Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Проблема ми е с такива същества, които ще направят услуга, ако се хвърлят от някъде - и услуга на цялата държава. Един месец обиждаш наред кой ти органичил правата, кой ще вкарваш по арестите, кой ще разстрелваш, кой ще съдиш, до кой ще пишеш, кои са фашисти, кои са нарушители на права, на човешки свободи - без да си чел тоя член на конституцията, дето 6 пъти се похвали как ти го нарушили.

Ще бъда директен - тук никой не те занимава и единствения, който започва да говори за фашизъм и да обяснява, как няма да се боде , като че ли някой го кара - си ти. Мисля, че имаш някаква параноидна шизофрения, или изпадаш в някакви състояния и делюзии и не можеш да различиш какво пишеш.

Обикновенно се нашиваш между някоя дискусия, и започваш да ревеш, как някой искал да те боде, ти как няма да дадеш, как другите са идиоти, няма да се поддадеш на тези нацисти, пък правата ти нарушавали - това е всеки път когато влезеш.

Та добре, че разбрахме, и че констутиционните ти права не са нарушени, а просто не можеш да четеш ЕДНОЗНАЧЕН ТЕКСТ, който дори не може да се интерпретира по два начина.

За мен си с психоза / параноидна шизофрения - такива натрапчиви идеи - за преследване, за някакви да ти вредят, как ще се бориш, пък 3 пъти трябва да споменеш на всички да знаят, че няма да се ваксинираш, и да ни наричаш със странни имена.


Сега оставям на другите юзъри да се посмеят , и да кажат честно - тоя тор за слънчоглед - дали не го е хванала психозата и паник атаки сигурно, че идват да го ваксинират във всеки един момент. за 5 минути толкоз постчета, общата картинка ви става ясна, тоя в какво положение е с главата и дали не параноясва.




Престъпник Денков, Кокорчо, Кунчев - накараха частните молове да не ме пущат ако не поема Експеримента. Дори в началото ви караха да подписвате, рисковете за ваша сметка. Хем ни принуждават, хем да подписвам.
Мол е частен имот и обществено място, и да не ме пущат зарад медицински статус е сагрегация. Конституцията забранява делене по вяра, пол и етнос. Както и по медицински статус.


Няма не искам - кикимората отсега се зъби, още от лятото пак да ни запират като добичета. В автобуса може, в планината не може. Едно време червените изверги тъй са мачкали народа, без грам логика, просто да усеща кой е отгоре! Само дето едно е да симулираш копане на канал, друго е да ти наливат...

Koи хора, като извадим фалшивите сертификати то няма и 20 % се набодохте. Хората вас не вземат насериозно, само най-лековерните се подложиха на експеримента. После напълниха черната статистика. Както Сталин каза - за един трагедия за милион статистика.

Лично познавам комшийката на един дето пукна 2 месеца след "ваксина". Бяха приятелски семейства, много рева след като го заровиха. Кво очакваш - умрелите да станат и да ти кажат как инокулацията го е убила? На тия дето са на легло им се хилиш като *****. Освен туй няма как да знаеш колко точно...

Не само да се бъркат в живота ни. Опитват да го прекратят.

Дотук видяхме варварска цензура, убийства, мачкане на невъоръжени хора. Именно научните похвати забраниха, криминализираха и унищожиха. Все едно гледаме науката на Сталин. Вече и лагерите си построиха, за да е приликата пълна.


Имам си Конституционно гарантирани права, вашите ( и моите) мъчители си обърсаха задника с тях, начело с президента. Псуването ви е най-малкото, вие сте престъпници! Псувам...


Разбира се, че не! Дори го насърчавам. уважавам правото ти да рискуваш с корпоративни препарати. Ти защо не уважаваш моето право да НЕ рискувам? Тъп антиваксър, резултат от еякулация, путиноид, още какви ни наричахте? Конспиратор, престъпник, какво още? Ето затуй ви псувам, не щото сте се наболи.

Грам не ме интири-митнири, измислените ви статистики. Нямам против да се бодете с квото щете. Имам против да ми го налагате насила. Може да погледнеш едни от най-опасните медикаменти. С под 1000 репорта, за 10 години. Измислените ви инокулации за 2 г. навъртяха 4 милиона оплаквания и избиха един...




Наумили са да ставаме половин милиард, туй е цялата работа. Колкото повече добитък набодат, толкоз по-близо до целта. Не от едно или две места чувам, че след инокулацията следва безплодие. Затуй ги караха да се подписват, че няма да се оплакват ако набождането ги повреди. То затова е създадено...


Коментарите са кул, псувни и клетви по посока на тоя дето иска да ни инокулира кат добитък. И няма доноси и модерация като тука


Смрадовете ти си ги дръж за тебе. Лично познавам жертви от корпоративния експеримент. Доносническа мърша!


И да четеш не можеш, мене остави. Конституция едно такова. Кво ви промиват по Смрад не ме интересува. Докладвай ме на свети Петър.


Коментарите са кул, псувни и клетви по посока на тоя дето иска да ни инокулира кат добитък. И няма доноси и модерация като тука


Кое е тъжно, че нямам твоята "вяра" в "науката" на корпоративния фашизъм ли? Всичко цензурирано, скрито покрито, и се мъчат да ме задължават да ги ползвам. Робърт Малоун баннаха отвсякъде, пък му ползват PCR тестовете. Нобелови лауреати цензурират, докато ползват изобретенията им. Как да им...






Бе не ми се е налагало, ама си бях наумил да го извадя и да пикам баш пред мола. Нарушиха ми 3 от най-елементарните човешки права. Да откажа опасен експеримент, свободно придвижване, и право на труд. Последното конкретно не ме засегна, някои и от това изпатиха. Или се бодеш или без работа. И...
 
Последно редактирано:
Все повтаряте - не било задължително. Гъза ми. За повечето хора беше задължително, защото работата им зависеше от това. При нормални условия никога не биха се наболи с тая пикня.
Канадските тираджии верно ги пребиха който е на кредит, после ги газиха с коне по протестите, после преследваха който им помагал и им заключиха сметките.
После откраднаха квото имаше в дарителската сметка, и за да е гаврата пълна дариха парите на негрите от BLM.
Фашагите не са били толкова гнусни с народа си, Хитлер ги е водил по безплатни круизи. Почивните станции седят до ден днешен.
И да - несъмнено се имам за по-умен, теб и за невменяем те нямам казах ти, че за торен слънчоглед ще си най-полезен.
Кой квичи бе охлюв, на другарката, че го били обидили?
Ти си гнидата, дето ми навира вижданията си в личния живот.
Махайте ни се от очите, като щете си инжектирайте белина, като щете си бодете всички възможни опитни субстанции.
Не разбра ли, че животът си е мой, аз решавам дали да съм тъп по твой критерий, дали да се бода, дали да пуша или пия.
Вие сте като комари в стаята, дори сте 20% малцинство, най-лековерните от тъпанарите.
Кво ми се навираш в очите, като чалгаджия с айфон! Не мога да ви гледам!
 
Тая тема стана като Rap Battle, но под формата на проза. За съжаление, обаче не взех пуканки за днес...
 
Все повтаряте - не било задължително. Гъза ми. За повечето хора беше задължително, защото работата им зависеше от това. При нормални условия никога не биха се наболи с тая пикня.
Е такива факти и обстоятелства - направо ме разби - няма какво да кажа. 15 милиарда хора по света са се наболи с ПИКНЯ - айде и ти като ония психото - като няма какво да кажеш, понякога е по-добре да замълчиш. И ти казах преди малко - Fallacy of Incredulity - това, че на теб ти изглежда странно, и невъзможно, не е аргумент, а fallacy, и по-добре да не ги ползваш, не помагат изобщо - това, дали ти прилича на пикня, или на друга течност - все тая.

"при нормални условия никога не биха се наболи с тая пикня" - ми аз се набодох, заедно с 15 милиарда. И нормални условия - разбирай да нямаше пандемия и епидемия - че то и ваксини щеше да има много по-късно. Същото важи и за твърдения на кой му зависела работата - сигурен съм, че си питал всички ваксинирани, какво смятат по въпроса, че да генерализираш и да обясняваш кой щял да се ваксинира и кой нямало - май има някакъв яд , че не имзряха повече хора от ваксините?... С такива думи като пикня за ваксината - може да впечатлиш ония отдолу с психозата, че ще го отвличат да го ваксват нацистите, та затова по три пъти ни усведомява с психичното си здраве в детайли - не ми отговаряй хич , щото ме разби с горно написаното.






Ние само ти се подиграваме Сметало - никой не ти навира нищо, въпреки че съм убеден, че получаваш паник атаки да не дойде някой да те ваксинира и да те набоде. Друго обяснение нямам , защо при всяко твое включване, трябва да обясняваш колко си смел и как до последно ще се бориш против тези с иглата.

Имам и друга теория - ти си получаваш паник атаките, и тези с иглата са опасни доста, защото ако те хванат и ти сложат иглата - се връщаш в карлуково?
 
Последно редактирано:
15 милиарда хора по света са се наболи с ПИКНЯ - айде и ти като ония психото - като няма какво да кажеш, понякога е по-добре да замълчиш.
15 милиарда по света НЯМА, неуко малоумно нагло доносническо инокулирано досадно безпросветно зомбирано все още живо нищожество и половина!
 
Неволна грешка - ваксини исках да кажа. Иначе как е психозата? Имаш ли някакви страхове, че може да дойдат големите дебели чичковци с иглите вечерта, и да те ваксинирват?
 
Неволна грешка - ваксини исках да кажа. Иначе как е психозата? Имаш ли някакви страхове, че може да дойдат големите дебели чичковци с иглите вечерта, и да те ваксинирват?
Те да му мислят, убивам ги в дома си, в самозащита!
 
6mwvnz.jpg



Кой ще убиеш пък ти - ти не може да прочетеш член от конституцията, и цели сценарии ти минаваха в главата, как ще съдиш, как ще говориш с адокати, с юристи, ще вкарваш по затворите - цели филми си си навъртял и си се филмирал и готов за бой.


Да обобщим само : не са те пуснали в мола да пикаеш и правата не са ти нарушени
: не са те карали насила да те ваксинират
: имаш желанието във всеки пост да ни обясняваш, че няма да се ваксинираш, и остроумничиш с изрази на Пламен Пасков ветелинарния доктор.



Дано поне нямаш приятели, но от това, което пишеш не мисля, че някой би те доближавал, че да се надъхваш и на тях срещу нацистите с ваксини, дето те преследват.

Иначе не се вземай много насериозно - в темата не може да изпишеш повече от 4 реда, и то като 2 от тях са клалификациите за здрасти - все тая - но единственото, което разбираме, е че те преследват нацистите с игли, и ти не се даваш - Когато си се опитвал да се набуташ в някакъв разговор ( а теб никой не те цитира, ти сам се вкарваш ) - първото нещо е да обидиш отсрещните, че те карат насила да се ваксинираш - психясал си много здраво, лошото е и , че си и тъп на галош - и тая комбинация хич няма да приключи добре.
 
Последно редактирано:
Те да му мислят, убивам ги в дома си, в самозащита!
Самозащита и БГ са антоними. Преди време съдеха 1 комшия, че нападнал член на малцинствата, докато се опитвал да краде кокошки или прасета от двора на къщата му. Познай кой спечели?
 
Убиваш ги в дома си? Кажи сега - колко често имаш чувството, че ще почукат на вратата да те ваксинират - и имаш ли някакви мисли дали не те следят или подслушват в къщи? - Ако съм на тебе - разглобявам всички хардуери, монитори, лампи, контакти - защото има голям шанс да са те надушили и да те следят, и ще дойдат лошите чичковци с ваксината точно когато не ги очакваш - отиди провери за записващи и проследяващи устройства, не се занимавай с глупости.

знам че не е хубаво да си правим гаргара с хора с ясни ментални проблеми, ама да оставим здравето му настрана - и без него - тор за слънчогледи му е най-доброто кариерно развитие, блезти от интелект - та дрънка.


Иначе приключвам с хахотата в тая тема - като цяло е доста забавно - всеки антиваксър си има някакви виждания и никога, не могат да обясняват как става конспирацията, да покажат някакви доказателства, ръмжат и се надъхват взаимно какви са различни - единия му прилича ваксината на пикня, другия пък варди в тях и очаква всеки ден да дойдат да го ваксинират насила.

Иначе темата освен за гавра с умствен труп, за друго не става - единия не разбирал как било възможно еди кое си, следователно конспирация, другия пък е за карлуково, третия пък гони Бил Гейтс , тука сте удари единия - да паднат всичките.
 
Последно редактирано:
Навсякъде по всички теми, специалист пръв, аргументиран до уши, с по 3 поста на 10 минути - какъв чуден филм!
(Ама Контричката как все те жалииии, ауууу. И ти негоо... Ау, ау. Да не сте гаджета?:))
Момчето има сериозни психически отклонения (но това вече не е всичко, обаче няма как да се обясни така, че да бъде разбрано от хора, които нямат нито един лично проведен опит с двете неща за които ми се схванаха пръстите да пиша).
Така че, момчето, което по принцип си е идиот, след инокулацията си е тъй да се каже "подобрен идиот" (подобрен, в смисъл още по-видиотен). Всичко - поведението, реакциите, мисленето му - е точно както трябва да бъде и няма кво да му се ядосват и да го обиждат някои хора - то нито е виновно, че е идиот, нито пък заслужава и капка от това внимание.
 
Е такива факти и обстоятелства - направо ме разби - няма какво да кажа. 15 милиарда хора по света са се наболи с ПИКНЯ - айде и ти като ония психото - като няма какво да кажеш, понякога е по-добре да замълчиш.





Ние само ти се подиграваме Сметало - никой не ти навира нищо, въпреки че съм убеден, че получаваш паник атаки да не дойде някой да те ваксинира и да те набоде. Друго обяснение нямам , защо при всяко твое включване, трябва да обясняваш колко си смел и как до последно ще се бориш против тези с иглата.

Имам и друга теория - ти си получаваш паник атаките, и тези с иглата са опасни доста, защото ако те хванат и ти сложат иглата - се връщаш в карлуково?
Ако ти поне веднъж беше проверил числата, нямаше да ме наричаш Сметало (при все че съм супер зле в математиката) и нямаше толкова грубо да бъркаш милиардите. А числата не са толкова трудни, и съм ги показвал неведнъж. Ама кой да ги види и да разбере, че апокалипсис всъщност няма и освен това ваксините нямат никава ефективност към прословутия вирус.

Не ми навират нищо само защото начина ми на изкарване на пари не зависи от безполезните ви ваксини, лъжливи тестове и измислени сертификати. Даже ми се удвоиха приходите точно след като започна простотията. За съжаление обаче не всеки можеше да си позволи тоя лукс за 2 години да не му бъркат в носа или да не му забиват игли през 2-3 месеца. И това е проблема, който ти и другите джихадисти не разбирате - свободата не се измерва само с една игла и нищо не приключва с едната ваксина. Днес е игла, утре ще е друго нещо. След хилядолетна история, изпълнена с борби за надмощия и свободи е срамота в днешно време, когато сме толкова технологично развити, да паднем толкова ниско пак да се борим пак за елементарни свободи.
 
Убиваш ги в дома си? Кажи сега - колко често имаш чувството, че ще почукат на вратата да те ваксинират - и имаш ли някакви мисли дали не те следят
Майната ти! Махайте ни се от живота! Боклуци!
 
Майната ти! Махайте ни се от живота! Боклуци!

Никой не те кара да пишеш тука - натискаш хикса, и гласовете в главата ти може да замлъкнат за малко.

И недей ме псувай на майка, щото ще завъртя един телефон - и ти пращам хора с маски да те ваксинират.
 
Майната ти! Махайте ни се от живота! Боклуци!



Не разбрах кои да ти се махат от ЖИВОТА - ние от форума, или гласовете в главата ти, които те преследват? Нали знаеш, че всичко се следи в дома ти - и отгоре една чиния имаш специална само за тебе - да те гледа къде ходиш и какви ги пишеш в 2-3 форума - пази се , че тея неща се следят - трябва да си нащрек винаги и по всяко време да очакваш изотзаде да те ваксинират и да те приключат много бързо. Пък и неволите ти тепърва предстоят нали знаеш - вече са те профилирали, ако не са, аз ще и помогна.
 
Супер , така те искам - още повече да влизаш навътре с психозата си, ще свършиш много добре с такива мисли и размишления, как всички трябва да ти се махнат от Живота, след като ти ни навираш присъствието си ежедневно :D

А господарите са сериозни хора и те - ама друг път ще ти открехна нещо и за тях - засега мисли къде са ти скрили микрофоните и камерката, че да следят бореца за правда и живот. На твое място не бих лягал, докато не намеря всичките.
 
"при нормални условия никога не биха се наболи с тая пикня" - ми аз се набодох, заедно с 15 милиарда. И нормални условия - разбирай да нямаше пандемия и епидемия - че то и ваксини щеше да има много по-късно. Същото важи и за твърдения на кой му зависела работата - сигурен съм, че си питал всички ваксинирани, какво смятат по въпроса, че да генерализираш и да обясняваш кой щял да се ваксинира и кой нямало - май има някакъв яд , че не имзряха повече хора от ваксините?... С такива думи като пикня за ваксината - може да впечатлиш ония отдолу с психозата, че ще го отвличат да го ваксват нацистите, та затова по три пъти ни усведомява с психичното си здраве в детайли - не ми отговаряй хич , щото ме разби с горно написаното.
Я пак си изясни за себе си - тия 15 милиарда хора ли са или какво?

Аз това съм го казвал и преди - при положение, че имам приятели дето се набодоха, предпочитам това да не им е смъртна присъда. Но нямам против ако ти гушнеш букета. И да, пикня е, маймунска при това. Дори с тази пикня в кръвта няма да се отървеш от температури, главоболия, кашлици и сополи в следващите години.
 
Супер , така те искам - още повече да влизаш навътре с психозата си, ще свършиш много добре с такива мисли и размишления, как всички трябва да ти се махнат от Живота, след като ти ни навираш присъствието си ежедневно :D

А господарите са сериозни хора и те - ама друг път ще ти открехна нещо и за тях - засега мисли къде са ти скрили микрофоните и камерката, че да следят бореца за правда и живот. На твое място не бих лягал, докато не намеря всичките.
Ако можеше да се погледнеш кви жалки въшки сте...
 

Горе