в социалните мрежи и другите скъпи екстри? Кой плати за маскираните биячи? Обърна ли внимание как внезапно всички медии спряха да говорят за него, спряха да го снимат, коментират и показват? Какъв интерес има той да падне правителството, знаеш ли?

Това сега е най-тъпата политическа криза в българската история. Някой ако иска да ме опровергае, ама се съмнявам да е имало някога по-тъпа и лишена от смисъл. И за какво?

Звучиш ми като да ти харесва и тази мафия. Значи не се притеснявай, всичко върви по план.
Какво значение има кой го подкрепя финансово, видях един череп на протестите. Да. След това ще дойде и друг череп. Но се сещаш, че всеки един с финанси е готов да разклати тия закопалите се там. Аз лично разбрах за черепа когато започна да не си плаща на тези мафиоти, преди това си е бил поредния "бизнесмен".

Всички имат интерес да падне, специално този индивид, като начало иска да се прибере от Дубай, да сложи други, които няма да го рекетират толкова, че тези малко се позасраха. ЩО мислиш, че ще дойде някой паднал ангел ли? Стана малко комерс, защото 97 нямаше финанси и концерти, и ги вадеха с камъни. ;)

Кой точно падна и откъде? Пеевски сега е депутат, после пак ще е депутат. ПП-ДБ пак няма дори да помиришат властта, ако ще да цъфнат жълтите павета. ГЕРБ пак ще победи на изборите. Разликата само е, че пак, за неизвестен период от време, няма да има парламент и реална власт. Ами ако междувременно стане истинска криза у нас, а управлението е на пауза знаеш ли какъв х*й ще го ядат всички обикновени хора в държавата и бизнеса, защото няма как да се подготвят и приемат закони? Знаеш ли, че в държави със служебно правителство и тежка политическа криза никой външен инвеститор дори няма да си помисли да припари? И за какво? За да направи мафията място във властта на мафията.

Горе