Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Липсва ми опозицията.
И на мен, ама като нямаш кьорав аргумент, как да водиш спор? По-лесно е да кажеш, я па тия конспиратори, антиваксъри колко са прости. Страх ги е от бил гей и 5 жи...
 
И на мен, ама като нямаш кьорав аргумент, как да водиш спор? По-лесно е да кажеш, я па тия конспиратори, антиваксъри колко са прости. Страх ги е от бил гей и 5 жи...
Няма, така е. Ама освен да се копи-пействаме, то друго не ни остана. А вие да ни заливате с глупости и някакви изкривени водещи, журналя, лекарчета, и тя темата стана скучна. И оня мозък с косището на аватара да ги раздуха едни теории за 5G и потъпкване на свобода. Нанди, разчупи малко темата и дай някой снимка по бански. :)
 
Проф.Б., 11:30: "..Очакваме нова ваксина, има Новавакс, дано правителството да я вкара..това е една от най-добрите ваксини.. И Тръмп говореше, аз говорех от самото начало за Новавакс - една прекрасна ваксина...Тя е работена 3 години преди това и за съжаление не се пусна, има политическо решение 70% от ваксините да бъдат рнк... В момента ще излезе на БионТех, може би след 2-3 месеца се надявам да излезе и такава рнк ваксина, която вече да си е направена специално за омикрон..."

Йеп. Тръпнем за Нова-та-Вакс, докато чакаме БлйонТех-ската. Предлагам Ботев за следващия министър.
Апляузи.
 
Нанди, разчупи малко темата и дай някой снимка по бански.
Тцъ! Само на дефа мога да пусна на лични. - Още съм му малко ядосана. :)
 
Nandinha, не може така и на двамата лайк - аз съм с/у ония смешен тиквун от клипа. На мен остави лайка, на клипа дай "намръщено личице".:)
 
Докато свършвало, или продължавало, ето по същото време какво не се случва, даже не е почвало...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Държава, в която пациентите със счупен крак се броят като „случаи на курона“ и където последствията от наложените вак. са катастрофални.

Трябва да има съдебни дела, в които хората, отговорни за най-голямата измама някога в човешката история, трябва да отговарят за действията си.

Професионалните демагози с купените медии след тях съвместно сътвориха катастрофа с невиждани размери.

Едва сега, две години по-късно, историята на страшния съд, която са очертали, започва да се разпада и не след дълго дори и най-сънливия човек ще се събуди.

Страхът беше толкова голям, че голяма част от населението беше и все още е хипнотизирано и не може да мисли самостоятелно. Ако можеха да направят това, те вече щяха да разберат, че много неща не са наред в официалната история.

История, която се коригира всеки път. Всеки път се измисляше ново глупаво обяснение защо вак. не защитават хората, както беше обещано.

Внезапно страните по света отказват всички мерки за корона, защото осъзнават, че са достигнали края на възможностите да държат населението под хипноза на тази основа.

В същото време всички работят много усилено върху неща, които основно ще отклонят вниманието от огромното бедствие, което причиниха.

Години наред хората се плашат от „високия брой“ на „пациентите с курона“ в болниците. Сега изглежда, че това, което пишем от години, е, че всеки пациент, който случайно носи някакъв генетичен материал, се класифицира като „пациент с курона“.

Но от време на време истината изплува, като сега в Португалия, където в съдебно решение се посочва, че не 17 000 души са починали от курона там, а само 152.

Но това беше основата, в/у която могат да се приемат всички закони. Закони, които позволиха на правителството да придобие безпрецедентна власт и да действа като диктатор.

Можете да отидете в кръчмата - не можете да отидете в кръчмата; не е нужно да носите маска, защото те не работят - трябва да носите маска; ние никога не правим вак. задължителни - ако нямате вак., няма да бъдете допуснати никъде; можете да се върнете в офиса - сега трябва да работите вкъщи; ако сте вак., можете да правите всичко, вак. хора също трябва да бъдат затворени и т.н...

Не е изненадващо, че броят на самоубийствата сред младите хора се е увеличил толкова много. Хората губят всеки смисъл в живота, защото всичко това няма смисъл.

В същото време всички работят много усилено върху неща, които основно ще отклонят вниманието от огромното бедствие, което причиниха.

Буквално ви писва от многото съобщения в телевизионната програма. Ден и нощ това се обсъжда, сякаш това е най-важното нещо, което се е случвало на страната ни.

Междувременно цари тишина като гроба за над 10 000 допълнителни необясними смъртни случая през втората половина на 2021 г. Няма нито дума за това, че тези хора никога не са съществували.
Много семейства у нас (Нидерландия) днес трябва да се справя с хора, които са се разболели тежко, въпреки че са напълно вак. И много семейства трябва да се справят с неочаквана смърт на близки.

Хора, които доскоро са били здрави, а сега внезапно са получили сърдечен удар или инсулт, или които внезапно имат агресивна форма на рак.

Всеки, който работи, има колеги, които са напълно вак. и въпреки това са болни всеки път, така че невак. често трябва да работят на двойни смени.

Извършителите на всичко това или по-скоро съучастниците на истинските извършители, сега правят всичко възможно, за да отклонят вниманието от това, което са причинили.
 
Австралия, страната с най-драконовските мерки за курона, има нов проблем в реални размери.
Броят на смъртните случаи от „курона“ внезапно нараства драстично и сега е по-висок, отколкото някога е бил.
Историите за хора, които внезапно умират от всичко, постепенно стават поразителни.

Смъртните случаи от вак. все още са фанатично пометени под килима навсякъде, но въпросът е колко дълго може да се поддържа това. Всеки ден у нас чувате истории за внезапно починали хора. Отново и отново, просто никога не свършва.

В отчаян опит да се отклони вниманието от вак., сега се появяват съобщения, че замърсяването с омикрон причинява сърдечни проблеми.
Но вак. не причиняват само инфаркти и инсулти.

Ако погледнем страна като Австралия, ще видим нещо много любопитно. Страната е невъобразимо фанатична по отношение на вак. и невак. хора нямат живот там.

Процентът на вак. е около 80% и страната би трябвало да бъде достатъчно добре защитена срещу болестта, наречена курона.

Въпреки това, сега, когато в Австралия е средата на лятото, изобщо не очаквате случаи на курона там. Точно както това почти не се случва при нас през лятото, защото курона грип всъщност се появява само през зимния сезон.

В момента обаче Австралия се справя с рекорден брой инфекции и рекорден брой смъртни случаи от курона.

Откакто хората започнаха фанатично ваксиниране там, броят на инфекциите и броят на смъртните случаи бързо нарасна.

И двете са на рекордно ниво и миналия вторник имаше дори 77 смъртни случая за един ден.

Например, те могат да обвинят броя на инфекциите с оморкрон, но това не обяснява огромното увеличение на смъртните случаи. Защото на практика се оказа, че това, което се нарича оморкрон, не е нищо повече от сополив нос и хората наистина не умират от това.

И все пак Австралия се справя с изключително голям брой смъртни случаи от курона и това в средата на лятото.

И тогава получаваме най-лудото нещо от всичко и това е, че властите призовават хората бързо да си прострелят бустера, защото противното би било причина за много смъртни случаи.

Това, което наистина се случва в тази страна, е, че хората умират заради вак.

Вече знаем, че независимо от начина, по който хората са въведени в болници, те ще бъдат тествани там, докато тестът им е положителен и следователно могат да бъдат етикетирани като „курона мъртви“.

Всъщност тук имаме работа с хора, чиято имунна система е напълно унищожена и които страдат от спин.
-
Появява се следното съобщение:
Председателят на Европейския парламент Давид Сасоли (65) почина: „Европа губи лидер“

Имаме нова причина за смъртта , която ще виждате много през следващите години.

В понеделник Куйо обяви, че 65-годишният италиански социалдемократ е бил хоспитализиран поради "сериозни усложнения", произтичащи от "дисфункция на имунната система".

Предстоящо цунами от смър. случаи защото вак. унищожават имунната система, както безброй истински учени призовават от дълго време.

С течение на времето напълно вак. хора могат да бъдат сравнени с пациенти със спин, при което всяко заболяване може да бъде фатално.

Ще срещнете думите „неочаквано“ и „внезапно“ в близко бъдеще, особено в комбинация с млади хора.

От това умират хората, косвените последици от изстрела. Това обяснява големия брой „смъртни случаи от курона“ в Австралия и това обяснява прекомерната смъртност у нас (Нидерландия).

Разбира се, вече сме писали много за Австралия и ужасните условия там като ада в Мелбърн.
---
бонус-австралия - документалния филм Battleground Melbourne разказва историята на падането на града.
youtube.com/watch?v=xzfJGC1_yPo
 
Nandinha, не може така и на двамата лайк - аз съм с/у ония смешен тиквун от клипа. На мен остави лайка, на клипа дай "намръщено личице".:)
Готово.

Шиб*н късметлия. Да взема и аз да пиша несвързано? Залсужава си, или аз вече го правя, ама и на мен си ми обидена? :)
Ама аз ще му пратя снимка с цел изтезание. Очаквам да си избоде очите, за да изтрие ужасния ужас, който е видял. Бъди рахат, ти си защитен... засега. ;)
 
На дефа ако му се даде власт, ще разфасова цялата тема на отделни теми, както сега имаме отделна "М/ународна политика" и "В извънредно положение ли сме" (директно свързани теми с ваксдемията). И като разфасова - всичко ще стане кристално неразбираемо. (Той нали преди време искаше да я разфасоваме тая тема и ти му се скара, помня го.)

Странно как хора, които били разучили най-добре цялата алтернативна територия, са пропуснали раздел "умишлена фрагментация на мисленето"...

М/у др. едно кратко радостно съобщение: написах си най-после уводната реч на "мойта тема", нали нещо уводно трябвало да се напише (много тегава, неприятна задача). И като "я пусна в действие" нощес, смятам само там да си пиша, а тук "да освободя ефира". (Ако/докато администрацията не ме спре.):)
 
Последно редактирано:
смятам само там да си пиша, а тук "да освободя ефира".
Моля??? Не си и помисляй. Никой не те е освободил, така че не се измъквай по терлици.

Можеш да пишеш в повече теми. Не се прави на много зает. Тва само тупана го може.
 
Не се прай, израдва се, че ше чезвам, видях те:) Ся ш'са възвърнат старити кучита бе, аз ти казвам...:D Ше се върне старото нормално пр.Е.;)
Ми и аз няма да седя в тая прашасала черупка я:):) Ше си одя нашироко. (Ма тя администрацията ше ме резне бе; така, както я мисля нема да я бъде май.)
 
Липсва ми опозицията.
А на мен ми липсва пъндемията...:(

Я! Пундемията свърши!
Оморкрона доди лек.
Били Бой сълзи си бърши,
а тупана е тюфлек.

Няма веч сертификате,
здрав е всичкото човек,
ваксите ги нема бате,
а тупана е тюфлек.

Нов световен ред ще нема
над свободния човек.
Омито реши проблема.
А тупана - е тюфлек
 
Не се прай, израдва се, че ше чезвам, видях те
Няма да чезваш. Аз ще идвам да ти спамя в темата, па ако ще и в нея да се обсъждат каратеките, дето не ги бях чула до оня ден.

(Ма тя администрацията ше ме резне бе; така, както я мисля нема да я бъде май.)
Божке, от коя администрация се притесняваш? От държавната ли? Щото местната/форумната е уравновесена. Блинки не банва дори ако някой дращи по 10 идиотски поста в секунда. И ти бъди рахат. ;)
 
Вчера пуснах пилотна първа страница на новата си тема и получих първи отзив:
"@ Radoy:
Темата е вОда гола
темата е жив ташак -
рай за хейтъра и трола
и случайния простак."

Обнадежден и мотивиран съм.
 
рай за хейтъра и трола
и случайния простак."
Отговарям на изискванията. Единственият начин да ида в рая - ще идвам.
 
ако ще и в нея да се обсъждат каратеките, дето не ги бях чула до оня ден.
Това след запетаята все едно не съм го чул, не го казвай и на Славчев.
Там такива каратеки няма да има. Но иначе съм говорил с Баба Лили за кавър на "Детелини":

Каарааатека, кааратека, каратееееека
аз те тъърся по компююютрите сеегааа
каратееека, каратеека, каратееееека
ти прекрасна си, но бееше в младоосттааа
Аз ще идвам да ти спамя в темата
Ами аз само ще си публикувам там, а на коментаторите ще слагам "намръщка".:)
 
 

Горе