Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Последен шанс за който не е взел предпазни мерки преди ВЪЛНАТА!

110 починали на ден!!! :eek:
Тоя е по-зле и от Витанов...
 
Последен шанс за който не е взел предпазни мерки преди ВЪЛНАТА!
Kaкто доц. Мангъров се изрази в едно интервю - корона истерията даде златен шанс на разни книжни плъхове да изпълзят от дупките си. Визираше оня математик Витанов. Тая мишка инак нямаше да има шанс да се покаже дори по селската кабеларка.
 
Щом им в тоталитарна Австралия почнаха да надигат вой, начи работата сериозна...

 
Щом им в тоталитарна Австралия почнаха да надигат вой, начи работата сериозна...


И докторката е лесбо... Посегнаха и на своите... Никакъв срам.

Иначе, гответе се за 2025г. - нова пандемия от по-страшен, ентеро вирус, който този път ще дойде от Бразилия. Планът на Били Гейц и СЗО е да убият един милиард души, от които милиони деца. Оцелелите ще имат тежки мозъчни увреждания и парализа.

На дебилите, които ще се хилят, препоръчвам да видят същите предупреждения за ковид-пандемията. Тренировка - поява на вирус-изпълнение на плана за действие.

 
Последно редактирано:
Има надежда за България, браво :)

322164239_1596395007541774_5038329956524232409_n.jpg
 

Deep State Planning New Bioweapon Release​

Dr. Boyle, който беше един от първите хора, предупредили, че COVID-19 идва от лабораторията в Ухан и че експерименталните ваксини ще бъдат опасни и смъртоносни, сега предупреждава обществеността за това, което елитът е планирал по-нататък.


 
Между другото, това са съвети за оцеляване при коронавирус през 1970г във Великобритания


 
  • Haha
Реакции: ROA
Обръщам се назад към изминалата година и не мога да повярвам в безумията, които я съпътстваха! Лъжи, манипулации от телевизора, продажни политици, които предават народа и държавата си! Терор и медицински фашизъм, повсеместна цензура в интернет и масово опростачване, пак от екрана на телевизора! Липса на пари, на лекарства, на бъдеще, на добро! Липса на нормалност…!
Наздраве за всичко хубаво, безвъзвратно отминало и за всичко хубаво, което можем да си извоюваме сами занапред! Вярвам, че доброто не само у нас, но и по света ще победи, и най-после в очите ни ще заблести надежда!
Дано 2023 да е читава и успешна година!
Красимир Бачков
 
За да разберем пандемията, трябва да знаем какво стои зад целия сатанистски култ, който управлява света.

Малък хинт:

1672500558380.png

Това е разследваща журналистика. Струва си да се види цялото предаване. Давам за домашно като изтрезнеете. :)


 
Съпругът на Урсула фон дер Лайен, Хайко, е в бизнеса с платформата за „ваксини срещу covid“ и успя да спечели тройно повече от милиардите, които тя лично раздаваше, чрез вериги от подизпълнители на производители на ваксини, в пълно нарушение на етичните правила. Или това е най-големият корупционен скандал в историята на Европейския Съюз.


IMG_20230103_151356_295.jpg
 
Да си припомним чудната 2020г. Оказва се, че ''конспираторите-плоскоземци'' сме били прави, че бройките на починалите от ковид яко се завишават. Умилявам се от факта, че макар и със закъснение, истината все още успява да излезе на повърхността.

 
За който иска да я види и разбере.
За нас беше очевидно, че манипулират фактите/цифрите, но си спомням как пропагандната статистиката беше основно занимание на шепа дебили. Тедката, Бърни, Камен, Сополо Контра тути - тия по цял ден брояха труповете, съобщени от пропагандната машина и ни наричаха ''плоскоземци''.
 

Горе