Бягаща пътека

От: Бягаща пътека

1 приятел си взе бягаща пътечка за 200лв от някакъв човек в продавалник и е много доволен .. близо 2 години не е мръднала :)
 
Не мисля, че точно на старо е добър вариант. Предпочитам да използвам такава от водещ бранд, като Active Gym.
Дианп, стига с тия номера да правиш линкове от форума
 
Последно редактирано:
Дианп, стига с тия номера да правиш линкове от форума
Поне му разкарай активния линк от цитата :D
 
Аз тичам на място - лесно, удобно, без никакви разходи. Гривната ми има такава опция и отчита какво разстояние съм изминал, за колко време, с каква скорост и ми следи пулса, така че, ако не е удобно да се тича навън, това е много подходящ вариант.
 
Искам да дам и аз мнение, като човек, който тренира. ;) Първо, тичането на пътечка в затворени помещения не е толкова полезно, колкото някои си мислят. Защо аз не го правя? Защото прахът, който вдигам аз и околните във фитнеса се вдига на ниво, което лесно с дробове поемате. Ако мислите, че си въобразявам, направете една съпоставка - колко са запушени ноздрите ви преди и след тичане на пътека в затворено помещение. Може и да става за някакъв джогинг или раздвижване, но тичане в спринт режим си е малко натоварващо. Моят личен съвет е, просто, ако някой има желанието да тича (не на едно място), да си избере някой парк с наситена растителност, дървета и зеленина и да се раздаде колкото му душа иска.

Аз тичам в западния парк, като там много добре са обособени пътеки за това. Навсякъде има зеленина и определено изпълването на белите дробове и правилното дишане не се мисли, защото въздуха е друг и е лишен от каквито и да е прахови частици и миризми. :)
 

Горе