Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Скоро ми попадна инфо, Германците са правили изследване/проучване/статистика и излиза, че при 8 на 1000 /8 промила/ набоцкани има тежки странични ефекти.

Иначе точно на великден си говорихме с брачеда, небето беше осеяно с ивици, яко бяха пръскали. Преди това с месеци не бях виждал от кемтрейлса.
 
Ммм, аз не го тълкувам така. ''Универсален'' би трябвало да означава ''еднакъв за всички и подходящ за всички нужди''. Тоест, нЕма значение какво си имал преди - жакузита, макузита (поря ги кат риби) - ставаш безлична брънка от веригата - унифициран!

Базов доход по никакъв начин не ми звучи като възможност за други източници на финансови средства. По-скоро е ''колкото да не умреш от глад, докато изпълняваш заръките на директивата''. Тъжно е, знам... :confused:
За момента UBI има едно официално значение, което на пръв поглед може да изглежда много безобидно и с добри намерения. Както са написали тук, идеята е да се покрият основните нужди (basic cost of living) на всички граждани.

На мен мисълта ми е, че по начина по който сега изглежда, UBI не може да съществува. Могат да се правят опити, но освен повече инфлация, друго не може да се постигне. Няма как да се стигне и до това да станем безлични брънки от веригата.

Но може да съществува един малко по-различен вариант, както го обясних в предишния ми пост, в който един вид държавата е работодател на всички, държавата контролира напълно целия поток от пари и определя кой колко ще получава и какво ще притежава.

Разсъжденията ми над такъв вариант тръгват от една мисъл, която имах по едно време - как бихме могли да направим криптовалута, която както Биткойн да е ограничена, но да не трябва да се копае, всеки да може да я получава автоматично и честно. Всеки би имал колкото другия и всички бихме били равни - идеален комунизъм. Да не трябва да се копае, защото копаенето харчи много ток и изисква скъпа техника, която бедните не могат да си позволят. Най-добре да се получава даром на всеки, т.е. да има точно толкова адреси, колкото са хората на планетата, и всеки да си притежава неговия адрес. Също така понеже броя на койните е ограничен, не трябва да има възможност някой да ги трупа, което налага това условие - което не похарчиш бива връщано обратно в системата и изпращано на някой друг. Как обаче всичко това да се програмира в криптовалутата за и да се изпълнява честно? Това е програма, която някак трябва да знае точно колко живи хора на планетата има във всеки момент. Ето тук забиват моите размишления за такъв вид крипто, защото не мога да измисля как една нежива програма може да брои живите души и да не допуска измами.

Но! Ако такава система е централизирана, каквато е държавата, и знае колко живи души има в системата, тогава тя може да прави всичко това. Но понеже е централизирана, тогава има възможност да изкривява правилата в своя полза. Например да емитира повече койни когато иска, да изключва определени групи от хора когато иска, да награждава някои повече от други и т.н. Пълен контрол.
 
Скоро ми попадна инфо, Германците са правили изследване/проучване/статистика и излиза, че при 8 на 1000 /8 промила/ набоцкани има тежки странични ефекти.
В света на бодибилдинга също се забелязва увеличение на смъртността в последните месеци.


Интересното е, че при бодибилдинга основния заподозрян винаги са стероидите, няма го това "от ваксината е". И все пак изглежда повече бодибилдъри са умряли през 2021 (а и през 2022 след това видео) от нормалното, както това видео показва.

Аз обаче съм долен гнусен конспиратор и антиваксър, затова имам обяснение. Знае се, че стероидите причиняват ранна смърт защото наред с всички останали мускули, увеличават и сърцето, което също е мускул. А какво сме чували, че правят ваксинките - точно същото, миокардит. Значи като вземеш една група от хора с вече увеличени сърца и ги набодеш с нещо, което ги увеличава още... бум.

Иначе точно на великден си говорихме с брачеда, небето беше осеяно с ивици, яко бяха пръскали. Преди това с месеци не бях виждал от кемтрейлса.
Въпреки че съм долен конспиратор и антиваксър, това със самолетите го смятам за нормално природно явление. Преди време даже записвах движенията на самолетите по небето за да хвана някакъв патерн. Само установих, че през някои дни следите на всички самолети са къси, а през други дни са дълги. За да има някаква нередност, би трябвало в ден в който нормално следите са къси, да се виждат и самолети с дълги следи, да има микс. Също предполагам важно е и на каква височина летят, може би не бива да се сравняват нисколетящи с високолетящи самолети. Така че не може просто да се каже "видях ивици на небето, значи ни пръскат", трябва и да се докаже.
 
Само установих, че през някои дни следите на всички самолети са къси, а през други дни са дълги.
Тва е водна пАра, кондензът зависи от околната температура и влажност. Ако ще ни пръскат то не е задължително да се вижда нещо.
Обаче седи открит въпросът. Първата жертва на ковида в БГ беше някаква габровска баба, дето не мърда от тях си. Познавам много народ, изолирали се в тях си, и пак болни. Прекалено подозрително става, че да се отхвърля.
Ся нов щам са си направили, с 50% смъртност. Имат норма да изпълняват, тая територия си им трябва за нещо, което не е свързано с нас.
 
"Само установих, че през някои дни следите на всички самолети са къси, а през други дни са дълги."

И ученик от пети клас може да установи същото, че даже и да ти даде причина - ти си направил голямо откритие обаче, даже ученика би ти казал, че зависи от влажност, температура, височина.


Това ще е за тебе. "If it flies - it spies"



Interviewer: “What is your evidence?” Stoner: “A lot”
 
Последно редактирано:

Ей тва е, мръсна сган ще си останем.
 

Ей тва е, мръсна сган ще си останем.
Да, ама процентите са доста занижени. А поста ти е за другата тема. :)
 
Голям моабед днеска - разгеле, да живне таемата малко. И аз да си кажа тогаз моят бъркалак..

А, нандибанди, кво разправяш на хора, за които спокойствието си е най-важното от всичко. Аз съм прост човек и нямайки тия умствени възможности като другите многуважаеми темосписващи, си обяснявам нещата простичко:
Спокойствието е чувство. Ако прекалено много мислим в подобни посоки на съмнение - спокойствието намалява. Следователно се изработват оптимистични теории за развоя на мрачни реалности. Много е проста работата - да го има спокойствието. Оптимистичните теории са валутата, с която мозъкът закупува от тялото спокойствие.

Нищо лошо няма в това и всекиму е достъпно. (Лошото идва после - като не се сбъднат олекотените визии и тренираният в спокойствие се сблъска с кофти реалността.)

Хората знаят на кво кълве плебса и си действат. Е го Контрата - качил се на каляската, гледа си клипчетата от определени източници, нагърбени със задачата да ограничават опасните разкази до лесносмилаеми сказки, поддържащи илюзията за разделението, в което вечно рицар на бял кон се намира - завчера Тръмп ("бащата на ваксината" както сам се нарече, и който обруга яката "антиваксърите"), вчера Киро (харвардския кадър, който мигом направи обратното на заявеното преди изборите), днеска Путин (който продължава ковид-филма без прекъсване и досега). И търговията върви, разказа тече, източниците дават валута за мозъка, с която той купува спокойствие и надежда от тялото. Каляската върви, става 12 ч. и Контрата се буди в тиквата без кристални обувки.

За това май става и дума в клипа на Асеас - колко са бели белите рицари. Но Контрата не се интересува, щото е умен и информиран, и има необятен наръч с иронични и саркастичн и оръжия. И прави с тези, които разобличават фалшивите герои, същото, което провакситата и проукрите правят с вас, които подкрепяте Русия и се смеете на западната пропаганда - осмива ги, бута ги в "рептилите и луциферианците" и тва е. (Неслучайно има и подкрепа от римайнда за осмиването ми в единия пост.) Няма значение колко метра прилежно доказателствен текст съм излепкал тука по темите, нямат значение фактите от клипа на Асеас (примерно, но и много други клипове) - те не дават на Контрата позитивни теории с бял рицар, с които да закупи още надежда и спокойствие.

Тва е нивото. И железния аргумент, който могат братоците отгоре да изтъкнат за депополяцията (така и не я научих как се пише тая страшна дума). Защо хора, които предпочитат лесното и се втурват веднага към хопиум-теориите като мухи на мед, заслужават да продължат; по кой от неписаните закони, по които се е водила и се води цялата история на човешките взаимоотношения, е това? Ми дошло е време, даващо им възможност за окончателно разрешаване на въпроса, и айде довиждане. (Не, че е за това, но и такъв момент има: подбор на персонал, макар, че разбирането на нещата по плана не е (основната) търсена характеристика.) Аз съм сигурен, че мнозина нормални хора биха постъпили по подобен начин. Или пък биха отстранили тези отгоре, които сега правят цирка. Е - за тях, ние, или част от нас, са вредните и непотребни.

И имаме инжекциите (едно на ръка от всички методи за организиране на "устойчиво развиващият се" свят). За които и Асеас е много позитивен, понижава им значимостта до "експеримент, който го правят, защото могат" за да "изследват границите на човешкото подчинение", или нещо от тоя сорт. (Чувал съм я тази теория от някои от "по-трезвомислещите" алт-капацитети, има логика.) Иначе лесно били могли да си реализират всичко замислено и без да полагат такива неимоверни усилия, като двугодишните. Всичко и досега си се случвало, цифровите валути и базовия доход можели да бъдат въведени и без кьовид и войни. И може би "двете огромни пропаганди през последните 2+ години съществуват просто защото могат да съществуват. Нещо като експеримент за какво може да се постигне, ако се впрегнат медиите като оръжие за нанасяне на пропаганда".
(Тогава, вероятно, всички онези дълги публикации, които съм постнал в разни теми, опитващи се да опишат коректно и аргументирано ходът към НСР в едно цяло, са плод на заблудени фантазии на авторите им. Е - айде, който иска да ги прочете и да прецени дали са.:))

На мен подобни аргументи са ми непонятни, честно да си кажа, намирам едно излишно опростяване. И единственото, с което си обяснявам подобни опростявания на ситуацията, е търсене на спокойствие. (Което може лесно да се осигури от един добър ум, като този на Контрата, или на Асеас например, чрез изработване на прекомерно олекотени теоретични възгледи за ситуацията.)

Обаче аз не съм казвал, че основното е въвеждането на ББЗ, нанди. (Макар, че съм публикувал разни, за които то е основното. Щото да влезем в трезвомислието на уважаемите съфорумци:) И макар да е описано просто и ясно като фасул, и може лесно да се провери, на тях пак им идва много.) От основните - да, обаче най-основното е това, което има в самата инжекция, и какво прави. Като махнеш биотохнелогията и нанотехнологията от сметката - може би не прави много:). Ако нямаш 500 опита с магнитче и хиляди проверки на макадресчета - още по-лесно се отхвърлят подобни съмнения като "конспирация". Що не? Ако нямам опити - веднага го отхвърлям като дива конспирация.:) (Много им пука на уя на братоците отгоре, че некакви заблуденяци от плебса не вярвали, или вярвали.)

Може всеки да си дрънка и да си вярва в квото си реши, едни да се успокояват, други да се плашат, но важното си остава: Къде са братоците отгоре, с какво технологично ниво и ресурс разполагат, и какво искат да направят? Тва е. И като могат да изманипулират, а на някои места и принудят, такава голяма част от населението да приеме дадена мистериозна субстанция в тялото си - какво би могло да има в нея и би ли могло, и как би могло, това да се впише в планираното от тях?

Нанотехнологии и биотехнологии безспирно работени с несвършващи бюджети, е детска работа да бъдат оставяни извън сметката от тия, които се чудят какво и защо се случва. Те, отгоре, ще изманипулират и принудят огромна част от населението да си вкара неизвестно какво, но би било конспираторско да си мислим, че може и нещо по-така. Еми естествено - ако не се интересуваме от тия неща и възможностите, които предлагат, а също и от актуалните планове на всички възможни важни "заинтересовани страни", както и от техните възможности да постигнат желаното - може да звучи и като Матрицата, що да не? - Луда идея на болни умове.:)
Боли ги уя братоците от "заинтересованите страни":) Всъщност ги боли малко - колкото повечко народ не верва, толко по-малко ще се уплаши, или дори - подивее от уплах, и толко по-лесно става реализацията.

IoT, включващ IoB, в "умен", нон-стоп комуникиращ свят в една безбрежна свързаност - такива неща, просто няма друго планирано бъдеще и това може достъпно и в детайли да се прочете. (Питайте тях що го искат и непрестанно го разработват, като и без това имали всякакъв нужен контрол - питайте ги. Пратете им писмо с въпроси. Ааа, то вие не вярвате, сетих се..:)) А безусловния базов доход и другите контролиращи способи са елементите, които позволяват функционирането на таз система, или по-точно: без които е невъзможно нейното функциониране.

Как биха го постигнали по-бързо и лесно, ако сега имаха тази възможност? Биха ли попитали простолюдието, което за тях съществува само за да им върши работа, дали желае да се включи в IoB-а? Питат го, правят всемирно запитване, гласуване, и ако повечето не искат - не го правят. Ми естествено, че така, по демократичен начин, както за всичко важно останало. (Но пък защо да го правят, нали по белите теории: още утре ако питат, хората сами ще поискат.:))

И другото е, че супер много "излишна маса" (според тях) има на тоя свят, която никак няма приложение в бъдещият свят (от тяхна гл.т., на заплануваната система). Може би биха запитали излишните: желаете ли така лекинко, истимарската да се понамалите, че нема вече нужда от вас? (Пак: ако попитат културно, хората може да се съгласят мирно.)

Върховната ми мъдрост, от която проитзича всичкото ми мислене по темата, е тая: Кат не си сгльодал на живо как са лЕпи магнито и как изляа макадресо - фани, земи спри да я мислиш как е-що е работата.:D (Мъ пак нидей са боди.)
Ще взема да извадя линията. Но ми се струва, че 382 от другата тема е по-дълъг.
 
Да, ама процентите са доста занижени. А поста ти е за другата тема. :)
Що да е за друга, там е мазаляк и не я чета. Тук е мястото, щото антиваксърите са русофили, фашисти, античовеци, долни утайки :D :D :D
 
Що да е за друга, там е мазаляк и не я чета. Тук е мястото, щото антиваксърите са русофили, фашисти, античовеци, долни утайки :D :D :D
Браво, абсолютно вярно. Пък и комунисти забрави да допълниш!!!
 

Ей тва е, мръсна сган ще си останем.
Знайш ли още колко войни се водят по света. Само дето зарад украинците влязохме в хиперинфлация, наесен и без ток можем да останем, че и на война да ни вкарат.
 
Знайш ли още колко войни се водят по света. Само дето зарад украинците влязохме в хиперинфлация, наесен и без ток можем да останем, че и на война да ни вкарат.
Заради украинците??? Хахахаха, ти си болен, честно. Значи Украйна са нападнали Русия, ОК. Хахахаха...
 
Заради украинците??? Хахахаха, ти си болен, честно. Значи Украйна са нападнали Русия, ОК. Хахахаха...
Бъцкай са, Теди, бъцкай са. Мисленето не ти се отдава. :)
 
Бъцкай са, Теди, бъцкай са. Мисленето не ти се отдава. :)
Ама ти си била и Путинофилка ли? Кажи честно! Сигурно ако руснаците нападнат България ти яко ще се кефиш и ще си за тях.
 
Ама ти си била и Путинофилка ли? Кажи честно! Сигурно ако руснаците нападнат България ти яко ще се кефиш и ще си за тях.
Руснаците няма да ни нападнат, освен ако сащ-ските ни пионки не направят наистина груба провокация.

Е, ако се случи... за тях съм, разбира се. България вече 30 години е сащ-ска колония. Ако ни освободят отново, няма да им се сърдя. Не мога да меся погачи, но за братушките освободители, ще се опитам. :)

Ти обаче няма за какво да се тревожиш. Защитен си. ;)

 
Заради украинците??? Хахахаха, ти си болен, честно. Значи Украйна са нападнали Русия, ОК. Хахахаха...
От ковид ли е болен?
 

Горе