Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Ноке, ясни ми са ми и дерзанията и реалните ти проблеми.

Една от основните промени в мозъка под въздействието на токсоплазмозата е че, паразитът вече се е настанил в клетките, капсулирал се е, образувайки кисти, защитавайки се от въздействието на имунната сустема.

Но токсоплазмозата вече е увредила мозъка, понижила е умствените способности, променила е поведението към по-безотговорно.
Паризитите се наместват в мозъчните клетки и въобще цялото тяло - мускулни клетки, очи и т.н. и се капсулират под въздействието на имунотелата, като образуват кисти. Тези кисти са с паразити в тях и са из цялото тяло, но основно в мозъка, и стоят в тъканите цял живот, няма лечение и няма изчистване! Няма, освен един шанс.. но ти не явно не си дорасъл още!

Мислиш, че ми е вся тая? Е да, ти си прежален, все ми е тая, но не ми е все тая за безотговорното ти поведение, ЗАЩОТО не си само ти, покрай твоето неглиже ще страда и поколението, нз как може да го приемаш това с редовният ти ала форумен непукизъм. Ти жена имаш ли? Тя дали има мение по въпроса?

И да, не са случайни тези дерзания, няма нищо случайно на този свят! Аз също съм прекарал времето си основно из свинските кочини.. е няма как да няма последствия от това.. ;) по-важното е да осъзнаеш кога собственото ти его е в пъти по-малоценно от това на близките ти, и не за за друго, ами защото ТЕ може и да не са имали шанса за информираност и същевременно превантивни дейстия и лечение.
 
Тва е кучешка тения дето го писваш.
Токсото е опасно само за неродени бебета ако майката няма емонитет (не го е карала).

Не отдавам толкоз голямо значение на форумния си имидж ама интересно как за много хора е някаква важна проекция на собствената им личност.
Особено ако ги бъзнеш малко :)

Ама разкажи за вредите от безотговорното форумно поведение.
 
Мали как съм се вкарал, за да ти ги пиша тези неща :) не защото не трябва, ма щото нали те бех отсвирил, че си един от най-доУните тук :p
Мислех да търкам, ама ти си тапак нумер уно, и ще пропусна тоя път.
Кучешка тения е баба ти! Нищо не разбираш, ама си дървен философ и многознайко! Кучешка тения в една от формите й, прави големи кисти ЕДИНСТВЕНО в черен дроб, двете нямат нищо общо, нито в зряла форма, нито като ларви, нито като миграция и форма в човека.
Тъпо парче си и явно много страдат покрай теб..
Заминавай да се гръмнеш некъде и спри да мъчиш хората.
 
Мали как съм се вкарал, за да ти ги пиша тези неща :) не защото не трябва, ма щото нали те бех отсвирил, че си един от най-доУните тук :p
Да бе аз съм долния, пък ти отдели няколко месеца в напъни да ми сриваш въображаемата кариера и финансова зависимост от тоя форум.

И то щото си въобрази че съм накърнил селско-форумната ти чест :D

Кучешка тения в една от формите й, прави големи кисти ЕДИНСТВЕНО в черен дроб
Мне.
Ама нямам намерение да ти преча ако си решил да знахарстваш онлайн.
 
Да бе точно.. Наеш колко ми дреме за форумната ти кариера :D Нещо си сдухан ;) Ако съм искал да ти навредя по някакъв начин, да бех почнал да давам линкове и тн путьовски номера. Просто вече ме дразниш яко, щото виждам, че си подъл и лицемерен :p

Понякога се "заклещват" пищенгясите и в белия дроб, ама предимно при по-млади, а не при дърти тулупи кат теб :D:D:D
 
Туй че та дразна е очовидно за всички предполагам.
Ама не е щото съм подъл ами просто щото на тебе нервата ти не държи много :D
 
Точно олицетворение си на подлостта. Айде да не вадя поне 50 твои поста. Няма да се занимавам с теб, който вижда - знае ;) Ти си мислиш, че си хитър петър, ама това е щото си свръхкомплексар и грандоман, и си решил, че тук всички са слепи и не ти усещат тънките мизериики..
Айде бегай у лево, че пак се сетих колко си подъл :mad:
 
91FC9KxiG0L._SS500_.jpg
 
Точно олицетворение си на подлостта. Айде да не вадя поне 50 твои поста. Няма да се занимавам с теб, който вижда - знае ;) Ти си мислиш, че си хитър петър, ама това е щото си свръхкомплексар и грандоман, и си решил, че тук всички са слепи и не ти усещат тънките мизериики..
Айде бегай у лево, че пак се сетих колко си подъл :mad:

Много се радвам че съм оставил такива впечатления у мембърите.

Все пак "Ноке" си е запазена форумна марка since 2008 и съм я градил с много труд и любов :love:
 
Това, което го казва тупана за вируса, мисля че го написах пръв и то преди много-много време. Съгласен съм.
 
малко гости от холандия
---

Птичият грип се превръща в основната (смъртоносна) пандемия?
Сряда, 13 април

Бивш директор на CDC в САЩ предупреждава света, че следващата пандемия ще бъде птичият грип.

Много по-голяма пандемия от фалшивата пандемия на кьовид, защото се очаква 50 процента от заразените хора да умрат.

Това, което изживяхме сега с фалшивата пандемия на корона, не беше нищо повече от упражнение. Подготовка за предстоящата истинска работа.

Бавно, но сигурно, парчетата от пъзела започват да си идват на мястото и също така знаем защо Бил Гейтс каза по-рано, че ще обърнем внимание на следващата пандемия.

Дълго време не беше ясно какво ще предизвика новата пандемия. Сега има все повече индикации, че това ще бъде (смъртоносен) вариант на птичи грип.
(Ние използваме думата вирус в тази статия за удобство.)

Един, който е направил задълбочени изследвания на вируса на птичия грип, е Кристиан , по-известен като фермер от ледниковия период.

Появяват се все повече съобщения за предстоящ недостиг както на яйца, така и на пилета. Чувате тези звуци в Германия, но също и във Франция.

В Америка сега обмислят задължителна ваксинация за всички пилета и частни лица вече нямат право да купуват пилета в някои щати. Освен това големите ферми за пилета там са затворени заради птичия грип и остават затворени.

Имаше много шум около американските биолаборатории в Украйна и според Кристиан е имало много експерименти с т. нар. „изследване на повишаването на функцията“ по отношение на вируса на птичия грип H5N1. (Говорим за „увеличаване на функцията“, когато мутация променя състава на протеина по такъв начин, че поведението на протеина води до заболяване.) Намерението беше патогенът, произведен в тези лаборатории, да се разпространява чрез птици, което точно се случва сега.

Като основен финансист на всичко това отново се появява добре познатият Бил Гейтс. Още през 2008 г. Гейтс даде големи суми пари за изследване на вируса на птичия грип на американския вирусолог Йошихиро Каваока, който открива, че когато определен генетичен материал от времето на испанския грип се смесва с генетичен материал от така наречения птичи грип вирус, може да бъде създаден смъртоносен патоген, който би засегнал главно белите дробове.

Разследването продължи под прикритието, че това трябва да се направи, защото ако избухне пандемия, може да се вземат мерки навреме, като например спазване на дистанция и разработване на ваксина. Говорим за 2009 г. и дори тогава те говореха за спазване на дистанция, нещо, за което доскоро не бяхме чували.

По-нататъшните изследвания се фокусираха главно върху изясняване как птичият грип може да се разпространи към хората, така че те започнаха да смесват генетичен материал от човешки грип с този от птичи грип.

Това, което Каваока успя да направи чрез генно инженерство, беше да създаде смъртоносен патоген, срещу който човешката имунна система се оказа безсилна.

Научният свят беше толкова развълнуван от резултатите на Kawaoka, че придобиването на функционални изследвания беше забранено през 2014 г. Въпреки това, през март 2019 г. тази забрана беше отменена и Каваока успя да продължи откъдето е спрял. Имаше обаче загрижени гласове: „Какво ще стане, ако този опасен вирус избяга от лаборатория?“

Във видеото по-долу Кристиан посочва, че Каовака не е единственият учен, изследващ възможностите на птичия грип и че тези други също са подкрепени финансово от фондацията на Бил и Мелинда Гейтс.

Малко след като Кристиан публикува горното видео, беше пуснато кратко второ видео. Видео, в което можете да чуете Робърт Редфийлд, бивш директор на американския CDC, предупреждаващ за предстояща пандемия въз основа на вируса на птичия грип.

На 30 март той казва, че пандемията на кьовид е нещо, за което да ни събудим и че не вярва, че това е „голямата пандемия“. Той смята, че тази голяма пандемия тепърва предстои и че ще бъде форма на птичи грип със значително по-висока смъртност от кьовид.

Редфийлд очаква, че от всички хора, които ще се заразят с това, между 10 и 50 процента ще умрат и че ние като свят трябва да се подготвим за това.

Вирусът на птичия грип не само е изпитван в чужбина от години, но и у нас е разработена смъртоносна версия, както писахме по-рано:

След това се връщаме в Холандия, където през 2011 г. учен, поръчан от американското правителство, промени птичия грипния вирус в смъртоносно биологично оръжие.

Холандски учен е успял да модифицира вируса на птичия грип по такъв начин, че той е станал още по-смъртоносен. Сега учените се съмняват само дали това изследване може да бъде публикувано, то може да даде възможност на терористите да създадат биологично оръжие.

Изследователят Рон Фуше от Медицински център Еразъм успя да направи грипния вирус H5N1 много по-заразен само с пет мутации. Вирусът вече беше смъртоносен – около 600 души загинаха по целия свят през последните години – но почти не се предаваше от човек на човек. Вариантът, отгледан в Erasmus MC, може по-лесно да предизвика пандемия сред хората.

И да, джебчията на отечеството (-имат предвид Ян Остерхаус, холандският топ вирусолог-) също се появява отново през 2011 г. във връзка със смъртоносната манипулация на вируса на птичия грип.

"Фармацевтичната индустрия има няколко кандидат-ваксини в процес на разработка. Osterhaus ще го тества. Критиците ще крещят, че иска за пореден път да напълни хазната на бранша. Но той няма избор, казва той. Правителствата просто не произвеждат ваксини. "И като учен имам морално задължение да подготвя света за бедствие. Предпочитам да критикувам сега, отколкото да бъда обвиняван след това, че не съм направила правилното изследване."
 
Сетих се за нашто момиче...
---

Потенциалният пандемичен птичи грип, модифициран, за да бъде по-опасен в новите рискови изследвания на NIH
от Диляна Гайтанджиева-24 януари 2022 г

Националният институт по здравеопазване на САЩ (NIH) продължи да финансира рискови изследвания за повишаване на функцията (GoF) на потенциални пандемични патогени, разкрива новоразкрита информация. Правителствената агенция за медицински изследвания на САЩ финансира учени за изследване на инфлуенца по птиците (птичи грип), който не се предава сред хората. Въпреки това, проектите на NIH имат за цел да направят вирусите на инфлуенцата по птиците способни да се предават между бозайници и да оценят техния пандемичен потенциал като възможна заплаха за хората.

Проучванията за усилване на функцията (GOF) подобряват способността на патогена да причинява заболяване чрез повишаване на неговата вирулентност и преносимост. Тези опасни експерименти не са прекратени, въпреки че се подозира, че COVID-19 е резултат от такова финансирано от NIH проучване на GoF в Института по вирусология в Ухан.

Вместо да прекратят всички изследвания на GoF от началото на пандемията, NIH и неговата подагенция – Националният институт по алергии и инфекциозни болести (NIAID), продължиха финансовата си подкрепа за следните проучвания на GoF: Преносимост на вирусите на птичия грип при бозайници
(поддръжката на NIAID приключи през август 2021 г. );
Центрове за върхови постижения за изследване и наблюдение на грипа (CEIRS)
(поддръжката на NIAID приключи през март 2021 г.).
Третият: Имитиране на еволюция за дефиниране на механизмите за предаване по въздуха на вирусите H7N9, започна на 2 септември 2021 г. и продължава.

4R01AI069274-09.jpg

Проект 4R01AI069274-09 – Общо финансиране: $605,206

H5N1, високопатогенен вирус на инфлуенца по птиците, не се предава сред бозайници. Изследователите целят да направят вируса способен да се предава, за да оценят неговия пандемичен потенциал.

Според описанието на проекта „все още не е съобщено продължително предаване от човек на човек. Няколко опита в миналото за избор на трансмисивни вируси H5 (които обикновено не се предават между бозайници) не бяха успешни. Ето защо изследователите „планират да пренесат нетрансмисивни вируси с различен генетичен произход в порове (установен модел на предаване на грипен вирус), за да изберат трансмисивни мутанти“. Избраните мутации ще бъдат характеризирани за техните биологични ефекти и потенциала на H5N1 да се предава при бозайници.
272201400008C-0-0-1.jpg

Проект 272201400008C-0-0-1 – Общо финансиране: $7,336,466

Проектът включва проучвания върху животински грипни вируси с пандемичен потенциал. Не е предоставена допълнителна информация.
1R21AI144135-01.jpg

Проект 1R21AI144135-01 – Общо финансиране: $226,169

Източник: NIAID

Съгласно описанието, предоставено за проект 1R21AI144135-01: „Вирусите на птичия инфлуенца от азиатска линия H7N9 (AIV)… не са се разпространили при хора; обаче има голям потенциал тези вируси да се развият, за да се предават по въздушно-капков път и да причинят пандемия... Ще се генерират вируси, носещи H7N9 HA и NA на гръбнака на A/PR8 ваксината. Мутациите ще бъдат въведени в HA и NA генните сегменти...ще оценим кинетиката на репликация на рекомбинантните H7N9-A/PR8 вируси за техния растеж в първичните епителни клетки на дихателните пътища на човека. Първичните човешки клетки ще включват назални, трахеални, бронхиални и епителни клетки на малките дихателни пътища. Изследователите искат да направят вируса способен да се предава по въздушно-капков път, за да оценят пандемичния потенциал на вирусите H7N9.

Тези последни експерименти, финансирани от NIH, са само малка част от много противоречиви лабораторни изследвания, одобрени от агенцията. Едно от тях беше рисковото изследване на коронавируса на прилепи в Китай, което се разследва в САЩ за възможна връзка с пандемията COVID-19.

Въпреки многократните откази от директора на NIAID д-р Антони Фаучи, включително преди Конгреса, NIH най-накрая призна миналата година, че САЩ са финансирали изследванията на GoF за коронавирусите на прилепите в Ухан, откъдето пандемията започна и се разпространи по целия свят. Безвъзмездната помощ от 3,7 милиона долара беше предоставена на американската организация с нестопанска цел EcoHealth Alliance.
В писмо до Камарата на представителите на САЩ NIH заявява, че EcoHealth Alliance е нарушил Общите условия на NIH грант AI110964 и не е успял да докладва всички свои дейности в Китай. Според писмото на NIH е проведен „ограничен експеримент“, за да се провери дали „шиповите протеини от естествено срещащи се коронавируси на прилепи, циркулиращи в Китай, са способни да се свържат с човешкия ACE2 рецептор в миши модел“.

След публикуването на доклад на Комисията по разузнаването на Камарата на представителите
в който се посочва, че „значими косвени доказателства“ подкрепят хипотезата за изтичане на лаборатория, представителят Майк Галахър призова членовете на Конгреса и членовете на медиите да разгледат по-внимателно допълнителните потоци на финансиране от САЩ, които изпращат долари на данъкоплатците към EcoHealth Alliance
Според конгресмена, „ако започнете да правите фундаментални изследвания, бързо става очевидно, че това е много по-голямо от д-р Фаучи – включва цялото правителство на САЩ“.

EcoHealth Alliance е получил 112,1 милиона долара общо държавно финансиране на САЩ от 2003 г., според информацията , получена от регистъра на федералните договори на САЩ.
Сред основните му спонсори са NIH чрез NIAID и Пентагонът чрез Агенцията за намаляване на заплахите в отбраната (DTRA). Целите на проектите са откриване и оценка на вируси с пандемичен потенциал предимно в Африка и Азия.

NIH субсидии:
NIH-1238x1536.jpg


Пентагон отпуска:
DTRA-scaled.jpg


Източник: govtribe.com

Изследване на коронавирус в противоречива биолаборатория на Пентагона в Грузия

EcoHealth Alliance е реализирал редица военни биологични изследователски програми за Пентагона. През 2017 г. Агенцията за намаляване на заплахите от отбраната на САЩ (DTRA) възложи на EcoHealth Alliance проект на стойност 6,5 милиона долара за събиране и изолиране на коронавируси в 5000 прилепа в Западна Азия.
Продължителността на програмата е 5 години (2017-2022), като Центърът Лугар, биолабораторията на Пентагона в Република Грузия, е местната лаборатория за това генетично изследване.

Целите на проекта са: 1. Улавяне и нелетална проба на 5000 прилепа; 2. Съберете 20 000 проби (т.е. орални, ректални тампони и/или изпражнения и кръв) и скринирайте за CoV с помощта на консенсус PCR в регионални лаборатории в Грузия и Йордания. Според презентацията на проекта , Eco Health Alliance вече е взела проби от 270 прилепа от 9 вида в три западноазиатски страни: 90 отделни прилепа в Турция (август 2018 г.), Грузия (септември 2018 г.) и Йордания (октомври 2018 г.).

Georgia-WAB-Net.jpg

EcoHealth Alliance и грузински учени, обработващи прилепи за проект на Пентагона на стойност 6,5 милиона долара в Западна Азия (снимка: Facebook, Kendra Phelps, Eco Health Alliance, октомври 2018 г.)

Центърът Лугар, който е партньорската лаборатория за това изследване, е биолаборатория на Пентагона на стойност 180 милиона долара в столицата на Грузия Тбилиси. Той се управлява от специално подразделение на американската армия – USAMRU-G, чийто персонал е получил дипломатически имунитет за изследване на вируси, без да е дипломат.

Lugar-Center-1536x864.jpg

Центърът Лугар е биолаборатория, финансирана от Пентагона на стойност 180 милиона долара в столицата на Грузия, Тбилиси.
Diplomatic-car.png

Дипломатическа кола с регистрационна табела на посолството на САЩ в Тбилиси на паркинга на Център Лугар. Американски учени, работещи в лабораторията на Пентагона в Грузия, карат дипломатически превозни средства, тъй като им е даден дипломатически имунитет. Снимки: Диляна Гайтанджиева

Центърът Лугар стана известен през последните години със противоречиви дейности
лабораторни инциденти
и скандали около програмата за хепатит С на американския гигант Gilead в Грузия, която доведе до най-малко 248 смъртни случая на пациенти
Причината за смъртта в повечето случаи е посочена като неизвестна, показват вътрешни документи

Няма публична информация за резултатите от изследването, извършено от EcoHealth Alliance в Lugar Center за Пентагона, нито какви вируси са открити и какви експерименти с генома са извършени.

5000 долара за прилеп на черния пазар

Комитетът за държавна сигурност на Южна Осетия повиши осведомеността относно проекта за изследване на прилепите на EcoHealth Alliance в съседна Грузия, след като грузински гражданин Хвича Мгебришвили беше задържан на 3 юли 2020 г. близо до село Адзисар в района на Цхинвали в Южна Осетия за нарушаване на държавната граница.
По време на разпита от гранични служители на южноосетинския КГБ той обясни , че се интересува от колония от прилепи в селата Арцеу и Гром в района на Цхинвали.
Според Мгебришвили той възнамерявал да улови така наречените „прилепни пашкули“ и да ги продаде в Грузия за 5000 долара всеки. Тези видове са включени в Червената книга и ловът им се наказва със затвор в Южна Осетия.

Местните власти обвиниха съседна Грузия в подозрителни дейности, като заявиха, че „Центърът за изследване на общественото здраве Лугар показва повишен интерес към популацията на южноосетински прилепи от 2012 г." Както винаги Центърът Лугар и посолството на САЩ в Тбилиси отхвърлиха всички обвинения като фалшиви новини и теория на конспирацията.

В отговор на всички скандали около центъра Лугар и нарастващото недоверие сред грузинците, посолството на САЩ в Тбилиси започна пропагандна кампания за образоване на местното население с анимационни филми в социалните мрежи и грузинските телевизионни канали. Цялата информация относно Центъра Лугар, с изключение на официалния разказ на правителството, е маркирана като „фалшиви новини“, „дезинформация“ и „теории на конспирацията“.
Центърът Лугар е даден от западните медии като пример в борбата срещу новия коронавирус
въпреки че опустошената от COVID Грузия се нарежда на седмо място в света сред страните с най-голям брой смъртни случаи на милион от този месец.

 
Смешен ми е малко на мен, фалшивее ми бая тоя гологлавия, нещо ми играе на опозиция ми се види. Не го гледам аз и не знам кво говори. Веднъж-дваж съм му гледал некви неща - не съм доволен.
 
американския гигант Gilead
Тръпки ме побиват.


А, между временно в Шанхай - тва за наш'те ентусиаст-оптимисти Славчев и Асенчо

 
Колко умряха от ваксините бе, кво стана антиваксърите, Бил Гейтс намали ли населението на света?
 
Цецо, сериозно ли се смееш на видеото от Шанхай?
 
Бандова нервничка ми се види, неска нема много напрежение, даже в украйна цари нежна тишина..:D
Славчев не се смее на пищенето на шанхайци, а на закачливото обръщение към него:
тва за наш'те ентусиаст-оптимисти Славчев и Асенчо
Ако не се лъжа:)
 
Бандова нервничка ми се види, неска нема много напрежение, даже в украйна цари нежна тишина..:D
Славчев не се смее на пищенето на шанхайци, а на закачливото обръщение към него:

Ако не се лъжа:)
Надявам се да е така, щото работата ич не е смешна. Хората вече закони гласуват и то в галоп, щото тва миналите 2 години си бяха временни разпоредби. Сега вече се гласуват закони. Имаме ли разбиране какво значи това?

 

Горе