Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Не знам кое е по-вероятно - цялата научна общност и изследвания и научни трудове, които минават месеци преди да се одобрят за публикуване
Я пак! Кои са тия изследвания? Ваксините, които така щедро ни пробутваха, СА все още във фаза на клинично изпитване. След изслушването на служител на Файзер в европарламата разбрахме, че техния продукт никога не е бил тестван за спиране разпространението на вируса. Я сега си спомни какво ни убеждаваха в началото? В какво ни обвиняваха, ако не се включим в експеримента?

За псевдонаука можем да говорим, ама с обратен знак. Гласовете на всички истински учени бяха агресивно заглушени, а самите те - дискредитирани и отхвърлени от научната общност. И какво се оказа сега, когато имаме повече данни? Че са били прави, а производителите на тия бъркочи са лъгали най-нагло. В щатите Фаучи са го нагънали яко, а вие още сте с една година назад.
 
Свободни съчинения както винаги, писанията са ми по-скоро за partytime, другите са тотал щета.
Гласовете на всички истински учени бяха агресивно заглушени, а самите те - дискредитирани и отхвърлени от научната общност
Истински защото говорят това, което искаш да чуеш, или защото са прави и го доказват? Преди време пусна съдия от Зимбабве - той истински съдия ли е, само защото говори това, което искаш да чуеш? Същото и за източниците, които се пускат - в предната страница съм адресирал 3 такива.
Явно истински доктор е Янг, който 1995 практикува без лиценз, 2001, 2016 признава се за виновен за инжектиране на умиращи пациенти със сода, лежи в панделата, излиза и започва да говори за ваксините, и си рекламира ph водата. - Истински Доктор!
 
Последно редактирано:
Свободни съчинения както винаги, писанията са ми по-скоро за partytime, другите са тотал щета.

Истински защото говорят това, което искаш да чуеш, или защото са прави и го доказват? Преди време пусна съдия от Зимбабве - той истински съдия ли е, само защото говори това, което искаш да чуеш? Същото и за източниците, които се пускат - в предната страница съм адресирал 3 такива.
Явно истински доктор е Янг, който 1995 практикува без лиценз, 2001, 2016 признава се за виновен за инжектиране на умиращи пациенти със сода, лежи в панделата, излиза и започва да говори за ваксините, и си рекламира ph водата. - Истински Доктор!
Люк Монтание, Робърт Малоун, Атанас Мангъров, Андрей Чорбанов... Това са тези, за които се сещам на прима виста.

Имаше конференция на учени и медици от цял свят, които заклеймиха демонизирането на "специалния" грип, барабар с локдауни и опасни ваксини. Тях можеш да си ги провериш поименно, ако искаш. Във форума има поне три теми по въпроса, където сме пускали такава информация. Това, че през това време ти си чел баба Радка Аргирова, Фаучи и други кретени си е лично твой пропуск.

Научната и медицинската общност бяха разделени на две групи, специално през миналата година - тези, които бяха против медийната и всякаква друга истерия, и тези, които пищяха до небесата и надвикваха здравия разум и научните достижения до момента.
 
Сори, че Аз ще съм човека, който ще ти го каже - ама конспираторите сте Вие
Това в началото го оспорвах, но към днешна дата от вашата малка групичка сте си развили свое алтернативно значение на думата конспиратор. За вас тази дума описва хората, които не вярват във вашата Фаучи-Гейтс-Клаус религия.

Конспираторите правят една огромна грешка в разсъжденията - мислят си, че всички други са стадо овце, но те са точно толкова овце, колкото и другите овце от стадото - като разликата е, че пастиря като каже - вляво - и овцете отиват наляво- те отиват вдясно, само защото пастира е казал обратното. - Тук правилния въпрос, който трябва да се зададе е - защо да ходя наляво или надясно, а не да правим обратното на всеобщото мнение. Tnx Destiny за готиния аргумент.
Значи казваш, че има 3 варианта. Да ходим наляво, да ходим надясно, или да правим обратно на всеобщото мнение. Тогава обратното на всеобщото мнение трябва да означава да не ходим нито наляво, нито надясно. Окей, ако говорим за 3D пространството, там имаме много варианти за движение - напред, назад, нагоре, надолу, по диагонал, по крива линия, всякак. Но когато имаш 2 възможни състояния - да си набоден или да не си набоден, как точно изпълняваш трети вариант? Обясни ми как може едновременно да си набоден и ненабоден?

За теб въпреки, че не си лекар или медицинско лице - всичко ти е ясно, и никога не би си променил мнението. Не знам кое е по-вероятно - цялата научна общност и изследвания и научни трудове, които минават месеци преди да се одобрят за публикуване - или шарлатани като горният 'доктор' пандизчия и шепа доктори със съмнителна репутация и интереси?
Щото Гейтс е доктор, щото Фаучи не е съмнителен, щото репутацията на Файзер (най-глобяваната фармацевтична компания) е безупречна. Щото интереса на почти всички управляващи магически за една нощ стана как да ти спасят жалкия задник от зловещия апокалиптичен китайски вирОс. После от маймунския, после от руския, после от климатичния, от двуполовия, от белокожия, от инфлацията и т.н. Щото не можеш да си представиш как тези управляващи са под единно командване. И понеже това ти се струва твърде сложно и неразбираемо, значи няма как да е вярно. А щом няма как да е вярно, значи всеки който мисли иначе е долен мръсен глупав конспиратор. А ти си най-умния, щото след 3 години още вярваш, че ваксинката те държи жив.
 
Ама виж къде е препъни камъчето в логиката ти - Фаучи не е единствения, който се занимава с Ковид. Нито Файзер има ваксина само тя - отделно още колко компании са изучавали вируса и са се опитвали да създадат ваксина?
При теб проблема е такъв, че за да има някаква постановка, тайна задруга, конспирация, договорка, алън вериш - трябва не само много агенции независими една от друга да знаят, ами при това и компании, при това и не само компании, които се конкурират на пазара, ами и компании, които имат геополитически интереси да извадят кирливите ризи на X, Y компания на другите. Каква е точно конспирацията / тайната / уговорката - не се разбира от приказките ти - няма ковид ли, не е опасен, ваксините не работят, ваксините убиват? Такива неща не могат от трима души да се пазят в тайна, камо ли от целия свят, нелепа история.
 
Тема за размисъл, както казва Мангъров. Това са графиките на умиранията според НСИ в момента:

1671538459216.png

- Виждаме 4 огромни вълни на зараза и апокалипсис за година и половина време (края на 2020 до началото на 2022), при които от новата болест умират над 38,000 човека.
- След последната вълна репортват много малко случаи на умрели от болестта, почти незначителни.
- Като количество тези 38,000 човека са толкова на брой, колкото хора умират някъде за година и половина при нормални условия.
- Ако тези 38,000 човека са умрели по-рано от "предвиденото", и то почти накуп, то не би ли трябвало сега вече да се наблюдава сериозен спад на умиращите, защото грубо казано който е трябвало да умре сега, вече го е направил?
 
Това е интересно.
Може да не го гледате баш до края понеже за завършек Дж. П. изпада в някакви философски отклонения дето не са по темата.
 
щото репутацията на Файзер (най-глобяваната фармацевтична компания) е безупречна.

На който му е интересно да научи повече. Аз на такава фирма не бих се доверил дори кучето да ми ваксинира
Общо глоби: $10,268,633,525
Изгубени дела 91 и някои от тях са доста интересни




Последната черешка:

 
На който му е интересно да научи повече. Аз на такава фирма не бих се доверил дори кучето да ми ваксинира
Общо глоби: $10,268,633,525
Изгубени дела 91 и някои от тях са доста интересни




Последната черешка:

Още преди пандемията бях свидетел на скандал в пет шоп магазина, в който се помещава и ветеринарен кабинет. Докторът беше по случайност до продавачката, а стопанката, чието куче е умряло след ваксина, го ругаеше и заплашваше.

Личното ми мнение е, че ваксините са универсални, докато организмите индивидуални. Нужни са предварителни тестове за всеки организъм.

Не вапцам домашния ми другар. Като жертва на вариолна ваксина, не съм ваксната след тази отрова, нито ще се ваксинирам някога.

Никой няма права над организма ми. Всеки прави собствен избор. Моят е интуитивен, защото не вярвам в днешната наука. Не ме вълнува хорското мнение, защо разсъждавам "неразумно". Уважавам всеки, независимо от неговия избор. :)
 
Каква е точно конспирацията / тайната / уговорката - не се разбира от приказките ти - няма ковид ли, не е опасен, ваксините не работят, ваксините убиват? Такива неща не могат от трима души да се пазят в тайна, камо ли от целия свят, нелепа история.
Въхсините НЕ работят. Двама имам в екипа, боледуваха от вируса, двойно въхсинирани.
Въхсинтие УБИВАТ. Пред очите ни умря здрав прав мъж, като се ваксна и след 2 месеца се тръшна от рак. Скоротечен, каквото и да означава това.

Конниците на апокалипсиса дето ни плашите сте до един компрометирани, подли и нагли ПРЕСТЪПНИЦИ. Обърсахте си краката с елементарни човешки права, като ни отнехте свободното придвижване, без да сме осъждани престъпници.

Как да вярвам на буля ви Радка, дето само като я видиш е по-страшна от Ковида, и е мъкнала СПИН през граница, в чантата си, под мишница. Жертва си, @ReminD, на нагла мафия, дето вече не се и крие. На Балийската конференция тия дни пак са обсъждали принудителна въхсинация, зелени сертификати и цифров затвор. На протест в Китай тия дни просто им изключиха сертификатите, за наказание че протестирали. Те ви спасители, дето ви мислели доброто. Дето викат нагоре - котката си дето я нямам не бих си подложил за жертва на наглата корпоративна мафия. Урсула дори не е ходила на избори, Капо де тути капи я тури на трона. Тъй виждат демократичните ценности.
 
Били съвсем откровено си говореше преди години, да изтребва човечеството чрез въхсини. Тука ви пусках как в Африка целенасочено са ги боли, уж срещу тетанус, да станат безплодни. Нищо, че им довежда до остеопороза.
Като ще осакатяваме и няма да се размножаваме, защо свинята майка Урсула, тронована да ни задължава за опасните им далавери, има 7 СЕДЕМ изчадия като нея.
Що те да се размножават, да летят с частни джетове, че да ми броят въглероден отпечатък? Тоя самолет изгаря колко цяло село за зимата, Байдън дори задряма след като си завлече задника на конференция. Изгори стотина тона керосин, за тая чест. Да ни правят зелени.
Дали са власт на откровени фашисти, после искат да им вярваме, в туй дето му викат наука.
Бали е на другия край на света, поне от кумова срама да бяха избрали равноотдалечена точка. Скоро ще си чукват срещи на Луната, досущ като в антиутопията Елизиум. Нищо, че ние ще мрем като кучета.
Все едно на куче да поверя кило кайма да я варди, същия начин ни вардят здравето на нас.
20 000 убиха само Файзър Америка, неофициално са към 300 000 жертви, осакатените отделно.
 
Последно редактирано:
Абе защо ваксинационните кампании изведнаж секнаха тотално и повсеместно?
Вече нема бустери, ъпгрейди?

Ази съм много притеснен!
 
Абе защо ваксинационните кампании изведнаж секнаха тотално и повсеместно?
Вече нема бустери, ъпгрейди?

Ази съм много притеснен!
Продължават по график в комбина с грипната ваксина.
 
И китайската фантастика продължава по график:

 
Последен шанс за който не е взел предпазни мерки преди ВЪЛНАТА!

110 починали на ден!!! :eek:
 
Абе защо ваксинационните кампании изведнаж секнаха тотално и повсеместно?
Вече нема бустери, ъпгрейди?

Ази съм много притеснен!
Ти си срам и позор за тези, които ти плащат. Дори не знаят, че ги лъжеш.
 

Горе